Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Φέρνει Ντάνι Νιέτο η Skoda Ξάνθη;

Φέρνει Ντάνι Νιέτο η Skoda Ξάνθη;

0
nieto

Στο «στόχαστρο» της ξανθιώτικης ομάδας ο 24χρονος Ισπανός εξτρέμ

Επαφές και με Ομπόντο με στόχο την επιστροφή του!

Σε δύο μετεγγραφικές κινήσεις της τελευταίας στιγμής είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει η Skoda Ξάνθη, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχει στο «στόχαστρο» τον Ισπανό Ντάνιελ Νιέτο Βέλα, ενώ παράλληλα γίνονται προσπάθειες για να επιστρέψει ο Κρίστιαν Ομπόντο!

Έμεινε ελεύθερος από Έιμπαρ και προτάθηκε στην Ξάνθη

Μία εβδομάδα απομένει για τη λήξη της μετεγγραφικής περιόδου και οι ομάδες της Super League συνεχίζουν τις κινήσεις για την ενίσχυση του «ρόστερ» τους, αναζητώντας κάποιες περιπτώσεις παικτών οι οποίοι μένουν ελεύθεροι και αναζητούν ομάδες για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Έτσι και στην περίπτωση του Νιέτο, ο οποίος μόλις τη Δευτέρα έμεινε ελεύθερος από την Έιμπαρ (με την οποία είχε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2016), προτάθηκε στη Skoda Ξάνθη με τους ιθύνοντες της ομάδας να καλοβλέπουν το ενδεχόμενο απόκτησης του.

Μάλιστα δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν ότι υπήρξαν ήδη επαφές με τον 24χρονο (γεν. 04/05/1991) εξτρέμ ο οποίος παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην ξανθιώτικη ομάδα.

Ο Ντάνι Νιέτο, όπως είναι ευρύτερα γνωστός, ξεκίνησε την καριέρα του από τη δεύτερη ομάδα της Εσπανιόλ και το 2011 δόθηκε δανεικός στη Χιρόνα. Ύστερα, μετακόμισε στην Αλκορκόν και το 2013 πήρε μεταγραφή για τη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική Ισπανίας (Primera Division) με την Έιμπαρ, έχοντας 9 συμμετοχές, ενώ είναι μία φορά διεθνής με την Εθνική Ισπανίας Κ16.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις πριν λίγες ημέρες ο τεχνικός διευθυντής της Skoda Ξάνθη, Γιάννης Παπαδημητρίου, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «οι μεταγραφές έχουν κλείσει αλλά εάν προκύψει κάποια αξιόλογη περίπτωση θα κινηθούμε ανάλογα» και όπως φαίνεται η περίπτωση του Νιέτο κέντρισε το ενδιαφέρον της ξανθιώτικης ομάδας, που θέλει να κλείσει τις μεταγραφές της φέρνοντας τον παραπάνω παίκτη που μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές της μεσοεπιθετικής γραμμής. Απομένει να δούμε εάν θα προκύψει συμφωνία ανάμεσα στην ομάδα και τον Ισπανό ώστε να ανακοινωθεί στη συνέχεια και επίσημα η απόκτηση του.

«Ψήνεται» επιστροφή Ομπόντο!

Εν τω μεταξύ όπως αναφέρει το novasports.gr, η ξανθιώτικη ομάδα κάνει προσπάθειες για να πείσει τον Κρίστιαν Ομπόντο να επιστρέψει και να συνεχίσει στη Skoda και τη νέα χρονιά! Ο έμπειρος μέσος που έμεινε ελεύθερος στις 30 Ιουνίου μέχρι στιγμής δεν έχει βρει ομάδα κι έτσι οι ιθύνοντες της Skoda Ξάνθη τον προσέγγισαν με στόχο να τον πείσουν να επιστρέψει! Και σε αυτή την περίπτωση τις επόμενες ημέρες αναμένονται οι οριστικές αποφάσεις, μιας και η μετεγγραφική περίοδος ολοκληρώνεται την επόμενη εβδομάδα.

Ξανά αντίπαλη με «δικέφαλο»

Μετά τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΟΚ (0-0) στο γήπεδο της Τούμπας και το ρεπό που ακολούθησε τη Δευτέρα, χθες οι ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθη επέστρεψαν στις προπονήσεις, ξεκινώντας έτσι ουσιαστικά την προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, που είναι με την ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο.

