Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Προβληματίζεται ο Λουτσέσκου για τη μεσαία γραμμή

Προβληματίζεται ο Λουτσέσκου για τη μεσαία γραμμή

0
lucesku-proponisi

Οι απουσίες Παπαστεριανού, Βασιλακάκη αλλάζουν τα πλάνα του Ρουμάνου τεχνικού

Οι εκπλήξεις και τα… σενάρια για την 11άδα στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο

Δύο απουσίες προβληματίζουν τον προπονητή της Skoda Ξάνθη, Ραζβάν Λουτσέσκου και τον οδηγούν στο να αλλάξει τα πλάνα του αναφορικά με την 11άδα που θα παρατάξει στον επερχόμενο αγώνα με τον Πανιώνιο.

Κι αν η απουσία του Βασιλακάκη ήταν δεδομένη, η 2η που ήρθε να προστεθεί αφορά τον Μανώλη Παπαστεριανό ο οποίος ούτε χθες κατάφερε να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα κι έτσι όπως όλα δείχνουν θα μείνει εκτός για το κυριακάτικο ματς με τους Νεοσμυρνιώτες στα Πηγάδια.

Στη χθεσινή πρωινή προπόνηση, η ξανθιώτικη ομάδα γυμνάστηκε με αερόβιο τρέξιμο στο ξεκίνημα και ασκήσεις με μπάλα στη συνέχεια, ενώ οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν και στον τομέα της κυκλοφορίας της μπάλας, στην πίεση, στα τελειώματα καθώς επίσης και στις στημένες φάσεις.

Οι εκπλήξεις και τα… σενάρια

Με δεδομένες τις παραπάνω απουσίες (Βασιλακάκη, Παπαστεριανού), ο Λουτσέσκου θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στην 11άδα που μπορεί να θεωρηθούν και… εκπλήξεις, ανάλογα με το πώς θα διαχειριστεί το ματς.

Δεδομένη είναι η παρουσία του Τσέναμο στη θέση κάτω από τα δοκάρια, όπως και στα άκρα της άμυνας αυτές των Μπέρτου (δεξιά) και Γουάλας (αριστερά). Με ένα πιθανό σενάριο να αφορά μετατόπιση του Φλίσκα στη μεσαία γραμμή (ως 6άρι), θα οδηγήσει τους Καρυπίδη – Φάρκας να αποτελούν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, ενώ δίπλα στον Φλίσκα στο κέντρο θα πάρουν θέση οι Ερέα και Λουσέρο. Από εκεί κι έπειτα στην επιθετική τριάδα, οι Σολτάνι – Ντιμιτρόφ θα πλαισιώσουν τον Καπετάνο που αναμένεται να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Ένα δεύτερο «σενάριο» είναι να παραμείνει ο Φλίσκας στο κέντρο της άμυνας (αντί του Φάρκας) και στη μεσαία γραμμή να ξεκινήσουν βασικοί στη μεσαία γραμμή οι Λουσέρο – Ερέα – Μπαξεβανίδης, χωρίς να αλλάζει κάτι στην επιθετική τριπλέτα.

Τέλος η έκπληξη αφορά την ενδεχόμενη χρησιμοποίηση του Έλτον στα χαφ, μαζί με τους Ερέα – Λουσέρο, τον Φλίσκα να παραμένει στην άμυνα και χωρίς να αλλάζει κάτι στις υπόλοιπες θέσεις.

Ο Τριτσώνης (Αθηνών) διαιτητής στο Skoda Ξάνθη – Πανιώνιος

Εν τω μεταξύ ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές που θα «σφυρίξουν» στις αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Τον κυριακάτικο αγώνα στα Πηγάδια θα δ διευθύνει ο Σταύρος Τριτσώνης (ΕΠΣ Αθηνών) με βοηθούς τους κ.κ. Αντώνη Καρατζίκα (1ος – ΕΠΣ Αθηνών) – Ιορδάνη Απτόσογλου (2ος – ΕΠΣ Αθηνών) ενώ χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Ανανίας Φωτιάδης της ΕΠΣ Σερρών.

