Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα 3 ταχυδρομικοί κωδικοί για την πόλη της Ξάνθης

3 ταχυδρομικοί κωδικοί για την πόλη της Ξάνθης

0
taxydromos

Τα ΕΛΤΑ μας αλλάζουν τους κωδικούς. Η πόλη κατανέμεται σε τρεις ζώνες με αντίστοιχους κωδικούς: 67131 – 67132 – 67133

Παραμένει ο κωδικός 67100 για όλο τον υπόλοιπο νομό. Επισκεφτείτε το :www.elta.grγαι να δείτε τις οδούς και τους κωδικούς σας

Μας αλλάζουν …κωδικούς τα ΕΛΤΑ!. Έτσι σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους η πόλη της Ξάνθης που είχε τον κωδικό 67100 τώρα χωρίζεται σε 3 ζώνες και θα έχει 3 κωδικούς.

3 κωδικούς από τα ΕΛΤΑ για την πόλη της Ξάνθης

Όπως μας ενημέρωσε ο προϊστάμενος των ΕΛΤΑ Ξάνθης κ. Χρήστος Τσαραβάς, τα ΕΛΤΑ επιχειρούν αναβάθμιση μέσω της αυτοματοποίησης των υπηρεσιών τους σε πανελλαδικό επίπεδο με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη αλλά και την εξοικονόμηση προσωπικού καθώς με την αυτοματοποίηση επιτυγχάνεται η διευκόλυνση ως προς την διανομή που πλέον γίνεται από εποχικούς υπαλλήλους. Στα πλαίσια αυτά η πόλη της Ξάνθης έχει διαχωριστεί σε τρεις ζώνες με αντίστοιχους 3 κωδικούς.

Συγκεκριμένα:

Α΄ Ζώνη με κωδικό 67131: έχουν οι περιοχές που περικλείονται από τις οδούς: Παν. Τσαλδάρη , Κλεμανσώ, Θερμοπυλών, Πλάτωνος , 28ης Οκτωβρίου (μονοί αριθμοί), Βελισσαρίου έως την Λεοναρδοπούλου και τον Σταθμό.

Β΄ Ζώνη με κωδικό 67132: έχουν οι περιοχές: Ηρακλείας, Παλιά πόλη, Σαμακώβ, Πετρελαιοαποθηκών , Δροσερό.

Γ΄ Ζώνη με κωδικό 67133: έχουν οι περιοχές: 28ης Οκτωβρίου (ζυγά) , Στρατόπεδα , Σάρδεων , Κυψέλη, Χρύσα.

67100 για όλο τον υπόλοιπο νομό – www.elta.gr να δείτε τις οδούς και τους κωδικούς σας

Τα Κιμμέρια και η περιοχή του νοσοκομείου καθώς και τα υπόλοιπα χωριά των δήμων του νομού διατηρούν τον κωδικό 67100. Να σημειώσουμε ότι ο ταχυδρομικός κωδικός και η περιοχή (παράδειγμα) 67131 Ξάνθη) αναγράφεται σε κάθε φάκελο αλληλογραφίας μαζί με: Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση κατοικίας και αριθμό. Τα ΕΛΤΑ αποστέλλουν ανακοινώσεις σε επιχειρήσεις που ενημερώνουν για την αλλαγή του κωδικού τους ανάλογα με την Ζώνη που ανήκουν ενώ γνωστοποιούν παράλληλα και για τον νέο κωδικό αυτών των επιχειρήσεων σε φορείς όπως ΔΕΗ, ΟΤΕ ΕΥΔΑΠ, Εφορία, Δήμος. Επίσης έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.elta.gr η ανάλυση των οδών της πόλης και μπορεί κάθε πολίτης να ενημερωθεί για τον κωδικό της περιοχής που διαμένει και όπου θα δέχεται την αλληλογραφία του. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Προϊστάμενο της Μονάδας Διανομής (τηλέφωνο: 25410 20645).

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχολικά κυλικεία: Νέα δεδομένα με επίκεντρο την καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας

Το έργο θα αναλάβει η νεοσύστατη Εθνική Επιτροπή Διατροφής Τα τρόφιμα που πωλούνται στα σχ…