Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Κρατάει κλειστά τα χαρτιά του για την 11άδα ο Λουτσέσκου

Κρατάει κλειστά τα χαρτιά του για την 11άδα ο Λουτσέσκου

0
lucescu pagkos

Την Κυριακή (17:15) η αναμέτρηση Πανθρακικός – Skoda Ξάνθη

Απευθείας από το Novasports 6 το «Ελ Θράκικο» – αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Με πρωινή προπόνηση ολοκλήρωσε χθες η Skoda Ξάνθη την προετοιμασία της, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες με δυνατό άνεμο και ψιλόβροχο ανά διαστήματα, οι ποδοσφαιριστές της ξανθιώτικης ομάδας ακολούθησαν το πρόγραμμα τους κανονικά κι έτσι έβγαλαν με επιτυχία την προπόνηση.

Σήμερα εξάλλου θα γίνει το καθιερωμένο χαλάρωμα πριν τους αγώνες κι έπειτα θα ανακοινωθεί η αποστολή, η οποία όμως δεν θα ταξιδέψει για διανυκτέρευση στην Κομοτηνή, αλλά θα ταξιδέψει το πρωί της Κυριακής στη γειτονική πόλη για το ματς.

«Κλειστά χαρτιά» από Λουτσέσκου

Ούτε χθες άνοιξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου τα «χαρτιά» του σχετικά με το πώς θα παρατάξει την ομάδα στο ντέρμπι της Θράκης. Οι «σίγουρες» θέσεις είναι αυτές που αφορούν τα «μετόπισθεν» με τον Τσενάμο κάτω από τα δοκάρια και τους Φλίσκα, Καρυπίδη, Μπέρτο, Γουάλας να αναλαμβάνουν την τετράδα της άμυνας.

Η απουσία του τιμωρημένου (4 κίτρινες) Μανώλη Παπαστεριανού είναι αυτή που θα αλλάξει αρκετά το σχήμα, καθώς είναι πιθανό να μετατοπιστεί ως «εξάρι» ο Φλίσκας (και στη θέση του στο κέντρο της άμυνας να μπει ο Φάρκας), ή να αναλάβουν ανασταλτικά καθήκοντα οι Λουσέρο – Βασιλακάκης με πιο προωθημένο της τριάδας του κέντρου τον Ερέα, ενώ λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ως βασικός στα χαφ αντί του Παπαστεριανού ένας εκ των Τόμιτς, Έλτον, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής σε επίσημο παιχνίδι και είναι δύσκολο να μπουν τόσο απότομα σε ένα ματς με ιδιαιτερότητες. Από εκεί κι έπειτα ερωτηματικό αποτελεί και το ποιοι θα στελεχώσουν την τριάδα στη «γραμμή κρούσης», εκεί όπου ο Λουτσέσκου ανά διαστήματα κάνει κάποιες εκπλήξεις. Το πιθανότερο είναι να ξεκινήσουν οι Καπετάνος, Ντιμιτρόφ, Σολτάνι (με τον Αλγερινό να επιστρέφει μετά από δύο αγωνιστικές τιμωρίας), όμως θέση διεκδικούν και οι Νιέτο, Ράνος.

Επίσκεψη σε σχολεία

H ΠΑΕ Skoda Ξάνθη σε συνεργασία με τον ΠΣΑΠ επισκέφθηκε την Παρασκευή το 7ο Γυμνάσιο Ξάνθης και το Γυμνάσιο Ερασμίου. Οι επισκέψεις στα σχολεία πραγματοποιήθηκαν πριν και μετά την πρωινή προπόνηση της ομάδας, στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης της ξανθιώτικης ΠΑΕ και προκειμένου να ενισχυθεί με τον τρόπο αυτό η πανελλήνια εκστρατεία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών κατά του ρατσισμού, της βίας και του doping, με στόχο τη διαμόρφωση του μελλοντικού αθλητή και φιλάθλου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές Πέτρος Ορφανίδης, Βασίλης Φασίδης, Χατζητερζόγλου Οκάν, Μανώλης Δεμένικος και ο team manager Γιώργος Κασναφέρης, με τη συνοδεία αντιπροσωπείας του ΠΣΑΠ επισκέφθηκαν το πρωί της Παρασκευής το 7ο Γυμνάσιο. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Ξάνθης κα. Δέσποινα Παρτσαλίδου που απηύθυνε χαιρετισμό τονίζοντας την σημασία της κοινωνικής δράσης στο χώρο του αθλητισμού.

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης οι ποδοσφαιριστές Κώστας Φλίσκας, Μανώλης Μπέρτος, Χρήστος Λισγάρας και Μανώλης Παπαστεριανός επισκέφθηκαν το Γυμνάσιο Ερασμίου συμμετέχοντας κι αυτοί στην διαδραστική εκδήλωση με τους νεαρούς μαθητές.