Στα παιχνίδια του τριημέρου αυτό που κλέβει την παράσταση είναι φυσικά το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο και «άρχοντας» θα είναι ο Ανδρέας Παππάς από τον Σύνδεσμο Αθηνών ενώ την αναμέτρηση του Πανθρακικού με την ΑΕΚ στην Κομοτηνή θα διευθύνει ο Δελφάκης (Αρκαδίας).

Οι διαδικασίες για την έκδοση κάρτας φιλάθλου

Όπως έχει αποφασιστεί από την Πολιτεία εδώ και λίγους μήνες, κατόπιν του σχετικού νομοσχεδίου από τον Υγ. Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, από την 01/01/2016, βάσει της ισχύουσας Νομοθεσίας ΔΕΝ θα είναι δυνατή, σε καμία περίπτωση, η είσοδος στο γήπεδο, χωρίς την επίδειξη της κάρτας φιλάθλου. Έτσι, καθώς η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη παρέλαβε το μηχάνημα έκδοσης της παραπάνω κάρτας, εξέδωσε ενημερωτικό δελτίο τύπου για το πώς οι φίλαθλοι θα μπορούν να αποκτούν την κάρτα που θα είναι απαραίτητη για την είσοδο τους, όχι μόνο στο «Skoda Ξάνθη Arena» των Πηγαδίων, αλλά και στα υπόλοιπα ελληνικά γήπεδα.

Στο δελτίο τύπου η ξανθιώτικη ΠΑΕ αναφέρει:

«Για την έκδοση Κάρτας Φιλάθλου κατατίθεται έγγραφη αίτηση του ενδιαφερομένου φιλάθλου σε οποιαδήποτε Π.Α.Ε. ή σε εξουσιοδοτημένα από αυτές πρόσωπα, η οποία συνοδεύεται με την κατάθεση:

α) φωτογραφίας τύπου διαβατηρίου,

β) φωτοαντιγράφου της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άδειας διαμονής

γ) του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.).

Στην αίτηση για την έκδοση Κάρτας Φιλάθλου, αναγράφονται, υποχρεωτικώς, με ποινή απαραδέκτου, τα ακόλουθα στοιχεία, η ακρίβεια των οποίων επιβεβαιώνεται από τον υπάλληλο που την παραλαμβάνει, με ειδική σημείωση επί της αιτήσεως και ύστερα από έλεγχο των αναγραφομένων στο δελτίο της αστυνομικής ταυτότητας ή στο διαβατήριο ή στην άδεια παραμονής, στοιχείων της αίτησης:

(α) ονοματεπώνυμο,

(β) όνομα πατρός και μητρός,

(γ) ημερομηνία γέννησης,

(δ) διεύθυνση κατοικίας,

(ε) αριθμός τηλεφώνου,

(στ) ο αριθμός της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή της άδειας παραμονής, η ημερομηνία έκδοσης και η εκδούσα αρχή,

ζ) ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.).

Ειδικά, προκειμένου περί ανηλίκων τέκνων, ηλικίας κάτω των 14 ετών, εκδίδεται κάρτα που αναγράφει όλα τα στοιχεία εκτός του στοιχείου (στ) που αναφέρεται ανωτέρω».

SUPER LEAGUE

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

15.00: Αστέρας Τρ. – Ατρόμητος Αθ. (NS3)

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

17.15: ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΛ Καλλονής (NS3)

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

19.30: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (NS1)

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

15.00: Π.Α.Ο.Κ. – Παναιτωλικός (NS2)

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)

17.15: Skoda Ξάνθη – Πανιώνιος (NS2)

Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)

17.15: Πλατανιάς – Λεβαδειακός (NS3)

Διαιτητής: Βάτσιος (Δ. Αττικής)

19.30: Πανθρακικός – Α.Ε.Κ. (NS1)

Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)

ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

19.30: Βέροια – Ηρακλής (NS1)

Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Ολυμπιακός 30

2. Παναθηναϊκός 22

3. Πανιώνιος 19

4. Αστέρας Τρ. 18

5. Α.Ε.Κ. 17

6. Π.Α.Ο.Κ. 15

7. Λεβαδειακός 12

8. Βέροια 12

9. Skoda Ξάνθη 12

10. Πλατανιάς 11

11. Παναιτωλικός 11

12. ΠΑΣ Γιάννινα 11

13. Ηρακλής 10

14. Ατρόμητος Αθ. 9

15. ΑΕΛ Καλλονής 7

16. Πανθρακικός 4

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…