Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Άχρωμη – άσφαιρη – ακίνδυνη η Skoda Ξάνθη

Άχρωμη – άσφαιρη – ακίνδυνη η Skoda Ξάνθη

0
panthrakikos-xanthi15

Κακή εμφάνιση και λευκή ισοπαλία (0-0) στο εκτός έδρας παιχνίδι με Πανθρακικό

Συνέχεια στους αγώνες την Τετάρτη με το ματς στα Πηγάδια κόντρα στην ΑΕΚ για το κύπελλο

Σε ένα παιχνίδι που περισσότερο… αγγαρεία παρά γειτονικό ντέρμπι έμοιαζε, Πανθρακικός και Skoda Ξάνθη έμειναν στο 0-0, στη μεταξύ τους αναμέτρηση του ΔΑΚ Κομοτηνής το απόγευμα της Κυριακής.

Χωρίς νεύρο αλλά και κάτι θετικό στο δημιουργικό κομμάτι οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετέρωσαν τα «ατού» των αντιπάλων και μοιραία έμειναν στο 0-0 σε ένα ματς με ελάχιστες καλές ευκαιρίες.

Για την ξανθιώτικη ομάδα, μπορεί η χρησιμοποίηση ορισμένων «ρεζέρβων» (Ζαραδούκας, Τριάδης) να αποτελεί μία δικαιολογία στο ότι δεν μπόρεσε να παρουσιάσει κάτι θετικό, όμως ακόμη και στο 2ο ημίχρονο όταν ο Λουτσέσκου πέρασε στην αναμέτρηση ως αλλαγή τους πιο… βασικούς (Ντιμιτρόφ, Σολτάνι), ούτε αυτοί κατάφεραν να βελτιώσουν την εικόνα.

Έτσι η Skoda Ξάνθη μετά από 8 αγωνιστικές έχει ισάριθμους βαθμούς από τη νίκη στο Περιστέρι και τις πέντε ισοπαλίες, γνωρίζοντας την ήττα από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Πανθρακικός – Skoda Ξάνθη 0-0

Στις αξιοσημείωτες φάσεις του αγώνα, στο 12’ άστοχο ήταν το σουτ του Λαδάκη. Στο 21’ το σουτ του Νιέτο κατέληξε στα χέρια του Αθανασιάδη. Στο 24’ ο Τσέναμο απέκρουσε εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία την καρφωτή κεφαλιά του Ντιγκινί. Στο 59’ κόρνερ του Λουσέρο, ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Λισγάρα, απέκρουσε σε κόρνερ δύσκολα ο Αθανασιάδης. Στο 74’ σέντρα από δεξιά για τον Πανθρακικό, κεφαλιά του Χασομέρη απέκρουσε σε κόρνερ ο Τσέναμο. Στο 86’ το σουτ του Κρίστοφερ δεν βρήκε στόχο. Στο 90’ την σέντρα σουτ του Παπαγεωργίου μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο τερματοφύλακας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ηλίας Σπάθας (ΕΠΣ Πειραιά) με βοηθούς τους κ.κ. Καμπούρη (ΕΠΣ Εύβοιας) – Μπαουξμπάουμ (ΕΠΣ Αν. Αττικής). Με κίτρινη τιμωρήθηκαν οι Ζαραδούκας, Χασομέρης, Βασιλακάκης.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μελίσσης (46’ λ.τρ. Χρήστου), Σερφά, Μεχία, Λαδάκης (79’ Ροτζέριο), Ντιγκινί, Χαβίτο (89’ Νικόλτσης), Χασομέρης, Ιγκόρ.

SKODA ΞΑΝΘΗ (Ρ. Λουτσέσκου): Τσέναμο, Μπέρτος, Ζαραδούκας, Λισγάρας, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Λουσέρο (72’ λ.τρ. Κρίστοφερ), Τριάδης (46’ Σολτάνι), Νιέτο (60’ Ντιμιτρόφ), Ερέα, Καπετάνος.

