Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Δέματα με τρόφιμα – Δείγματα αγάπης προς τους άπορους συμπολίτες μας

Δέματα με τρόφιμα – Δείγματα αγάπης προς τους άπορους συμπολίτες μας

0
trofima 2-empros

300 δέματα θα μοιράσει η Μητρόπολη την Δευτέρα – Την Τετάρτη ο Ερυθρός Σταυρός

Τρόφιμα σε 340 οικογένειες από την Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ξάνθης

Κορυφώνονται αυτές τις μέρες οι προετοιμασίες συλλογής – συσκευασίας και κατανομής των δεμάτων με τρόφιμα προς τις άπορες οικογένειες του νομού μας. Δείγματα αγάπης και αλληλεγγύης των συμπολιτών μας που ενίοτε κι από το υστέρημά τους ανταποκρίνονται θετικά στο κάλεσμα ανθρωπιάς και ρίχνουν τον οβολό τους στα καλάθια τροφίμων των σούπερ μάρκετς που έχουν στηθεί από την Μητρόπολη και τον Ερυθρό Σταυρό Ξάνθης.

300 δέματα θα μοιράσει η Μητρόπολη την Δευτέρα  

Στη σειρά το ένα δίπλα στο άλλο είναι τα δέματα στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης περιμένοντας τους αποδέκτες τους! Κοτόπουλο, γάλα, λάδι , τυρί , ζυμαρικά όλα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι ….Όπως αναφέρει ο υπεύθυνος πατέρας Δημήτριος 300 δέματα θα μοιραστούν την Δευτέρα στου εκπροσώπους των συλλόγων Τριτέκνων, Πολυτέκνων, ΑΜΕΑ, Τυφλών Αναπήρων οι οποίοι και έχουν τις καταστάσεις και με βάση εισοδηματικά κριτήρια κατανέμουν τα δέματα: «Ο κόσμος ανταποκρίνεται… δείχνει έμπρακτα και την αγάπη και την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο», σημειώνει ο πατέρας Δημήτριος.

Την Τετάρτη θα μοιράσει τα δέματα ο Ερυθρός Σταυρός

Όπως αναφέρει η πρόεδρος του Π. Τμήματος του Ερυθρού Σταυρού κα Χαρίκλεια Μαργαριτοπούλου θα μοιραστούν περί τα 200 δέματα συνολικά την Τετάρτη το πρωί σε οικογένειες που έχουν καταγράψει και στην συνέχεια κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού θα επισκεφτεί το Ψυχολογικό Κέντρο και θα μοιράσει δώρα στα παιδιά.

Τρόφιμα σε 340 οικογένειες από την Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ξάνθης

Και φέτος η Ομάδα κοινωνικής Αλληλεγγύης Ξάνθης θα μοιράσει τρόφιμα στις 340 οικογένειες που έχει υπό την προστασία της και τις οποίες ανελλιπώς φροντίζει είτε μοιράζοντας τρόφιμα που εξοικονομεί από προσφορές επαγγελματιών είτε ρούχα και παιχνίδια. Όπως αναφέρει η κα Παπάζογλου Ματούλα που έχει αναλάβει τη σκυτάλη της εθελοντικής προσφορά από την κα Μπεμπέκη, η Ομάδα έχει συλλέξει τρόφιμα και θα τα διανείμει. Μεγάλη – όπως είπε – ήταν η προσφορά της οργανωτικής Επιτροπής Τουρνουά Πολιτιστικών Συλλόγων που πρόσφεραν γάλα, λάδι και αλεύρι αλλά και άλλων επαγγελματιών της πόλης μας.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έμφυλη βία δίχως τέλος σε Ελλάδα και Ευρώπη

Γράφει η Φωτεινή Οικονομοπούλου, απόφοιτη Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων του Παντείου Παν…