Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Τον πρόδωσε η καρδιά του πάνω στο τιμόνι

Τον πρόδωσε η καρδιά του πάνω στο τιμόνι

0

Το αυτοκίνητο πέρασε ένα φράχτη και καρφώθηκε σ’ ένα δέντρο στον Πετεινό – Άφησε 4 παιδιά που σπουδάζουν

Εργαζόμενος στο νοσοκομείο Ξάνθης ο άτυχος 56χρονος – «Θα στηρίξουμε την οικογένεια» δήλωσε ο διοικητής κ. Πάσχου

 

Τραγική μοίρα είχε ο 56χρονος συμπολίτης μας Κώστας Κουβαράς, εργαζόμενος ως τραυματιοφορέας στο νοσοκομείο Ξάνθης. Τον πρόδωσε η καρδιά του ενώ οδηγούσε! Το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του πέρασε μια μάντρα και καρφώθηκε σ’ ένα δέντρο!

Τον πρόδωσε η καρδιά του ενώ οδηγούσε… Άφησε 4 παιδιά που σπουδάζουν

Ο άτυχος Κώστας την Τρίτη 13 Οκτωβρίου στις 6 περίπου το απόγευμα οδηγούσε κατευθυνόμενος προς Ξάνθη. Στο ύψος της εξόδου του Πετεινού προς Ξάνθη το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του προς την δεξιά πλευρά πέρασε ένα φράχτη κατοικίας στον Πετεινό και στην συνέχεα καρφώθηκε σ’ ένα δέντρο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο άτυχος άνδρας εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και η Πυροσβεσιτκή η οποία και έσπευσε με δύο πυροσβεστικά οχήματα και άνδρες οι οποίοι και τον απεγκλώβισαν. Κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος ωστόσο οι πρώτες ενδείξεις συνηγορούν ότι ο θάνατος προήλθε από ανακοπή καρδιάς. Οι αστυνομικοί περιμένουν την επιβεβαίωση από την ιατροδικαστική εξέταση. Ο άτυχος άνδρας άφησε 4 παιδιά που σπουδάζουν…

Θλίψη στο νοσοκομείο Ξάνθης

Τη θλίψη του και την θλίψη όλων των εργαζομένων του νοσοκομείου εξέφρασε στο «Ε» ο διοικητής κ. Αθανάσιος Πάσχου για τον θάνατο του Κώστα Κουβαρά και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια. Δήλωσε δε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο θα σταθούν δίπλα τους στηρίζοντας την οικογένεια καθώς ήταν ένας συνάδελφος αγαπητός σε όλους.

 

Μαριάννα Ξανθοπούλου
 

mxanthopoulou@empros.gr


Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…