Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία 21 προσλήψεις στην Καθαριότητα του δήμου Ξάνθης

21 προσλήψεις στην Καθαριότητα του δήμου Ξάνθης

0

Πάγωσε η υποβολή των αιτήσεων λόγω εκλογών. Θα ξεκινήσει μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης και για 9 ημέρες θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις

21 θέσεις στον δήμο Ξάνθης

21 προσλήψεις για την κάλυψη αναγκών στο Τμήμα Καθαριότητας ανακοίνωσε ο δήμος Ξάνθης. Οι προσλήψεις είναι εποχικές με 8μηνες συμβάσεις και κατηγορίας ΔΕ και ΥΕ. Να σημειώσουμε ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων έχει «παγώσει» λόγω των εκλογών. Σύμφωνα όμως με το Γραφείο Προσωπικού του δήμου Ξάνθης θα συνεχίσει να «τρέχει» για 9 μέρες μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης

Αναλυτικά οι θέσεις:

Ειδικότητα

θέσεις

ΔΕ Οδηγός Απορριμματοφόρων (με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)

4

ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου(Μηχανικό Σάρωθρο)

1

ΥΕ Εργατών – τριών Καθαριότητας

15

ΥΕ Εργατών – τριών Κυνοκομείου

1

Πάνω από 7.000 προσλήψεις στους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ

Πράσινο «φως» για πάνω από 7.000 προσλήψεις και ανανέωση συμβάσεων σε παιδικούς σταθμούς μέσω του ΕΣΠΑ έχει ανάψει το ΣτΕ ενώ οι δήμοι αναμένεται άμεσα να εκδώσουν τις προκηρύξεις πρόσληψης. Οι συμβάσεις θα είναι διάρκεια έως και 11 μήνες

Το Συμβούλιο της Επικρατείας έκανε δεκτή και την άρση της αναστολής πρόσληψη ή /ανανέωσης των συμβάσεων που εντάσσονται στο πλαίσιο υλοποίησης Κοινοτικών συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων, τα οποία αποσκοπούν στην προστασία ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, συνεχίζοντας τις προσπάθειές του, ζήτησε και πέτυχε την κατ’ εξαίρεση πρόσληψη ή ανανέωση σύμβασης 7.030 υπαλλήλων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Οι προσλήψεις που εγκρίθηκαν

4.826 άτομα σε ΟΤΑ α’ βαθμού, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

1.922 άτομα σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των Πρωτοβάθμιων ΟΤΑ, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

269 άτομα σε ΟΤΑ α’ βαθμού, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

13 άτομα σε ΟΤΑ α’ βαθμού για την ανάπτυξη δομών και υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας.

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

Vodafone World of Difference: 10 προσλήψεις

Για έκτη συνεχή χρονιά, η Vodafone υλοποιεί το πρόγραμμα Vodafone World of Difference και συμβάλλει έμπρακτα στο έργο κοινωφελών μη κερδοσκοπικών οργανισμών για την κάλυψη ουσιαστικών αναγκών της κοινωνίας. Και φέτος, το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα σε 10 άτομα να προσφέρουν τις γνώσεις, τις ικανότητες αλλά και το πάθος τους για κοινωνική συνεισφορά, εργαζόμενοι για έξι μήνες στον κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους, ενώ η Vodafone καλύπτει το μισθό τους. Για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν έρθει σε επαφή με τον οργανισμό στον οποίο θέλουν να εργαστούν και να συμφωνήσουν σε ένα συγκεκριμένο έργο για την περίοδο απασχόλησής τους. Όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αιτήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα Vodafone World of Difference ή θέλουν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.vodafone.gr/world-of-difference έως και τις 11 Οκτωβρίου 2015. Το πρόγραμμα Vodafone World of Difference ξεκίνησε στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2010. Μέχρι σήμερα έχει βοηθήσει 34 άτομα να εργαστούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους, σε διαφορετικές πόλεις και περιοχές ανά την Ελλάδα, όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Κομοτηνή, Μυτιλήνη, Πάτρα, Πάρος και Πρέσπες, προσφέροντας σημαντικό έργο στην τοπική κοινωνία.

Ανοίγει ο «Γαλαξίας» στην Ξάνθη

Δεκτές αιτήσεις για δουλειά μέχρι σήμερα

Η Διεύθυνση του εταιρείας «Γαλαξίας» που ανακοίνωσε την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου πως θα δέχεται από τις 10 το πρωί αιτήσεις ενδιαφερομένων για εργασία στο πολυκατάστημα το οποίο θα λειτουργήσει σε λίγο καιρό. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει σήμερα.