Χωρίς… ανάσα, συνεχίζει με αγώνα την Τετάρτη κόντρα στην ΑΕΚ

Με ελάχιστο χρόνο στη διάθεση της, η Skoda Ξάνθη άφησε πίσω τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό και στρέφει την προσοχή της σε αυτόν με την ΑΕΚ για το κύπελλο. Η αναμέτρηση με τον «δικέφαλο» είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τετάρτη (28/10 – ανήμερα της επετείου του «ΟΧΙ»), στις 15:30 στο «Skoda Ξάνθη Arena» των Πηγαδίων. Να σημειώσουμε ότι στο θεσμό του κυπέλλου Ξάνθη – ΑΕΚ θα αναμετρηθούν μία φορά, ενώ για την ξανθιώτικη ομάδα θα ακολουθήσουν στη συνέχεια δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Λάρισα, Πανελευσινιακό που είναι και οι ομάδες που απαρτίζουν τον όμιλο της Α’ φάσης.

Χθες, μία ημέρα μετά το ματς με τον Πανθρακικό η Ξάνθη πραγματοποίησε πρωινή προπόνηση που περιλάμβανε ασκήσεις αποκατάστασης για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του κυριακάτικου αγώνα ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δίνει έμφαση στην αμυντική λειτουργία και την επιθετική ανάπτυξη. Στην διάθεση του προπονητή τίθεται και ο Μανώλης Παπαστεριανός ενώ ο Αντριάν Λουσέρο που αντικαταστάθηκε λόγω προβλήματος στον δεξί δικέφαλο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και όπως όλα δείχνουν θα μείνει εκτός για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Όσον αφορά τα εισιτήρια για τον αυριανό αγώνα κυπέλλου, δεν ισχύει η δωρεάν είσοδος για τους Ξανθιώτες κατόχους καρτών διαρκείας οι οποίοι θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο στα 10 Ευρώ, ενώ για τους μη κατόχους, φιλάθλους Ξάνθης και ΑΕΚ η τιμή εισιτηρίου είναι στα 15 Ευρώ (Θύρες Α και Δ, Γ1 αντίστοιχα).

Η αγορά εισιτηρίου μπορεί να γίνει μέσω διαδικτύου (Viva.gr) και από τα γραφεία της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη (ώρες 10.00 – 18.00 και την ημέρα του αγώνα 10.00 – 12.00).

SUPER LEAGUE

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΕΛ Καλλονής – Λεβαδειακός 0-0

Παναιτωλικός – Πλατανιάς 1-2

Α.Ε.Κ. – Ηρακλής 5-1

Ατρόμητος Αθ. – Ολυμπιακός 1-2

Πανθρακικός – Skoda Ξάνθη 0-0

Πανιώνιος – Βέροια 0-1

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρ. 1-2

Π.Α.Ο.Κ. – Παναθηναϊκός 3-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός 24

2. Παναθηναϊκός 18

3. Α.Ε.Κ. 16

4. Π.Α.Ο.Κ. 14

5. Πανιώνιος 13

6. Αστέρας Τρ. 12

7. Λεβαδειακός 11

8. Βέροια 11

9. Ατρόμητος Αθ. 9

10. Πλατανιάς 8

11. ΠΑΣ Γιάννινα 8

12. Παναιτωλικός 8

13. Skoda Ξάνθη 8

14. Ηρακλής 7

15. ΑΕΛ Καλλονής 6

16. Πανθρακικός 3

ΕΠΟΜΕΝΗ (9η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

15.00: Λεβαδειακός – Πανιώνιος (NS3)

17.15: Πλατανιάς – ΑΕΛ Καλλονής (NS3)

19.30: Βέροια – Ολυμπιακός (NS1)

ΚΥΡΙΑΚΗ 01 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

15.00: Αστέρας Τρ. – Π.Α.Ο.Κ. (NS2)

17.15: Skoda Ξάνθη – Παναιτωλικός (NS4)

17.15: ΠΑΣ Γιάννινα – Πανθρακικός (NS2)

19.30: Παναθηναϊκός – Α.Ε.Κ. (NS1)

ΔΕΥΤΕΡΑ 02 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

19.30: Ηρακλής – Ατρόμητος Αθ. (NS1)

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κύπελλο Ελλάδος: Οριστικά στο Πανθεσσαλικό ο τελικός

Δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει κόσμο το γήπεδο του Βόλου, σύμφωνα με τον π…