Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία 1 πρόσληψη στην ΣΜΥΡΔΕΞ

1 πρόσληψη στην ΣΜΥΡΔΕΞ

0

Μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις συμμετοχής

Η Βιομηχανία Λειαντικών ΣΜΥΡΔΕΞ ΑΕ ζητά να προσλάβει 1 πωλητή για το τμήμα Εξαγωγών.

Προσόντα

Οι υποψήφιοι θα πρέπει ν α έχουν απαραίτητα τα παρακάτω προσόντα:

I. 1.ΑΡΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ (ΓΡΑΠΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ)

II 2.ΓΝΩΣΗ ΜΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

III. 3.ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

IV. 4.ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

V. 5.ΗΛΙΚΙΑ ΜΕΤΑΞΥ 25 ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο email: pr@smirdex.gr

Υπουργείο Ναυτιλίας: Πρόσληψη 49 δόκιμων λιμενοφυλάκων μέσω ΑΣΕΠ

Αιτήσεις από τις 20 Ιανουαρίου έως τις 17 Φεβρουαρίου

Διαγωνισμό κατάταξης μέσω ΑΣΕΠ, 49 δοκίμων λιμενοφυλάκων έτους 2015, ανακοίνωσε το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Αναφορικά με το διαγωνισμό, το υπουργείο σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν απαξιώνονται οι δομές του Λιμενικού από τις διαδικασίες του διαγωνισμού, αλλά αντίθετα ενισχύονται και προστατεύονται, τόσο με τη συμμετοχή συμβούλων του ΑΣΕΠ, όσο και με τη συμμετοχή καθηγητών του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά στην Επιτροπή Εξετάσεων, με πρόεδρο εκπρόσωπο του ΑΣΕΠ. Δέσμευση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου, υπήρξε η εφαρμογή ενός δικαιότερου συστήματος εισαγωγής στο Σώμα, που δε θα επιτρέπει καμιά αφορμή αμφισβήτησης των διαδικασιών, αντιθέτως θα προστατεύει και θα αναβαθμίζει το κύρος του Λιμενικού, διαφυλάσσοντας το αδιάβλητο και τη διαφάνεια του διαγωνισμού. Στον νέο διαγωνισμό, για πρώτη φορά έχουμε τη συμμετοχή εκπροσώπων του ΑΣΕΠ στην Επιτροπή για τις αθλητικές δοκιμασίες, ενώ για πρώτη επίσης φορά, οι συμμετέχοντες στα αθλήματα προσυπογράφουν το αποτέλεσμα της επίδοσής τους μετά την ολοκλήρωση της αντίστοιχης δοκιμασίας. Επίσης, όλα τα συλλογικά όργανα, είτε του ΑΣΕΠ, είτε του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., είτε των καθηγητών του Α.Τ.Ε.Ι. Πειραιά, προκύπτουν μετά από κλήρωση.Τέλος, η βαθμολόγηση των μαθημάτων που εξετάζονται μέσω του συστήματος ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών, θα γίνουν από το ΑΣΕΠ ηλεκτρονικά, αφού οι φάκελοι των απαντήσεων των υποψηφίων θα αποσταλούν στον ΑΣΕΠ από την Επιτροπή Εξετάσεων, θα σαρωθούν (σκαναριστούν) και θα βαθμολογηθούν απευθείας, με πλήρη εξασφάλιση της ανωνυμίας των υποψηφίων, και με στόχο τον αποκλεισμό και της όποιας υπόνοιας για αδικίες στη βαθμολογία και για ευνοιοκρατία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό, αυτοπροσώπως, κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 08:00 έως 14:00, ή ταχυδρομικώς με συστημένη αλληλογραφία, στην Επιτροπή Παραλαβής – Ελέγχου Δικαιολογητικών, Μοριοδότησης και Κατάταξης, στη Σχολή Λιμενοφυλάκων στο Χατζηκυριάκειο στον Πειραιά, από τις 20−01−2016 έως και τις 17−02−2016.

Δύο προγράμματα για 36.000 ανέργους

Θα προκηρυχθούν από τον ΟΑΕΔ έως το τέλος του μήνα

Το ένα για άνω των 50

«Ποδαρικό» με δύο νέα προγράμματα απασχόλησης κάνει το 2016. Θα προκηρυχθούν έως το τέλος Ιανουαρίου και απευθύνονται σε άτομα που βρίσκονται πλησίον της ηλικίας συνταξιοδότησης. Συγκεκριμένα δύο νέα προγράμματα απασχόλησης 36.000 εγγεγραμμένων ανέργων αναμένεται να μπουν σε εφαρμογή από τον ΟΑΕΔ εντός του Ιανουαρίου. Το πρώτο πρόγραμμα, στοχεύει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα για 10.000 ανέργους, άνω των 50 ετών. Η διάρκεια απασχόλησης θα κυμαίνεται από 12 έως 24 μήνες και θα παρέχονται πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα. Το δεύτερο πρόγραμμα θα απευθύνεται σε 26.000 ανέργους ηλικίας 29 μέχρι 64 ετών και προβλέπει την εγγυημένη απασχόληση έξι μηνών σε εταιρείες του ιδιωτικού τομέα

Ευκαιρίες απασχόλησης για 36.000 ανέργους

Το πρώτο πρόγραμμα, συνολικού προϋπολογισμού 60 εκατ. ευρώ, αφορά στη δημιουργία 10.000 νέων θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα για ανέργους άνω των 50 ετών. Οι άνεργοι που θα μετάσχουν στο πρόγραμμα θα έχουν πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα καθ’ όλη τη διάρκεια της εργασίας τους, που θα κυμαίνεται από 12 έως 24 μήνες.

