Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Έκοψε το νήμα της ζωής του κόβοντας τις φλέβες του 46χρονος στην Ξάνθη

Έκοψε το νήμα της ζωής του κόβοντας τις φλέβες του 46χρονος στην Ξάνθη

0
aftoktonia-xeri

Τον βρήκαν σε προχωρημένη σήψη οι οικείοι του. Τον ταλαιπωρούσαν η ανεργία και ψυχολογικά προβλήματα

Τέλος στη ζωή του έδωσε ένας 46χρονος ξανθιώτης, κόβοντας τις φλέβες του και μαζί το νήμα της ζωής, ταλαιπωρημένος από ψυχολογικά και οικονομικά προβλήματα που τον οδήγησαν σε αυτό το απονενοημένο βήμα. Είχε σπουδάσει στο εξωτερικό και παρέμενε άνεργος, πράγμα που αναπόφευκτα δυσκόλευε την ήδη επιβαρυμένη ψυχική του υγεία.

Ο 46χρονος βρέθηκε στη μπανιέρα του σπιτιού, κρατώντας στα χέρια του ένα μαχαίρι. Όπως μας ενημέρωσε ο αστυνομικός διευθυντής κ. Ευάγγελος Γκίκας, το σώμα βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη και η νεκροτομή που ήταν προγραμματισμένη για χθες θα επιβεβαίωνε τα ακριβή αίτια και το χρόνο του θανάτου.

Τον άτυχο 46χρονο βρήκαν συγγενείς μαζί με αστυνομικούς που μπήκαν στο σπίτι του με την προβλεπόμενη δικαστική διαδικασία, αφού ο ίδιος δεν είχε επικοινωνήσει με τους δικούς του το τελευταίο τριήμερο. Στο διαμέρισμά του βρέθηκαν αντικαταθλιπτικά χάπια, καθώς και ένα σημείωμα αποχαιρετισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 46χρονος δεν είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει στο παρελθόν, ωστόσο, όπως αποδείχθηκε, αυτή τη φορά το είχε αποφασίσει.

Ελένη Διαφωνίδου
ediafonidou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…