Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Πάει για μεταγραφή της… τελευταίας στιγμής

Πάει για μεταγραφή της… τελευταίας στιγμής

0
signature

Προσπάθειες για συμφωνία με επιθετικό κάνει η Skoda Ξάνθη

«Τσέκαρε» τους παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής ο Λουτσέσκου στη φιλική νίκη (2-0) επί του Αγροτικού Αστέρα

Στο… και πέντε των μεταγραφών η Skoda Ξάνθη προσπαθεί να κλείσει μία ακόμη συμφωνία, προφανώς την τελευταία για την… έξτρα μετεγγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ξανθιώτικη ομάδα κινείται για ακόμη μία μεταγραφή, που θα αφορά επιθετικό, ο οποίος θα αποτελέσει και τον «παρτενέρ» του Παντελή Καπετάνου στη γραμμή κρούσης. Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν επαφές και συζητήσεις, με τον παίκτη που βρίσκεται στο «στόχαστρο» να είναι θετικός στο να έρθει στην Ξάνθη.

Για να ολοκληρωθεί και να επισημοποιηθεί η επικείμενη μεταγραφή βέβαια, θα πρέπει να οι ιθύνοντες της ομάδας να τρέξουν την υπόθεση, καθώς η θερινή μετεγγραφική περίοδος έχει λήξει και οι ομάδες έχουν προθεσμία μέχρι το αργότερο τις 11 Σεπτεμβρίου, όταν θα εκπνεύσει και η διορία για ελεύθερους παίκτες χωρίς συμβόλαιο. Έτσι, το πιθανότερο είναι να δούμε πολύ σύντομα εξελίξεις, είτε θετικές ή αρνητικές ώστε να ακολουθήσουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Καπετάνος: «Μπορούμε να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω»

Δεν απασχολεί τον Παντελή Καπετάνο η πιθανή έλευση «παρτενέρ» του στην επίθεση, καθώς ο 32χρονος ποδοσφαιριστής είναι προσηλωμένος στα καθήκοντα του στην ομάδα. Όπως ο ίδιος τόνισε στη συνέντευξη του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Όταν αγωνίζομαι, αγωνίζομαι για την ομάδα. Τον Παντελή τον έχω βάλει σε δεύτερη μοίρα. Η περσινή σεζόν ήταν πετυχημένη. Πιστεύω ότι έχουμε ένα καλό σύνολο, δύσκολα μας κερδίζει ο αντίπαλος, έχουμε κι έναν σοβαρό προπονητή, για να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω».

Ο Παντελής Καπετάνος κάνοντας μία σύντομη αναδρομή της επιστροφής του στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Skoda σημείωσε:

Π.Κ.: «Ήρθα σε μια περίοδο όπου δεν ήταν καλή για μένα καθώς είχα να αγωνιστώ καιρό λόγω τραυματισμού. Στην αρχή με ενδιέφερε να είμαι καλά αγωνιστικά και να βρω ρυθμό. Η περσινή σαιζόν ήταν πετυχημένη καθώς οι στόχοι και ομαδικά και ατομικά επιτεύχθηκαν. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα και τον στόχο που είχε για τον τελικό κυπέλλου και τα καταφέραμε».

Για τα πρώτα δύο ματς του πρωταθλήματος όπου η Ξάνθη έμεινε στο 0-0 (με ΠΑΟΚ εκτός και ΑΕΚ εντός) ο ίδιος συμπλήρωσε:

Π.Κ.: «Μέσα στον ΠΑΟΚ ο βαθμός είναι θετικός αν αναλογιστεί κανείς και το βαθμό ετοιμότητας του αντιπάλου λόγω των επίσημων αγώνων. Από εκεί και πέρα μπορεί να σκεφτόμασταν μόνο τη νίκη με την ΑΕΚ αλλά θα έλεγα ότι η ισοπαλία είναι δίκαιη. Οι δύο βαθμοί πιστεύω ότι είναι θετικοί για την αρχή με αυτούς τους αντιπάλους».

Τέλος για την επερχόμενη εκτός έδρας συνάντηση με τον Ατρόμητο Αθηνών (Κυριακή 13/09 – 18:15) ο επιθετικός της Ξάνθης είπε:

Π.Κ.: «Ο Ατρόμητος αυτή τη στιγμή θεωρείται η πιο φορμαρισμένη ομάδα και ίσως η πιο δυνατή. Και πέρσι, στα δύσκολα παιχνίδια δείξαμε ότι ήμασταν εκεί καθώς χάσαμε βαθμούς στα θεωρητικά πιο εύκολα ματς. Θα πάμε στον Ατρόμητο και θα δώσουμε τα πάντα για το θετικό αποτέλεσμα».

Φιλικό: Skoda Ξάνθη – Αγροτικός Αστέρας 2-0

Την ευκαιρία να «τσεκάρει» τους παίκτες που είχαν λιγοστό, ή καθόλου χρόνο συμμετοχής έως τώρα, είχε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου με τον Αγροτικό Αστέρα που έγινε στα Πηγάδια, όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 2-0.

Στο φιλικό που έγινε με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος ενόψει των αγώνων της Εθνικής Ελλάδας, η Ξάνθη πέτυχε από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο ενώ οι ποδοσφαιριστές της σημάδεψαν ισάριθμες φορές τα δοκάρια της αντίπαλης εστίας.

Η Ξάνθη επικράτησε με σκορ 2-0 επί της ομάδας του Παναγιώτη Διλμπέρη έχοντας για σκόρερ τους Νιέτο (18′) και Λισγάρα (70′) έχοντας και δύο δοκάρια με τον Έλτον στο 35′ και μετά από κόντρα σε σουτ του Ερέα στο 73′.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Skoda Ξάνθη (Λουτσέσκου): Γκαραβέλης (65′ Ζαρόπουλος), Μπαξεβανίδης, Ζαραδούκας (61′ Χατζητερζόγλου), Λισγάρας, Φάρκας, Έλτον (61′ Ορφανίδης), Τόμιτς, Ερέα, Νιέτο (61′ Κρίστοφερ), Ντιμιτρόφ (46′ Τριάδης) Ράνος.

Αγροτικός Αστέρας (Διλμπέρης): Γιακουμής, Αμαραντίδης, Σκλιοπίδης, Καπίας, Σαρακατσάνος, Τσεμπερίδης, Μακρυδημήτρης, Θεοδωρίδης Γ., Γιάντσης, Γέσιτς, Κουτσοσπύρος. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Βοσνιάδης, Καραμπάς, Καραντασιάδης, Παλάσκας, Αγαπητός, Σαμουηλίδης, Βελλίνης, Έππας, Θεοδωρίδης Κ., Τοπούζης, Καθάριος και Καραλής.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή σε έλεγχο ντόπινγκ στο ματς με τη Γεωργία

Σε σοκ βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς Έλληνας διεθνής που ήταν στην αποστολή της …