Ανοίγει τις πόρτες του το ΙΕΚ Νοσηλευτικής στην Ξάνθη

Αναβαθμίστηκε σε Δημόσιο

Η Νοσηλευτική Σχολή του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, μετά την αναβάθμισή της σε Δημόσιο ΙΕΚ με το Ν.4316/2014 ξεκινά τη λειτουργία του πρώτου έτους για το εκπαιδευτικό έτος 2015-2016 δίδοντας τη δυνατότητα σε υποψήφιους σπουδαστές να παρακολουθήσουν την ειδικότητα του «Βοηθού Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας». Για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος οι αιτήσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά επιλογής υποψηφίων καταρτιζομένων θα υποβάλλονται από την 15η έως και την 25η Σεπτεμβρίου 2015, κατά τις ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8.00π.μ.-14.00μ.μ. στη Διοικητική Υπηρεσία του Νοσοκομείου (Γενικό Νοσοκομείο – Γραφείο Πρωτοκόλλου, 1ος όροφος – Νεάπολη Ξάνθης). Αιτήσεις δύνανται να υποβάλλονται και ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή, ενώ το εμπρόθεσμο της υποβολής θα αποδεικνύεται από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου.

Τα δικαιολογητικά που καλούνται να προσκομίσουν οι υποψήφιοι είναι τα ακόλουθα :

1. Αίτηση επιλογής, το έντυπο της οποίας χορηγείται από την Υπηρεσία διατίθεται δε και σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου (www.hosp-xanthi.gr).

2. Ο προβλεπόμενος πρωτότυπος τίτλος σπουδών (απολυτήριο ή πτυχίο), και φωτοαντίγραφο αυτού. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η προσκόμιση του πρωτότυπου τίτλου, θα προσκομίζεται είτε πρωτότυπο αποδεικτικό τίτλου σπουδών, που θα εκδίδεται από τη Σχολική Μονάδα αποφοίτησης του υποψηφίου και στο οποίο θα αναγράφεται ο τελικός βαθμός αποφοίτησης, είτε οποιοδήποτε άλλο έγγραφο προβλέπεται από την ισχύουσα κατά περίπτωση νομοθεσία.

3. Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή Διαβατήριο. Σε περίπτωση έλλειψης Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου θα προσκομίζεται Πιστοποιητικό Δήμου.

4. Βεβαίωση ΙΚΑ ή Δημόσιας Υπηρεσίας, στην οποία θα αναγράφεται η προϋπηρεσία (ημερομίσθια ή έτη) που τυχόν πραγματοποίησε ο υποψήφιος σε συγκεκριμένο επάγγελμα και ειδικότητα, ή βεβαίωση Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (Δ.Ο.Υ.) στην οποία θα αναγράφεται ο χρόνος άσκησης συγκεκριμένης επιτήδευσης από τον υποψήφιο.

5. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης προκειμένου για πολύτεκνο ή τρίτεκνο γονέα ή τέκνο πολύτεκνης ή τρίτεκνης οικογένειας ή μονογονεϊκής οικογένειας.

6. Ειδικά για την εγγραφή αλλοδαπών υπηκόων χωρών εκτός Ε.Ε., εντός Ε.Ε. και ομογενών, αντί του δικαιολογητικού όπως ορίζεται στο σημείο 3 απαιτείται η κατάθεση διαβατηρίου ή ταυτότητας ομογενών καθώς και της άδειας παραμονής για τους υπηκόους χωρών εκτός Ε.Ε..

7. Σε περίπτωση μη αποφοίτησης από ελληνικό λύκειο ή ΣΕΚ, αντί του δικαιολογητικού όπως ορίζεται στο σημείο 2 απαιτείται η κατάθεση του ισότιμου πρωτότυπου τίτλου σπουδών, επίσημης μετάφρασης αυτού καθώς και της ισοτιμίας του, εκδοθέντων από δημόσια ελληνική υπηρεσία.

Διευκρινίζεται ότι οι κάτοχοι διπλωμάτων Μέσων Τεχνικών Επαγγελματικών Νοσηλευτικών Σχολών (ΜΤΕΝΣ) και ΤΕΕ Α΄ κύκλου δεν δύναται να εγγραφούν στα Δ.Ι.Ε.Κ. αρμοδιότητας Υπουργείου Υγείας. Μετά το πέρας υποβολής των αιτήσεων θα ακολουθήσει έλεγχος δικαιολογητικών και επιλογή των καταρτιζόμενων μετά από μοριοδότηση. Τα μόρια κάθε υποψηφίου δύναται να ανακοινωθούν πριν την έκδοση των αποτελεσμάτων. Δικαίωμα ένστασης επί του αριθμού των μορίων του έχει κάθε υποψήφιος καταρτιζόμενος. Η ένσταση υποβάλλεται εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ανακοίνωση των μορίων. Σχετική ανακοίνωση και υπόδειγμα της αίτησης επιλογής έχουν αναρτηθεί και στον ιστότοπο του Νοσοκομείου (www.hosp-xanthi.gr). Επίσης, εγκύκλιοι του Υπουργείου Υγείας που ρυθμίζουν τις σχετικές λεπτομέρειες έχουν αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ (ΑΔΑ: 6Θ0Π465ΦΥΟ-53Δ και 7ΗΦΑ465ΦΥΟ-Ν1Ω).

