Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Ευχές για καλή χρονιά και αισιοδοξία για καλύτερη συνέχεια στην κοπή πίτας της Skoda Ξάνθη

Ευχές για καλή χρονιά και αισιοδοξία για καλύτερη συνέχεια στην κοπή πίτας της Skoda Ξάνθη

0
dimitrof-flouri

Ο Ντιμιτρόφ τυχερός του αγωνιστικού τμήματος που βρήκε το φλουρί

Πλήθος εκπροσώπων τοπικών αρχών και φορέων παρευρέθηκε στην εκδήλωση

Την καθιερωμένη γιορτή για την κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποίησε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, σε μία εκδήλωση όπου παρευρέθηκαν εκτός των παικτών των διαφόρων τμημάτων της (επαγγελματική ομάδα, Ομάδα Νέων, Κ17, Κ15) και του επιτελείου, πολλοί φορείς και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα στην εκδήλωση πέρα από το Δ.Σ. της ΠΑΕ, το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης ΑΜΘ κ. Ζαγναφέρης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μπούτος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ξάνθης κ. Λομβαρδέας, εκπρόσωποι του Δ΄ Σ.Σ. κ.κ. Κέλης – Δαβιτίδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Γκίκας, ο Δ/ντής της Π. Υ. Ξάνθης κ. Σπανός, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών και του Γηροκομείου Ξάνθης κ. Παπαχρόνης, αντιπροσωπεία του Ερυθρού Σταυρού, σύσσωμη η διοίκηση της ΕΠΣ Ξάνθης με τον Πρόεδρό της Γιώργο Πανίδη, οι Παλαίμαχοι της ομάδας καθώς και μέλη του Δ.Σ. των Xanthifans.

Αντίθετα απουσίαζε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας κ. Χρήστος Πανόπουλος.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθωρίου κ.κ. Παντελεήμων ευλόγησε την πίτα και με τα λόγια του έδωσε δύναμη και κουράγιο σε όλους τους ανθρώπους της ξανθιώτικης ομάδας να συνεχίσουν το έργο τους με υγεία και επιτυχίες, ενώ στη σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη Άρης Πιαλόγλου έκανε μια σύντομη αναδρομή στην πορεία της ομάδας αλλά τόνισε και την αισιοδοξία του για ένα ακόμη καλύτερο μέλλον. Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς, η βράβευση από την ΠΑΕ στον αθλητικογράφο Παναγιώτη Συρόπουλο.

Όσον αφορά τους τυχερούς της βραδιάς που βρήκαν τα φλουριά, από τη μεγάλη ομάδα το φλουρί έτυχε στον Νικολάι Ντιμιτρόφ, ο Κυριαζής Δανδανόπουλος στην Κ-20, ο Αλέξης Τοπουζίδης στην Κ-17 και ο Κώστας Θυμιάνης στην Κ-15, ενώ στην πίτα των ποδοσφαιρικών τμημάτων και της Διοίκησης, πιο τυχερή στάθηκε η ομάδα Κ-20 του Νίκου Κεχαγιά. Τέλος το φλουρί στο προσωπικό το έτυχε ο Γιώργος Τσονάκας το οποίο αντιστοιχούσε σε μία τηλεόραση, ενώ στα υπόλοιπα φλουριά το «έπαθλο» ήταν δωροεπιταγές από καταστήματα της πόλης. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δείπνο προς τους καλεσμένους, μέσα σε όμορφο κλίμα με τους παίκτες να απολαμβάνουν μερικές στιγμές χαλάρωσης, ανάμεσα στο δύσκολο πρόγραμμα προπονήσεων.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στην πόρτα της εξόδου ο Πογέτ μετά τον αποκλεισμό στην Τιφλίδα

Δύσκολη η παραμονή του Ουρουγουανού προπονητή Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου λύγισε στα πέ…