Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Μάρκου και Παπαθανασίου οι νέοι προϊστάμενοι εκπαίδευσης στην Ξάνθη

Μάρκου και Παπαθανασίου οι νέοι προϊστάμενοι εκπαίδευσης στην Ξάνθη

0
markou anastasios-web

Αναδείχθηκαν μετά την ολοκλήρωση του σταδίου των προσωπικών συνεντεύξεων

papathanasiou

Ο Αναστάσιος Μάρκου αναλαμβάνει εκ νέου ως προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης και ο Γιώργος Παπαθανασίου, διευθυντής του εσπερινού ΓΕΛ, αναδεικνύεται νέος προϊστάμενος της διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασία ανάδειξης, με καταληκτικό στάδιο τις προσωπικές συνεντεύξεις. Ουσιαστικά, απομένει και η περίοδος των ενστάσεων μέχρι να γίνουν οριστικά τα αποτελέσματα, ωστόσο δεν αναμένονται αλλαγές.

Ο κ. Μάρκου, που είχε προηγηθεί σε ψήφους και συνολικά σε μετρήσιμες μονάδες έναντι της πρώην προϊσταμένης Έφης Στυλιανίδου, συγκέντρωσε περισσότερα μόρια και στη διαδικασία της συνέντευξης, με αποτέλεσμα να καταταγεί και οριστικά πρώτος στον πίνακα. Άλλωστε, όπως είχε δηλώσει στο «Ε» ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης ΑΜΘ κ. Κεραμάρης «θα υπάρξουν μόνο μικρές διαφοροποιήσεις και σεβασμό εκ μέρους της Επιτροπής του αποτελέσματος των εκλογών και της προτίμησης των συναδέλφων».

Στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση τα περισσότερα μόρια συγκέντρωσε ο Γιώργος Παπαθανασίου που υπερτερούσε σημαντικά σε επιστημονική και παιδαγωγική συγκρότηση, αν και συγκέντρωσε λιγότερα μόρια από την ψηφοφορία και τη συνέντευξη έναντι του επίσης πρώην προκατόχου του Κώστα Πυλαρινού, ο οποίος κατατάχθηκε με βάση το σύνολο των μορίων στη δεύτερη θέση.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι πρώτος με βάση το κριτήριο της επιστημονικής και παιδαγωγικής συγκρότησης ήταν ο Νίκος Ανταμπούφης, που πήγε εξαιρετικά και στη συνέντευξη, ωστόσο υπολειπόταν σε υπηρεσιακή κατάσταση και εμπειρία, αλλά και με βάση την ψηφοφορία.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στην Ορεστιάδα την Πέμπτη για πρόγραμμα κατοικιών στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων ο Ν. Δένδιας

Σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο κ. Δένδιας είχε ανακοινώσει την κατασκευή 700 νέων κατοικιώ…