Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Δώρα, χαμόγελα και όμορφες στιγμές πρόσφεραν οι παίκτες της Skoda Ξάνθη στους μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Γενισέας

Δώρα, χαμόγελα και όμορφες στιγμές πρόσφεραν οι παίκτες της Skoda Ξάνθη στους μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Γενισέας

0
skoda-eeek15

«Γεμάτοι» με την αγάπη που εισέπραξαν από τους μαθητές αναχώρησαν για την χριστουγεννιάτικη άδεια οι ποδοσφαιριστές

Σε… εορταστική περίοδο μπήκε η Skoda Ξάνθη με τους παίκτες να παίρνουν 5νθήμερη άδεια ενόψει Χριστουγέννων, ώστε να απολαύσουν χρόνο με τα οικεία τους πρόσωπα στις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Η άδεια των παικτών της Ξάνθης ξεκινούσε χθες το απόγευμα, ωστόσο οι εξωαγωνιστικές υποχρεώσεις τους συνεχίστηκαν το πρωί της Δευτέρας, με επίσκεψη των ποδοσφαιριστών στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Γενισέας.

Έτσι αντιπροσωπεία της ξανθιώτικης ΠΑΕ αποτελούμενη από έξι παίκτες, τους Μανώλη Μπέρτο, Αντώνη Ράνο, Πέτρο Ορφανίδη, Θανάση Γκαραβέλη, Χατζητερζόγλου Οκάν και Μανώλη Δεμένικο και επικεφαλής τον team manager, Γιώργο Κασναφέρη, επισκέφθηκαν χθες το πρωί το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης που βρίσκεται στην πρωτεύουσα του Δήμου Αβδήρων και συναντήθηκαν με τους 50 περίπου μαθητές του σχολείου, χαρίζοντας τους όμορφες στιγμές αλλά και δώρα.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρόσκληση του διευθυντή του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Γενισέας κ. Ψωμακέλη Κλεομένη, ο οποίος υποδέχθηκε τους καλεσμένους ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η εκδήλωση στο αμφιθέατρο του σχολικού συγκροτήματος (το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. συστεγάζεται με το Γυμνάσιο Γενισέας).

Οι μαθητές με μεγάλη χαρά και χειροκροτήματα υποδέχθηκαν τους ποδοσφαιριστές, φωτογραφήθηκαν μαζί τους εκφράζοντας παράλληλα τις ευχές τους για επιτυχίες στους αγώνες της Skoda Ξάνθη αλλά και προσωπική υγεία στους ίδιους, ενώ επεφύλασσαν μία έκπληξη με ένα αναμνηστικό χειροποίητο δώρο που έκαναν οι ίδιοι οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ το οποίο παρέλαβε ο κ. Καζναφέρης.

Ο team manager της Skoda Ξάνθη στις δηλώσεις του σχετικά με την εκδήλωση τόνισε:

Κ.Γ.: «Στα πλαίσια των καθιερωμένων επισκέψεων που κάνουμε ως ΠΑΕ Skoda Ξάνθη σε σχολεία του Νομού την περίοδο των Χριστουγέννων ήρθαμε σήμερα στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Γενισέας, και με μεγάλη μας χαρά είδαμε τη μεγάλη αγάπη των μαθητών προς τους παίκτες και την ομάδα μας. Από την πλευρά μας η επίσκεψη και τα αναμνηστικά δώρα που προσφέραμε ήταν το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε ώστε να ανταποδώσουμε την αγάπη μας προς τα παιδιά αλλά δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε και στη συνέχεια στο πλευρό τους με όποιο τρόπο μπορούμε και θα ξαναέρθουμε με την πρώτη ευκαιρία. Θέλω να ευχηθώ καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα στους μαθητές, τον διευθυντή του σχολείου και τους εκπαιδευτικούς και σε όλο τον κόσμο».

Από την πλευρά του ο διευθυντής του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Γενισέας κ. Ψωμακέλης Κλεομένης δήλωσε:

Ψ.Κ.: «Ευχαριστούμε πολύ την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη και τους ανθρώπους της που μας επισκέφθηκαν σήμερα γι’ αυτή την όμορφη χειρονομία. Είναι σημαντικό για εμάς ως Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. να έχουμε την ανάγκη και τη στήριξη των συνανθρώπων μας, όχι μόνο στις γιορτές αλλά όλο το χρόνο καθώς επιτελούμε ένα σημαντικό έργο παρέχοντας μάθηση στα παιδιά ως το μοναδικό Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. στο Νομό μας. Ελπίζουμε να έχουμε ανάλογη βοήθεια και στήριξη από την Πολιτεία γιατί μέσα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε το έργο μας γίνεται ακόμη δυσκολότερο. Να ευχηθώ τέλος καλές γιορτές με υγεία στους μαθητές μας, τους γονείς και κηδεμόνες τους, τους εκπαιδευτικούς μας και όλο τον κόσμο».

Με αυτό τον τρόπο η ξανθιώτικη ΠΑΕ βρέθηκε κοντά στους μαθητές του ειδικού σχολείου δείχνοντας για ακόμη μία φορά το κοινωνικό της πρόσωπο ενώ και οι παίκτες γεμάτοι με την αγάπη που εισέπραξαν από τους μαθητές αναχώρησαν για τις ημέρες των εορτών, με την επιστροφή στις προπονήσεις να προγραμματίζεται για το ερχόμενο Σάββατο (26/12).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κύπελλο Ελλάδος: Οριστικά στο Πανθεσσαλικό ο τελικός

Δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει κόσμο το γήπεδο του Βόλου, σύμφωνα με τον π…