Η εκστρατεία του Π.Σ.Α.Π. στα σχολεία έχει ξεκινήσει από τον Ιανουάριο του 2015, συνεχίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία και εξαιρετική απήχηση αλλά και με απόλυτη αποδοχή της σημασίας και της αξίας αυτής της προσπάθειας που αποσκοπεί στη δημιουργία καλύτερων ποδοσφαιριστών και φιλάθλων.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα κυπέλλου Ξάνθη – ΑΕΚ (Τετάρτη 28/10 – 15:30)

Μπορεί να μεσολαβεί ο κυριακάτικος αγώνας πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό, ωστόσο η Skoda Ξάνθη ξεκίνησε από την Παρασκευή τη διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα κυπέλλου Ξάνθη – ΑΕΚ που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (28/10 – 15:30).

Τα εισιτήρια τόσο για τους φίλους του «δικεφάλου» όσο και για τους Ξανθιώτες θα κοστίζουν 15 ευρώ ενώ μόνο οι κάτοχοι καρτών διαρκείας της Skoda θα μπορούν να τα προμηθευτούν με 33% έκπτωση, στα 10 ευρώ.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε χθες η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη όπου αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, ενόψει του αγώνα κυπέλλου, Skoda Ξάνθη – Α.Ε.Κ., την Τετάρτη 28/10/2015 και ώρα 15:30, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι αρχίζει η διάθεση των ηλεκτρονικών εισιτηρίων ως εξής:

1. Μέσω internet (Viva.gr) από την Παρασκευή 23/10/2015.

2. Από τα καταστήματα PUBLIC, από την Παρασκευή 23/10/2015.

3. Από τα γραφεία της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη (Πηγάδια).
Η προπώληση από τα γραφεία της ΠΑΕ θα γίνει ως εξής:

Από το Σάββατο 24/10/2015 έως και την Τρίτη 27/10/2015, από τις 10.00 – 18.00 και την Τετάρτη 28/10/2015 από τις 10.00 – 12.00.

Για τους φιλάθλους της Α.Ε.Κ. πώληση για τη Θύρα Δ, τιμή εισιτηρίου 15 Ευρώ,

Για τους φιλάθλους της Α.Ε.Κ., (χωρίς διακριτικά της ομάδας της Α.Ε.Κ. π.χ. κασκόλ, μπλούζες, κλπ.) πώληση για τη Θύρα Γ1 τιμή εισιτηρίου 15 Ευρώ.

Για τους φιλάθλους της Ξάνθης (τους μη κατόχους κάρτας διαρκείας) πώληση για τη Θύρα Α, τιμή εισιτηρίου 15 Ευρώ.

Για τους φιλάθλους της Ξάνθης, (τους κατόχους κάρτας διαρκείας) η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 10 Ευρώ. Οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας, τόσο κατά την αγορά του εισιτηρίου όσο και κατά την είσοδο τους στο γήπεδο, θα πρέπει να επιδεικνύουν την κάρτα διαρκείας.

Στα παραπάνω μεμονωμένα εισιτήρια δεν υπάρχει η κατηγορία των παιδικών εισιτηρίων. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση του εισιτηρίου είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας και το ΑΜΚΑ.

SUPER LEAGUE

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

15.00: ΑΕΛ Καλλονής – Λεβαδειακός (NS1)

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (ΕΠΣ Μακεδονίας)

17.15: Παναιτωλικός – Πλατανιάς (NS1)

Διαιτητής: Δελφάκης (ΕΠΣ Αρκαδίας)

19.30: Α.Ε.Κ. – Ηρακλής (NS2)

Διαιτητής: Τριτσώνης (ΕΠΣ Αθηνών)

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

15.00: Ατρόμητος Αθ. – Ολυμπιακός (NS2)

Διαιτητής: Δημητρόπουλος (ΕΠΣ Φθιώτιδας)

17.15: Πανθρακικός – Skoda Ξάνθη (NS6)

Διαιτητής: Σπάθας (ΕΠΣ Πειραιά)

17.15: Πανιώνιος – Βέροια (NS2)

Διαιτητής: Παπαπέτρου (ΕΠΣ Αθηνών)

17.15: ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρ. (NS4)

Διαιτητής: Στυλιαράς (ΕΠΣ Αιτ/νίας)

19.30: Π.Α.Ο.Κ – Παναθηναϊκός (NS1)

Διαιτητής: Αρετόπουλος (ΕΠΣ Τρικάλων)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός 21

2. Παναθηναϊκός 18

3. Πανιώνιος 13

4. Α.Ε.Κ. 13

5. Π.Α.Ο.Κ. 11

6. Λεβαδειακός 10

7. Αστέρας Τρ. 9

8. Ατρόμητος Αθ. 9

9. Βέροια 8

10. ΠΑΣ Γιάννινα 8

11. Παναιτωλικός 8

12. Ηρακλής 7

13. Skoda Ξάνθη 7

14. Πλατανιάς 5

15. ΑΕΛ Καλλονής 5

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στην πόρτα της εξόδου ο Πογέτ μετά τον αποκλεισμό στην Τιφλίδα

Δύσκολη η παραμονή του Ουρουγουανού προπονητή Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου λύγισε στα πέ…