Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Καταγγέλλει την συμπεριφορά Τσιτιρίδη για τα κέντρα διασκέδασης ο Β. Τσολακίδης

Καταγγέλλει την συμπεριφορά Τσιτιρίδη για τα κέντρα διασκέδασης ο Β. Τσολακίδης

0
tsolakidis 3-web

Αντιρρήσεις από τον επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης στο θέμα της πρόσφατης απόφασης για σφράγιση των εν λόγω καταστημάτων

Κάνει λόγο για εκδικητικότητα του Δημάρχου Αβδήρων, θεωρώντας ότι δεν υπήρξε διάλογος με τους επιχειρηματίες

Στον απόηχο της πρόσφατης απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου Αβδήρων για ανάκληση των αδειών όλων των κέντρων διασκέδασης που λειτουργούν στην επικράτειά του και δεν διαθέτουν κυκλοφοριακή σύνδεση και εγκεκριμένη άδεια εισόδου – εξόδου οχημάτων (κόμβου), έρχεται η παρέμβαση του πρώην Δημάρχου Αβδήρων, Βασίλη Τσολακίδη. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε, ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης στον δήμο, καταγγέλλει ως απαράδεκτη την συμπεριφορά του νυν Δημάρχου, κ. Τσιτιρίδη, θεωρώντας ότι δεν εξαντλήθηκαν οι δυνατότητες διαλόγου με τους ιδιοκτήτες των κέντρων διασκέδασης. Όπως ανέφερε στο «Ε» ο κ. Τσολακίδης: «Δεν υπήρξε επαρκής ενημέρωση των επιχειρηματιών, αφού εστάλη πέρυσι ένα έγγραφο από τον δήμο και από τότε δεν υπήρξε καμία επικοινωνία». Η απόφαση της Επιτροπής κινείται στο πλαίσιο της νομιμότητας, αλλά η ένσταση του κ. Τσολακίδη έγκειται στον τιμωρητικό τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την υπόθεση η νέα δημοτική αρχή.

Το κείμενο της ανακοίνωσης

«Η παράταξη ‘’ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ’’ του Δήμου Αβδήρων καταγγέλλει την απαράδεκτη συμπεριφορά του Δημάρχου Αβδήρων κ. Γ. Τσιτιρίδη να αποφασίζει και να σφραγίζει τα καταστήματα «κέντρα διασκέδασης», χωρίς προηγουμένως να έχει εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες διαλόγου με τους επιχειρηματίες σε μια τόσο δύσκολη οικονομική περίοδο, όταν τα καταστήματα αυτά είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα του Δήμου μας. Μετά τους φτωχούς αγρότες του πρώην Δήμου Σελέρου και οι επιχειρηματίες γεύτηκαν την εκδικητικότητα του Δημάρχου, γιατί δυστυχώς δεν μπορεί να χειριστεί δύσκολες και πολύπλοκες καταστάσεις. Τα μέλη της παράταξής μας, που συμμετέχουν στην επιτροπή Ποιότητας Ζωής, διαχώρισαν τη θέση τους, καταψήφισαν τις απαράδεκτες πρωτοβουλίες του κ. Γ. Τσιτιρίδη και παρακολουθούν από κοντά αυτήν την υπόθεση, η οποία πιστεύουμε θα έχει και άλλες παραμέτρους στο μέλλον».

29/08/2015

Για το συνδυασμό «ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ»

Β. Τσολακίδης

Πρώην Δήμαρχος Αβδήρων

ΧΑΡΗΣ ΔΙΑΦΩΝΙΔΗΣ
chdiafonidis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνεδρίαση Λογοδοσίας την Παρασκευή 26 Απριλίου στον Δήμο Τοπείρου

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής θεμάτων τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και ώρα 14.00 Η Ειδική…