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Δ.ΙΕΚ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Γενικό Νοσοκομείο Νεάπολη Ξάνθης Τ.Κ 67100 Τηλ.2541351568

Fax 2541351566.

Νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα για ανέργους του ΟΑΕΔ με επίδομα έως και 535 ευρώ

Νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα για ανέργους ασφαλισμένους του ΟΓΑ αλλά και απόφοιτους ΑΕΙ υλοποιεί η Α.Σ. «Περιβαλλοντικό Πάρκο Αναπτυξιακή» και για την περίοδο κατάρτισης θα αποδωθεί στους ωφελούμενους εκπαιδευτικό επίδομα έως και 535 ευρώ

Η Α.Σ. «Περιβαλλοντικό Πάρκο Αναπτυξιακή» ως φορέας υλοποίησης της Πράξης «Συνέργεια για την Απασχόληση στη Δυτική Αθήνα», η οποία εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» και συγχρηματοδοτείται με πόρους της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΚΤ) στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 – 2013 άνέργους, εγγεγραμμένους στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ και με κάρτα ανεργίας σε ισχύ ή σε ειδικό κατάλογο του ΟΑΕΔ αλλά και νέους Επιστήμονες (μηχανικοί που είναι απόφοιτοι Πανεπιστημιακών, Πολυτεχνικών Σχολών) καθώς και ασφαλισμένους του ΟΓΑ.

Να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στην εν λόγω πράξη.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Α) Για τους άνεργους ωφελούμενους:

Βασική προϋπόθεση συμμετοχής των ωφελουμένων στο Σχέδιο Δράσης αποτελεί να έχουν κάρτα ανεργίας σε ισχύ.

Β) Για τους νέους επιστήμονες θα πρέπει να πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

Να μην έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα μέχρι την ημερομηνία έναρξης δραστηριότητας τους, μεγαλύτερο των έξι (6) ετών από το χρονικό κτήσης του πτυχίου τους. Όταν στο χρονικό διάστημα των έξι (6) ετών περιλαμβάνεται χρόνος παρακολούθησης κύκλου μεταπτυχιακών σπουδών, ο χρόνος αυτός παρατείνει αντίστοιχα το όριο των έξι (6) ετών.

Για τους πτυχιούχους αλλοδαπής το διάστημα των έξι (6) ετών υπολογίζεται από την αναγνώριση του πτυχίου τους από το ΔΟΑΤΑΠ.

Για τα πτυχία που έχουν αποκτηθεί σε χώρα την Ευρωπαϊκής Ένωσης και δεν απαιτείται αναγνώριση από το ΔΟΑΤΑΠ το διάστημα των έξι (6) ετών, υπολογίζεται από την λήψη του πτυχίου. Να έχουν ηλικία μέχρι 34 ετών, (έως την ημερομηνία έναρξης της δραστηριότητάς τους) πλην των γυναικών νέων επιστημόνων, μητέρων ενός τουλάχιστον ανηλίκου τέκνου και ανεξαρτήτως ειδικότητας που μπορούν να έχουν ηλικία μέχρι 42 ετών. Για όσους έχουν αποκτήσει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, μέχρι τη συμπλήρωση του ορίου ηλικίας των 34 ετών, το όριο αυτό παρατείνεται αντίστοιχα κατά το χρονικό διάστημα που αφορά στις μεταπτυχιακές σπουδές. Κατά τον υπολογισμό της ηλικίας του ωφελούμενου θα λαμβάνεται υπόψη η τριακοστή πρώτη Δεκεμβρίου του έτους γεννήσεως του. Οι μεταπτυχιακές σπουδές εξωτερικού λαμβάνονται υπόψη εφόσον υπάρχει αναγνώριση τους από ΔΟΑΤΑΠ. Στο εκκαθαριστικό τους σημείωμα από την οικεία Δ.Ο.Υ. για το οικονομικό έτος της ένταξης δραστηριότητας τους, το ατομικό εισόδημα τους να μην υπερβαίνει το ποσό των 12.000,00€. Να έχουν την Ελληνική υπηκοότητα άλλου Κράτους – Μέλους της Ε.Ε. ή είναι ομογενείς ή υπήκοοι τρίτων χωρών που έχουν δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας και είναι νόμιμοι κάτοικοι αυτής. Να διαθέτουν αριθμό φορολογικού μητρώου (Α.Φ.Μ.) Να έχουν εκπληρώσει ή νόμιμα απαλλαχτεί από τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις (οι άνδρες υποψήφιοι).

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εργασιακό, Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Δύο προσλήψεις στον δήμο Ξάνθης Δίμηνες συμβάσεις για το Τμήμα Πρασίνου Ο Δήμος Ξάνθης ανα…