Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα ΣΥΡΙΖΑ: Κόντρα στον κυβερνητικό του… εαυτό!

ΣΥΡΙΖΑ: Κόντρα στον κυβερνητικό του… εαυτό!

0
xatzitheodorou

Καλεί σε μαζική συμμετοχή στην σημερινή απεργία

Χατζηθεοδώρου: «Αυτό σημαίνει πρώτη φορά Αριστερά. Έτσι βοηθάμε την κυβέρνηση…»

Κόντρα στον κυβερνητικό του… εαυτό ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους εργαζομένους να βγουν στους δρόμους και να συμμετέχουν στην σημερινή πανελλαδική απεργία. Σημειώνεται ότι το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης καλεί τους εργαζόμενους, συνταξιούχους, άνεργους/ες, νέους και νέες να συμμετάσχουν στην κεντρική απεργιακή συγκέντρωση της Ξάνθης, στις 10:00 το πρωί της Πέμπτης στο Εργατικό Κέντρο. «Τους καλεί να δώσουν τη δική τους δυναμική απάντηση σε όλους αυτούς που με κάθε μέσο προσπαθούν να επιβάλλουν τη συνέχιση των πολιτικών που οδήγησαν στην ισοπέδωση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, τη φτωχοποίηση της κοινωνίας, τη διάλυση του κοινωνικού κράτους, την αύξηση της ανεργίας και οδήγησαν σε απόγνωση χιλιάδες συμπολίτες μας».

Χατζηθεοδώρου: «Αυτό σημαίνει πρώτη φορά Αριστερά»

Την παραδοξολογία αυτή επεξηγεί ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κ. Γιώργος Χατζηθεοδώρου επισημαίνοντας πως αυτό σημαίνει αριστερή ιδεολογία και πως είναι στην κουλτούρα τους ΣΥΡΙΖΑ μια τέτοια πρακτική: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που δημιουργήθηκε στο δρόμο μέσα από τους αγώνες των εργαζομένων. Απέναντι λοιπόν σ’ ένα εκβιαστικό μνημόνιo που καταπατά τα εργασιακά δικαιώματα είναι υποχρέωση του κόμματος να ταχθεί με τους εργαζόμενους. Αυτό δεν σημαίνει ότι αντιδρά στην κυβέρνηση αλλά την βοηθά καθώς της δίνει ένα διαπραγματευτικό χαρτί έναντι των δανειστών. Το κόμμα λειτουργεί σαν την αριστερή συνείδηση της κυβέρνησης είναι ο αντάρτης… που επαναστατεί στα μέτρα λιτότητας. Αυτό σημαίνει πρώτη φορά αριστερά!»

ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης για τις καταγγελίες Πανούση

Κληθείς να σχολιάσει τα καταγγελλόμενα του πρώην υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Πανούση δεν έκρυψε ένα ειρωνικό τόνο: «Δεν ξέρουμε με ποια ιδιότητα κάνει αυτές τις καταγγελίες ο κ. Πανούσης, ως πρώην υπουργός, ως εγκληματολόγος ή ως επίδοξος συγγραφέας. Γιατί δεν απευθύνθηκε στην δικαιοσύνη όπως έκανε τώρα όπως του ζητήσαμε ενόσω ήταν υπουργός. Όπως είπε ο νυν υπουργός ο κ. Πανούσης δεν κινδυνεύει από κανένα και ας αφήσουμε να αποφανθεί η δικαιοσύνη». Τέλος χαρακτήρισε συκοφαντικά τα όσα είπε ο κ. Πανούσης για το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Λάμπρου καθώς και το γεγονός ότι τον συνδέει με τρομοκράτες ενώ πρόσθεσε πως ήταν μάρτυρας υπεράσπισης σε κατηγορούμενους για συμμετοχή στην 17 Ν που τελικά αθωώθηκαν.

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…