Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Όλα των εκλογών δύσκολα για την ΝΔ

Όλα των εκλογών δύσκολα για την ΝΔ

0
paravan nd

Στην Ξάνθη η δοκιμή έγινε μόνο στα 5 τμήματα της πόλης – Οι χειριστές ήταν στις θέσεις τους αλλά δεν είχαν tablets

Την απογοήτευσή του και την ανησυχία του εκφράζει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ασφαλιστικά μέτρα στο παρά πέντε των εκλογών! Στην Ξάνθη ξανά ο Άδωνις Γεωργιάδης

Όλα των εκλογών δύσκολα για την ΝΔ καθώς συνεχίζονται τα προβλήματα επί της διαδικασίας. Έτσι στην γενική δοκιμή που έκανε η Vodafone – η νέα εταιρία που ανέλαβε το τεχνικό μέρος της διεξαγωγής τους – την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου δεν έλειψαν τα προβλήματα κυρίως στην περιφέρεια, γεγονός που ενισχύει τους φόβους για μια νέα αποτυχία αν και όλοι την απεύχονται.  

Στην Ξάνθη η δοκιμή έγινε μόνα στα 5 τμήματα της πόλης

Παρότι όλοι οι χειριστές των tablets έλαβαν από νωρίς θέσεις σε όλα τα τμήματα του νομού όπως είχαν κατανεμηθεί από την ΝΟΔΕ ωστόσο η δοκιμή περιορίστηκε μόνο στα 5 τμήματα της Ξάνθης καθώς στα υπόλοιπα τμήματα εκτός πόλης δεν δόθηκαν tablets με ευθύνη της εταιρείας. Το γεγονός αυτό απογοήτευσε τα στελέχη ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αποχώρησε εκνευρισμένος ο πρόεδρο ης ΝΟΔΕ Ξάνθης κ. Γιώργος Ιγνατιάδης. Ανάλογα προβλήματα διαπιστώθηκαν σ’ όλους τους νομούς και μόνο στο κέντρο λειτούργησαν όλα ρολόι: «Εμείς ήμασταν καθ’ όλα έτοιμοι. Οι δήμοι μας παραχώρησαν τις αίθουσες από νωρίς οι χειριστές πήραν τις θέσεις του όμως δεν είχαν tablets στα χωριά. Αυτό μας δημιούργησε μια απογοήτευση αλλά και μια ανησυχία για το αν θα πάνε όλα καλά την επόμενη Κυριακή. Μας διαβεβαίωσαν από την εταιρεία και από τα κεντρικά ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Ας το ελπίσουμε γιατί δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση», λέει με εμφανή αγανάκτηση ο κ. Ιγνατιάδης.

Ασφαλιστικά μέτρα στο παρά πέντε των εκλογών!

Παράλληλα «πονοκέφαλο» προκαλεί στην ΚΕΦΕ της ΝΔ και στον μεταβατικό πρόεδρο κ. Γιάννη Πλακιωτάκη η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η αποκλεισθείσα εταιρία, Έξυπνα Συστήματα, η οποία αναμένεται να συζητηθεί την Τετάρτη. καταγγέλλοντας μεθοδεύσεις από την πλευρά των υπευθύνων της Νέας Δημοκρατίας, με σκοπό να ανατεθεί ο διαγωνισμός στην Vodafone, και ζητεί τη ματαίωση των εκλογών μέχρι τη συζήτηση της προσωρινής διαταγής. Ωστόσο στη ΝΔ εμφανίζονται καθησυχαστικοί για το θέμα καθώς υπογραμμίζουν πως η ΝΔ είναι ιδιωτική εταιρεία και δεν είναι υποχρεωμένη να επιλέξει την φτηνότερη λύση αλλά είναι στην ευχέρεια να επιλέγει με ότι κριτήρια επιθυμεί.

Στην Ξάνθη ξανά ο Άδωνις Γεωργιάδης

Πέρασμα από την Ξάνθη έκανε για δεύτερη φορά στην προεκλογική του εκστρατεία ο Άδωνις Γεωργιάδης ένας από τους 4 υποψήφιους προέδρους. Ο κ. Γεωργιάδης συνοδευόταν από την σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου και σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης μας είχε συναντήσεις και επαφές με φίλους και υποστηρικτές του.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το στοίχημα της κυβέρνησης μετά την πρόταση δυσπιστίας και το όριο του 30%

Κρίσιμο πλέον για την κυβέρνηση το κοντέρ των ευρωεκλογών, το οποίο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητ…