Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα 16χρονη Ρομά κατήγγειλε ότι την βίασε ο πατέρα της

16χρονη Ρομά κατήγγειλε ότι την βίασε ο πατέρα της

0
viasmos

Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή – Βιασμός κατ’ εξακολούθηση έως και 2 χρόνια πριν!

Συνελήφθη και κρατείται ο 44χρονος πατέρας της – Ήξερε και δεν μίλαγε η μητέρα της πιθανολογούν οι αστυνομικοί

Νέο κρούσμα βιασμού συγκλονίζει την τοπική κοινωνία. 16χρονη από συνοικισμό της Ξάνθης κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού και κατονόμασε ως δράστη τον 44χρονο πατέρα της! Η καταγγελία έγινε στην Αστυνομική Διεύθυνσης Ξάνθης παρούσης της μητέρας της η οποία την συνόδευε, ενώ μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη και τον οδήγησαν στα κρατητήρια της Ασφάλειας.

Βιασμός κατ’ εξακολούθηση έως και 2 χρόνια!

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις της ανήλικης κοπέλας στους αστυνομικούς καθώς και τα ευρήματα του ιατροδικαστή κ. Νικόλαου Κιφνίδη που εξέτασε το κορίτσι. Σύμφωνα μ’ αυτά υπάρχουν καταφανή σημάδια βιασμού κατά φύσιν και παρά φύσιν ενώ έντονα είναι και τα σημάδια ξυλοδαρμού που δέχτηκε στο πρόσωπο γεγονός που κατήγγειλε και η ίδια. Μάλιστα ο κ. Κιφνίδης μιλώντας στο «Ε» ανέφερε πως το κορίτσι δεν βιάστηκε για πρώτη φορά καθώς η ρήξη του παρθενικού υμένα είναι προγενέστερη και πιθανολογεί πως αυτό έγινε έως και πριν από 2 χρόνια που ήταν 14 χρονών. Ο κ. Κιφνίδης συνέλεξε κολπικό και πρωκτικό υλικό το οποίο και απεστάλη στο ειδικό εργαστήριο ενώ τα αποτελέσματα αναμένονται σε δύο μήνες. Παράλληλα στα πλαίσια της προβλεπόμενης διαδικασίας θα γίνει εξέταση DNA για την ταυτοποίηση του δράστη.

Την βρήκαν νύχτα οι αστυνομικοί στην Εκτενεπόλ

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ε» το κορίτσι δεν προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα αυτόκλητα αλλά το βρήκαν αστυνομικοί που έκαναν περιπολία στην Εκτενεπόλ. Καθόταν μόνο του νωρίς το πρωί κοντά στην εκκλησία Κυρίλλου κα Μεθοδίου και όπως τους είπε έφυγε από το σπίτι του και ακολούθως τους εξιστόρησε αυτά που υπέστη. Οι αστυνομικοί το οδήγησαν στο νοσοκομείο για εξέταση των τραυμάτων και στη συνέχεια στον ιατροδικαστή. Αίσθηση προκάλεσε στους αστυνομικούς η αντίδραση της μητέρας η οποία και ήταν παρούσα στην καταγγελία. Σύμφωνα με πληροφορίες παρακολουθούσε ατάραχη ενώ κάποιες φορές έως και …γελαστή τα όσο κατήγγειλε η κόρη της γεγονός που οδήγησε τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι πιθανότατα γνώριζε για την αποτρόπαια πράξη που συντελείτο εις βάρος της κόρης της, ωστόσο η ίδια δεν είχε αναλάβει την πρωτοβουλία να την καταγγείλει!

Πολλά κρούσματα βιασμού στην Θράκη

Ιδιαίτερα προβληματισμένος δηλώνει ο ιατροδικαστής κ. Κιφνίδης για την συχνότητα των κρουσμάτων βιασμού που λαμβάνουν χώρα τόσο στην Ξάνθη όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης. Επισημαίνει μάλιστα πως η Θράκη είναι μια περιοχή όπου το φαινόμενο απαντάται συχνότερα σε σχέση με άλλες περιοχές της χώρας και το αποδίδει στην ύπαρξη πληθυσμιακών ομάδων με πρωτόγονες συνθήκες διαβίωσης και πολύ χαμηλό μορφωτικό επίπεδο καθώς επίσης στις κλειστές κοινωνίες που επικρατεί η «συνομωσία» της σιωπής. Ανεξάρτητα απ’ αυτό όμως κρούσματα βιασμού είχαμε και σε άλλες κοινωνικές ομάδες με πιο πρόσφατη την καταγγελία ομαδικού βιασμού από φοιτήτρια καθώς και τον βιασμό και τον φόνο την Ζωής Δαλακλίδου που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Μαριάννα Ξανθοπούλου
Mxanthopoulou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…