Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Skoda Ξάνθη: Πέρασαν τα δύσκολα και έρχονται… δυσκολότερα

Skoda Ξάνθη: Πέρασαν τα δύσκολα και έρχονται… δυσκολότερα

0
lucescu pagkos

Μετά από μία τριάδα δύσκολων αγώνων έρχεται ο Ολυμπιακός κι έπεται συνέχεια στα ντέρμπι

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Τρίτης (22/09) κόντρα στους «ερυθρόλευκους»

Βλέπουν… μπροστά και τον επερχόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό στη Skoda Ξάνθη, καθώς παρά το σπουδαίο «διπλό» στο Περιστέρι και τη νίκη (0-1) επί του Ατρόμητου Αθ., άπαντες στην ξανθιώτικη ομάδα παραμένουν προσγειωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο τους.

Εξάλλου μετά από μία τριάδα δύσκολων αναμετρήσεων (με ΠΑΟΚ εκτός, ΑΕΚ εντός, Ατρόμητο εκτός), ακολουθεί μία… τετράδα αγώνων ανάλογης δυσκολίας.

Η Ξάνθη θα υποδεχθεί την ερχόμενη Τρίτη (22/09 – 20:30) τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή (εκτός), τον Παναθηναϊκό (εντός) και τον Αστέρα Τρίπολης (εκτός).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου που βλέπει να αναγνωρίζεται η αξία του όχι μόνο τοπικά πλέον, αλλά και πανελλαδικά, είναι αυτός που έστειλε το μήνυμα για τη συνέχεια στους παίκτες του, δηλώνοντας: «Με τον Ατρόμητο πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη εκτός, κόντρα σε μια πολύ ποιοτική ομάδα που βρισκόταν μάλιστα στο μέγιστο βαθμό της αυτοπεποίθησης» για να προσθέσει: «Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Υπάρχουν ποιοτικές ομάδες όπως η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Ατρόμητος, ο Αστέρας. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο και να βελτιωνόμαστε. Μένουμε προσηλωμένοι στη νοοτροπία μας».

Έτσι και στον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους», παρά την ανωτερότητα που θεωρητικά έχει ο Ολυμπιακός, αλλά και το θετικό σερί που έχει χτίσει εσχάτως στα Πηγάδια, περιμένουμε να δούμε άλλο ένας ματς όπου η Ξάνθη θα παίξει συγκεντρωμένη και καλά στημένη σε θέμα τακτικής, με την ελπίδα βέβαια μία καλή εμφάνιση που προσμένουμε να συνοδευτεί από ένα θετικό αποτέλεσμα.

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία

Μετά το ρεπό της Δευτέρας και την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης, σειρά είχαν χθες οι πρωινές ασκήσεις για τη Skoda Ξάνθη που συνεχίζει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της ερχόμενης Τρίτης (20:30) με τον Ολυμπιακό στα Πηγάδια. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στις 09:00 στο προπονητήριο της ομάδας και λίγο αργότερα ξεκίνησαν τις ασκήσεις. Μετά την προθέρμανση που περιλάμβανε τρέξιμο και passing game, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χώρισε τους παίκτες σε ομάδες ζητώντας αποτελεσματικότητα σε άμυνα και επίθεση στα αγωνιστικά τετράγωνα και στα παιχνίδια μικρών χώρων 4 εναντίον 4.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας σε υψηλή ένταση (για σήμερα έχει προγραμματιστεί διπλή) έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη για το δύσκολο ματς με τους «ερυθρόλευκους».

Το ευχάριστο για τον Ρουμάνο τεχνικό της Skoda είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών λόγω καρτών ή τραυματισμών κι έτσι θα έχει άπαντες τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του.

Σήμερα μαθαίνει τους αντιπάλους της στο κύπελλο

Εν τω μεταξύ σήμερα το μεσημέρι (12:00) θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδί η κλήρωση της 2ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας, με τη συμμετοχή των ομάδων της Super League, άρα και της Ξάνθης.

Η Ξάνθη, μετά από την περσινή πορεία στο θεσμό όπου έφτασε μέχρι τον τελικό, θέλει να επαναλάβει φέτος μία αντίστοιχη πορεία και να έχει – γιατί όχι – μία ευτυχέστερη κατάληξη αυτή την φορά.

Στη Β’ φάση θα μπουν στην κληρωτίδα συνολικά 32 ομάδες, 16 της Super League και 16 της Β’ Εθνικής (Football League), απ’ όπου θα προκύψουν οκτώ όμιλοι των τεσσάρων ομάδων. Η Skoda Ξάνθη μετά την περσινή 8η θέση που κατέλαβε στο πρωτάθλημα θα μπει στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας, αυτό των ισχυρών και θα έχει σίγουρα δύο αντιπάλους χαμηλότερης κατηγορίας και θεωρητικά θα είναι φαβορί για την πρόκριση, καθώς οι αγώνες θα είναι μονοί και στο τέλος οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο θα πάρουν την πρόκριση για τους «16» του θεσμού.

SUPER LEAGUE

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

18.15: Παναιτωλικός – Βέροια

20.30: Skoda Ξάνθη – Ολυμπιακός

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

16.00: Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός

18.15: Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος

18.15: Πανθρακικός – ΑΕΛ Καλλονής

18.15: ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος Αθ.

20.30: Π.Α.Ο.Κ. – Α.Ε.Κ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός 9

2. Α.Ε.Κ. 7

3. Πανιώνιος 6

4. Παναθηναϊκός 6

5. Παναιτωλικός 6

6. Ατρόμητος Αθ. 6

7. Skoda Ξάνθη 5

8. ΠΑΣ Γιάννινα 4

9. Π.Α.Ο.Κ. 4

10. Βέροια 4

11. Αστέρας Τρ. 4

12. Λεβαδειακός 3

13. Ηρακλής 3

14. ΑΕΛ Καλλονής 1

15. Πλατανιάς 0

16. Πανθρακικός 0

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή σε έλεγχο ντόπινγκ στο ματς με τη Γεωργία

Σε σοκ βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς Έλληνας διεθνής που ήταν στην αποστολή της …