Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία 5 ταχυδρόμοι στα ΕΛΤΑ Ξάνθης

5 ταχυδρόμοι στα ΕΛΤΑ Ξάνθης

0


14 θέσεις στα ΕΛΤΑ της ΑΜΘ

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε. και η Περιφερειακή Διεύθυνση Ταχυδρομικών Λειτουργιών Μακεδονίας-Θράκης ανακοίνωσαν την πρόσληψη εποχικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης ότι οκτώ (8) ΔΕ Διανομείς , τέσσερες (4) ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης και δυο (2) οδηγούς (πλήρους απασχόλησης, χρονικής διάρκειας 6 μηνών) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ως ακολούθως: Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 μαζί με τα Απαραίτητα Δικαιολογητικά Συμμετοχής (Βλέπε Παράρτημα ΣΟΧ) και να τα υποβάλουν, εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών, που συγκεκριμένα είναι από 05.11.2015 έως και 16.11.2015, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή είτε αυτοπροσώπως στις εργάσιμες ημέρες και ώρες 8:30 έως 13:30 είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, στην ακόλουθη Διεύθυνση:

1.Για τις θέσεις της Ξάνθης

ΕΛ.ΤΑ. Α.Ε., Μονάδα Διανομής Ξάνθης, Αν. Γ. Μιλτιάδη 18 , Τ.Κ. 670 00 Ξάνθη (για την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 62/2015), υπόψη κ. Χρήστου Τσαραβά (τηλ. επικοινωνίας: 25410 20645).

Αιτήσεις μέχρι 16.11.2015.

2 προσλήψεις στον Δήμο Αβδήρων

Ο Δήμος Αβδήρων ανακοίνωσε την πρόσληψη 2 ατόμων για το Κέντρο Υποστήριξης και Κοινωνικής Φροντίδας. Ο ι θέσεις είναι εποχικές με σύμβαση που λήγει στις 31/8/2016. Πρόκειται για μία θέση ΔΕ Βρεφονηπιοκόμων και μία θέση Καθαριστών. Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται μέχρι τις 16 Νοεμβρίου.

Πληροφορίες: Κ. Δεληγιάννη, τηλέφωνο: 2541352541

Ανοίγουν 1.069 θέσεις στο Δημόσιο μέσα στο Νοέμβριο

Δόθηκε το πράσινο φως για προσλήψεις στο Δημόσιο οι οποίες θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ.

Πρόκειται για μόνιμες θέσεις σε διάφορες υπηρεσίες, οι οποίες πιο συγκεκριμένα είναι οι εξής:

– 226 θέσεις ανοίγουν στον χώρο της Υγείας με τους ενδιαφερόμενους να πρέπει να κάνουν τις αιτήσεις μέχρι και τις 16 Νοεμβρίου. Ο εν λόγω διαγωνισμός αφορά πτυχιούχους ΑΕΙ και υποψήφιους υποχρεωτικής εκπαίδευσης, ενώ από τις 17 Νοεμβρίου και ως την 1 Δεκεμβρίου θα τρέξει άλλος διαγωνισμός για την πρόσληψη πτυχιούχων ΤΕΙ και απόφοιτους λυκείου.

– 112 θέσεις τεχνιτών και διοικητικών στη ΔΕΗ και τον ΔΕΔΔΗΕ. Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων πρέπει να υποβληθούν έως τις 16 Νοεμβρίου.

Στις 20 Νοεμβρίου ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τον διαγωνισμό της ΥΠΑ για ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Από 12 Νοεμβρίου ξεκίνησε η δαδικασία καταγραφής των αδιόριστων επιτυχόντων του ΑΣΕΠ για την κάλυψη 2.000 κενών θέσεων.

-318 εργάτες, γυμναστές, καθηγητές μουσικής θα κληθούν να καλύψουν 318 κενές θέσεις που υπάρχουν σε 47 δήμους της χώρας.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 16 Νοεμβρίου λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη 154 εποχικών υπαλλήλων στα ΕΛΤΑ.

Επιδότηση 60.000 ευρώ για νεανική επιχειρηματικότητα

Καλύπτονται το σύνολο των λειτουργικών δαπανών (ενοίκιο, εξοπλισμός κ.λπ.) αλλά και το κόστος πρόσληψης υπαλλήλου

Με το ποσό των 60.000 ευρώ μπορούν να χρηματοδοτηθούν άνεργοι νέοι ηλικίας έως 25 ετών, προκειμένου να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Το ποσό αυτό καλύπτει το σύνολο των λειτουργικών δαπανών για το ξεκίνημα της επιχείρησης, αρκεί να δραστηριοποιείται στους τομείς της Αγροδιατροφής, της Πολιτιστικής και Δημιουργικής Βιομηχανίας, των Κατασκευών, της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, της Ενέργειας, του Περιβάλλοντος, της Τεχνολογίας και της Υγείας.

Οι επιλέξιμες δαπάνες αφορούν τον αναγκαίο επαγγελματικό εξοπλισμό, το λειτουργικό κόστος, τις δαπάνες προβολής, τη δικτύωση, τις αμοιβές τρίτων και το μισθολογικό κόστος πρόσληψης προσωπικού. Οι δικαιούχοι θα πρέπει να είναι άνεργοι ή να ασκούν επαγγελματική δραστηριότητα, χωρίς να έχουν σχέση μισθωτής εργασίας.

Η πρόσκληση και ο οδηγός του προγράμματος θα δημοσιευθούν έως το τέλος του μήνα.

Πού θ απευθυνθείτε

Στις ιστοσελίδες της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης «ΕΠΑνΕΚ» http://www.antagonistikotita.gr και του ΕΣΠΑwww.espa.gr Email επικοινωνίας: infoepan@mou.gr. Γραμμή επικοινωνίας:801 1136 300.

Νέο πρόγραμμα 390 εκατ. ευρώ για επενδύσεις στην αλιεία

Έρχεται νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα με επίκεντρο την αλιεία, την υδατοκαλλιέργεια, τον θαλάσσιο τουρισμό και τη μεταποίηση και εμπορία αλιευμάτων. Το πρόγραμμα, συνολικού προϋπολογισμού 390 εκατομμυρίων ευρώ, εστιάζεται στη στήριξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στο σύνολο των κλάδων του τομέα. Δικαιούχοι των δράσεων, που θα ξεκινήσουν να προκηρύσσονται σύντομα, είναι μεταξύ άλλων ιδιοκτήτες επαγγελματικών αλιευτικών σκαφών. Το πρόγραμμα εγκρίθηκε από την Κομισιόν και προβλέπει επιδοτήσεις σε 6 κλάδους.

Πληροφορίες

Συμβουλευτική εταιρεία ΝΑΥΣ ΕΠΕ Καλλιθέα Αττικής Αττικής. Τηλ: 210 9585611, 210 9576931. E- mail: j.Argyrou@nayw.grwebsite:www.nays.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εργασιακό, Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Δύο προσλήψεις στον δήμο Ξάνθης Δίμηνες συμβάσεις για το Τμήμα Πρασίνου Ο Δήμος Ξάνθης ανα…