Το δεύτερο πρόγραμμα απευθύνεται σε 26.000 ανέργους, ηλικίας 29 έως 64 ετών, με εγγυημένη απασχόληση έξι μηνών σε εταιρείες του ιδιωτικού τομέα. Πρόκειται για το αναθεωρημένο πρόγραμμα επιταγής κατάρτισης και απασχόλησης Voucher 29-64, συνολικού προϋπολογισμού 112 εκατ. ευρώ.

Και τα δύο προγράμματα θα προκηρυχθούν από τον ΟΑΕΔ.

Επιδότηση πολύ μικρών επιχειρήσεων

Πριμ για νέες τεχνολογίες και πρόσληψη ανέργων

Ενίσχυση από 6.000 έως και 80.000 ευρώ θα μπορούν να λάβουν επιχειρήσεις προκειμένου να ανανεώσουν τον εξοπλισμό τους, με την εισαγωγή τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών. Βασική προϋπόθεση είναι αυτές οι επιχειρήσεις να δραστηριοποιούνται στους τομείς της Αγροδιατροφής, του Πολιτισμού, της Τεχνολογίας, της Υγείας, των Κατασκευών, της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Που θα γίνουν πάνω από 7.500 προσλήψεις έως τον Μάρτιο

Έως το τέλος του Μαρτίου αναμένεται να γίνουν πάνω από 7.500 νέες προσλήψεις μονίμων και εποχικών μέσω νέων διαγωνισμών του ΑΣΕΠ αλλά και με προκηρύξεις των φορέων για τις περιπτώσεις των εποχικών. Ήδη για κάποιους από αυτούς τους διαγωνισμούς έχει ανακοινωθεί η προθεσμία υποβολής αιτήσεων. Από τις προκηρύξεις μόνιμου προσωπικού ήδη εκδόθηκε αυτή για τους 49 δόκιμους λιμενοφύλακες. Οι θέσεις για το εποχικό προσωπικό θα κατανεμηθούν σε δήμους, μουσεία, ΚΕΕΛΠΝΟ και νοσοκομεία. Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει σύμφωνα με τα εξής κριτήρια: χρόνος ανεργίας, πολυτεκνία ή τέκνο πολύτεκνης οικογένειας, τριτεκνία ή τέκνο μονογονεϊκής οικογένειας, βαθμός βασικού τίτλου σπουδών και εμπειρία.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΘΕΣΕΩΝ

ΚΕΕΛΠΝΟ: 141

Δικαστήρια: 690

Υπουργεία: 272

Δήμοι: 1.297

Νοσοκομεία: 3.025

Μουσεία: 2.071

Λιμενικό 49

Έτοιμη η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 690 προσλήψεις στα δικαστήρια

Με νέες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού θα ενισχυθούν τα δικαστήρια της χώρας με νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ που θα αφορά την κάλυψη 690 θέσεων διαφόρων ειδικοτήτων.

Ήδη οι προσλήψεις έχουν λάβει την έγκριση για την κίνηση των διαδικασιών από την επιτροπή της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 33/2006. Η προκήρυξη θα εκδοθεί από το ΑΣΕΠ τις επόμενες ημέρες.

Η κατανομή για τις προσλήψεις των δικαστικών υπαλλήλων για και την κάλυψη των αναγκών των Δικαστηρίων και Δικαστικών Υπηρεσιών της χώρας, ως εξής:

– 437 δικαστικοί υπάλληλοι του κλάδου ΠΕ Γραμματέων

– 45 δικαστικοί υπάλληλοι του κλάδου ΤΕ Γραμματέων

– 140 δικαστικοί υπάλληλοι του κλάδου ΔΕ Γραμματέων

– 34 δικαστικοί υπάλληλοι του κλάδου ΠΕ Πληροφορικής

– 10 δικαστικοί υπάλληλοι του κλάδου ΤΕ Πληροφορικής

– 24 δικαστικοί υπάλληλοι του κλάδου ΥΕ Επιμελητών Δικαστηρίων

Παράλληλα σύμφωνα με την απόφαση 10 θέσεις του κλάδου ΔΕ Γραμματέων θα πληρωθούν από επιτυχόντες του διαγωνισμού που προκηρύχθηκε με την υπ’αρ.5223/23-1-2009 απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης (τ. Προκηρύξεων ΑΣΕΠ 23).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εργασιακό, Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Δύο προσλήψεις στον δήμο Ξάνθης Δίμηνες συμβάσεις για το Τμήμα Πρασίνου Ο Δήμος Ξάνθης ανα…