Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 37χρονου για το βιασμό ανήλικης στην Καβάλα

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 37χρονου για το βιασμό ανήλικης στην Καβάλα

0
viastis-xaitidis

Ο 37χρονος επιδιδόταν κατ’ εξακολούθηση σε ακόλαστες πράξεις σε διάφορα σημεία της πόλης

Σοκ έχει προκαλέσει στην πόλη της Καβάλας η είδηση για την εξιχνίαση υπόθεσης βιασμού, ο οποίος έγινε τον Ιούλιο του 2015, καθώς θύμα βιασμού έπεσε από έναν συμπολίτη τους ένα ανήλικο κορίτσι.

Πρόκειται για τον 37χρονο Βασίλη Χαϊτίδη, κάτοικο Καβάλας, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος και κατηγορείται για βιασμό, αποπλάνηση ανήλικης και πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις σε δημόσιο χώρο.

Με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία και τα πλήρη στοιχεία της ταυτότητας του κατηγορούμενου με απώτερο στόχο την προστασία του κοινωνικού συνόλου και τη διευκόλυνση των ερευνών για τυχόν συμμετοχή του σε ανάλογες αξιόποινες πράξεις.

Ο 37χρονος, έπειτα από έρευνες, συνελήφθη στις 14 Σεπτεμβρίου 2015, καθώς στις 15 Ιουλίου2015 προσέγγισε ανήλικη, η οποία δεν είχε συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας της και με τη χρήση σωματικής βίας, αφού την ακινητοποίησε, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της και την εξανάγκασε σε συνουσία.

Σημειώνεται πως ο 37χρονος είχε συλληφθεί και στις 5 Σεπτεμβρίου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις, καθόσον, το ίδιο μεσημέρι στην Καβάλα, επιχείρησε δημόσια ακόλαστη πράξη, προκαλώντας με αυτή σκάνδαλο.

Με τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, αρκετοί πολίτες της Καβάλας επικοινώνησαν με τις Αρχές, για να δηλώσουν πως ο 37χρονος επιδιδόταν σε ακόλαστες πράξεις σε διάφορες συνοικίες της πόλης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…