Η ξανθιώτικη ομάδα αφήνει έτσι το ματς με τον «δικέφαλο του Βορρά» και στρέφει την προσοχή της σε αυτό με τον κιτρινόμαυρο «δικέφαλο».

Η χθεσινή προπόνηση περιελάμβανε παιχνίδια σε μικρούς χώρους και ασκήσεις κατοχής ενώ ολοκληρώθηκε με ασκήσεις σε τελειώματα φάσεων.

Το ευχάριστο για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι πως δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα στον αγώνα της «πρεμιέρας» στο γήπεδο της Τούμπας κι έτσι θα έχει άπαντες τους παίκτες στη διάθεση του. Μάλιστα δεν αποκλείεται να δούμε κάποια νέα πρόσωπα στην αποστολή, καθώς στο πρώτο παιχνίδι ο Ρουμάνος τεχνικός δεν άλλαξε σε μεγάλο βαθμό την εικόνα της ομάδας, σε σχέση με πέρσι αφού από τους νεοαποκτηθέντες αγωνίστηκαν ως βασικοί οι Τσενάμο, Ντιμιτρόφ και μπήκε ως αλλαγή ο Ερέα.

Εν τω μεταξύ χθες έγινε η συνάντηση για τα μέτρα ασφαλείας της ΑΔ Ξάνθης τα οποία όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις αναμένεται να είναι αυστηρά με αστυνομικούς ελέγχους σε σημεία πρόσβασης στο γήπεδο (κόμβος Γεννάδιου – κόμβος Κιμμερίων), ενώ η φιλοξενούμενη ομάδα θα πάρει εισιτήρια (των 20 Ευρώ) για τη Θύρα Δ, τα οποία θα διαθέσει αποκλειστικά η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Εξάλλου, όπως είχε ανακοινώσει πριν λίγες ημέρες η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια και για τους Ξανθιώτες φιλάθλους, τα οποία θα τιμώνται 25 Ευρώ.

SUPER LEAGUE

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

19.15: Λεβαδειακός – Ολυμπιακός (NS2)

19.15: Πανθρακικός – Βέροια (NS1)

21.30: Skoda Ξάνθη – Α.Ε.Κ. (NS2)

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

19.15: Αστέρας Τρ. – Παναιτωλικός (NS3)

19.15: Ηρακλής – Πανιώνιος (NS4)

19.15: Παναθηναϊκός – ΑΕΛ Καλλονής (NS2)

21.30: ΠΑΣ Γιάννινα – Π.Α.Ο.Κ. (NS1)

ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

21.30: Πλατανιάς – Ατρόμητος Αθ. (NS1)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

3 βαθμοί: ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Αστέρας Τρ., Παναθηναϊκός, Ατρόμητος Αθ., Ηρακλής.

1 βαθμός: Βέροια, ΠΑΣ Γιάννινα, Skoda Ξάνθη, ΠΑΟΚ.

0 βαθμοί: Παναιτωλικός, ΑΕΛ Καλλονής, Λεβαδειακός, Πανθρακικός, Πανιώνιος, Πλατανιάς.

Ντάνι Νιέτο

Ημ. Γέννησης: 04/05/1991

Τόπος Γέννησης: Κάλβια, Ισπανία

Εθνικότητα: Ισπανός

Ύψος: 1.73μ.

Θέση: Ακραίος μεσοεπιθετικός

Καριέρα:

1998–2005: Ομάδα Νέων Κάλβια

2005–2007: Ομάδα Νέων Μαγιόρκα

2007–2010: Ομάδα Νέων Εσπανιόλ

2008–2009: Σαν Φρανσίσκο (δαν.)

2010–2012: Εσπανιόλ Β’ (33συμ/15γκολ)

2011–2012: Χιρόνα (δαν) (34συμ/6γκολ)

2012–2013: Αλκορκόν (20συμ./5γκολ)

2013–2014: Μπαρτσελόνα Β’ (34συμ./6γκολ)

2014–2015: Έιμπαρ (9συμ/0γκολ)

2007: Ισπανία U16 (1συμ/0γκολ)

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΠΣ Ξάνθης: Το πανόραμα των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Αποτελέσματα, σκόρερς και βαθμολογίες σε όλες τις κατηγορίες Ολοκληρώθηκε το Σάββατο το πρ…