Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Μετωπική σύγκρουση Ι.Χ. με λεωφορείο

Μετωπική σύγκρουση Ι.Χ. με λεωφορείο

0
troxaio 2

Άγιο είχε ο 37χρονος οδηγός του Ι.Χ. Τραυματίστηκε ελαφρά

Οι Αστυνομική της νεοσυσταθείσας Κινητή Αστυνομικής Μονάδας συνέλαβαν 50χρονο που οδηγούσε με πλαστό δίπλωμα οδήγησης

Άγιο είχε ο 37χρονος οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου που συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορέιου του ΚΤΕΛ. Τραυματίστηκε μεν αλλά ελαφρά ενώ την ίδια στιγμή ο οδηγός του λεωφορείο δεν έπαθε τίποτε.

Μετωπική σύγκρουση από άγνωστη αιτία στο ύψος των νεκροταφείων Ξάνθης

Το τροχαίο συνέβη νωρίς το πρωί της Πέμπτης όταν ο οδηγός του Ι.Χ που κατευθύνονταν προς την Ξάνθη, στο 1ο χιλ. Ξάνθης – Λάγος και στο ύψος των νεκροταφείων έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου από άγνωστη αίτια και συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο – χωρίς πλήθος επιβατηγού κοινού – που κατευθύνονταν προς την Κομοτηνή και οδηγούσε 50χρονος. Ο 37χρονος οδηγός του Ι.Χ. δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας και τραυματίστηκε με κατάγματα στα χέρια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται. Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε η Τροχαία, ενώ για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα διενεργείται προανάκριση. Να σημειώσουμε πως από την Τροχαία Ξάνθης έχει γίνει δειγματοληπτικός έλεγχος καθώς εξετάζεται η περίπτωση της μέθης, τα αποτελέσματα όμως των εργαστηριακών ελέγχων θα βγουν σε μια εβδομάδα.

Οδηγούσε με πλαστό δίπλωμα οδήγησης

Στο μεταξύ ανήμερα τα Φώτα Αστυνομικοί της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας που συστάθηκε πριν από λίγους μήνες συνέλαβαν 50χρονο ημεδαπό στο Πετροχώρι επειδή σε έλεγχο που του έγινε διαπίστωσαν ότι το δίπλωμα οδήγησης που είχε ήταν πλαστό. Κατόπιν αυτού τον συνέλαβαν και μία πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης, η οποία και κατασχέθηκε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία αυτά ήταν τα δυο πιο αξιοσημείωτα αστυνομικά γεγονότα των ημερών που σε γενικές γραμμές κύλησαν ήρεμα.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…