Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Ξεκίνημα με αγιασμό και «επίσημη πρώτη»

Ξεκίνημα με αγιασμό και «επίσημη πρώτη»

0
skoda-adeiogipedo

Σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη

Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν – αναλυτικά οι τιμές για όλες τις Θύρες

Η μοίρα τα έφερε έτσι και ακόμη μία εκδήλωση της Skoda Ξάνθη θα συμπέσει χρονικά με ένα πολύ σημαντικότερο γεγονός.

Κι αυτό λόγω των ραγδαίων εξελίξεων, καθώς για 2η φορά τις τελευταίες ημέρες, παρά τις κρίσιμες στιγμές για την Ελλάδα, η ξανθιώτικη ομάδα θα συνεχίσει τον προγραμματισμό της.

Την περασμένη Κυριακή, την ίδια ημέρα που διεξαγόταν το δημοψήφισμα, η Skoda Ξάνθη είχε ορίσει την πρώτη συγκέντρωση παικτών – προπονητικού επιτελείου. Χθες οι ποδοσφαιριστές πέρασαν από αιματολογικές/εργομετρικές εξετάσεις ενώ για σήμερα το απόγευμα (στις 19:00) έχει οριστεί η «επίσημη πρώτη» για την ξανθιώτικη ομάδα, μάλιστα την ίδια ακριβώς ώρα που θα διεξάγεται στις Βρυξέλλες η Σύσκεψη Κορυφής των ηγετών της Ευρωζώνης που θα κρίνει σε ένα μεγάλο βαθμό το τι μέλλει γενέσθαι με την ελληνική οικονομία.

Έτσι μπορεί σήμερα οι Έλληνες να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στις εξελίξεις στα πολιτικοοικονομικά ζητήματα, όμως η Skoda Ξάνθη χωρίς να παρεκκλίνει από το πρόγραμμα της θα ξεκινήσει την ίδια στιγμή την προετοιμασία της.

Πάτησαν Ξάνθη οι νεοαποκτηθέντες

Από το πρωί της Κυριακής άρχισαν να καταφθάνουν στην Ξάνθη οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και μαζί τους ήρθαν τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα, οι Λουΐτζι Τσενάμο (τερματοφύλακας), Τόμισλαβ Τόμιτς (μέσος) και Έλτον Ντα Σίλβα (μέσος). Για τον τελευταίο δεν υπήρξε μέχρι στιγμής κάποια ανακοίνωση όμως εκτός απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στη Skoda Ξάνθη καθώς οι δύο πλευρές έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία και απομένει μόνο ένα έγγραφο για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή.

Από εκεί κι έπειτα στη σημερινή «επίσημη πρώτη» προπόνηση που έχει οριστεί για τις 19:00 και είναι ανοιχτή για τον κόσμο και τα ΜΜΕ θα φανεί και ποιοι θα είναι οι απόντες σε σχέση με πέρσι ή εάν θα υπάρξουν κάποιες επιπλέον προσθήκες.

Να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι στιγμής έχουν αποχωρήσει/αποδεσμευθεί οι Ομπόντο, Κλέιτον, Τ. Παπάζογλου, Δ. Κυριακίδης, Αναστασόπουλος, Γκομσί, Κομεσίδης, Τσαμούρης, Μπαρέττας, Μπαλούφο Βάλτερ, Μπέλιτς και Κάλβο, αν και με τον Σίλβα Κλέιτον παραμένει ανοιχτή δίοδος επικοινωνίας με πιθανότητα παραμονής του.

Πριν την έναρξη της σημερινής πρώτης προπόνησης θα τελεστεί και ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου (στις 18:30).

Από σήμερα στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας

Από σήμερα θα ξεκινήσει η κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας της Skoda Ξάνθη που αφορούν τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έβγαλε χθες η ξανθιώτικη ΠΑΕ, οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας παρουσιάζουν μία αύξηση 20-25 Ευρώ ανάλογα με τη Θύρα, ενώ όπως κάθε χρόνο προτεραιότητα για ανανέωση των καρτών διαρκείας δίνεται στους περσινούς κατόχους.

Η αύξηση των τιμών προκαλεί εύλογη απορία καθώς αναμενόταν να πωλούνται στις ίδιες τιμές με πέρσι, ή ακόμη και να υπάρξει μείωση όπως συνέβη αρκετές φορές στο παρελθόν. Ωστόσο στην ανακοίνωση δεν διευκρινίζεται εάν τα διαρκείας θα ισχύουν φέτος για τους αγώνες κυπέλλου.

Χαρακτηριστικό είναι πως στη Θύρα Α’ (οικογενειακή) τα εισιτήρια θα πωλούνται 120 Ευρώ (100 πέρσι), ενώ στη Θύρα Β1 που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό προσέλευσης στους εντός έδρας αγώνες τα εισιτήρια διαρκείας θα πωλούνται 135 Ευρώ (110 πέρσι). Επίσης τα παιδικά έως 14 ετών για όλες τις Θύρες φέτος κοστίζουν 45 Ευρώ (25 πέρσι). Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι δεν θα υπάρχουν εισιτήρια διαρκείας για τη Θύρα Γ1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη:

«Από την Τρίτη 7 Ιουλίου ξεκινά η διάθεση των καρτών μελών της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι τιμές της κάρτας μέλους ανά θύρα έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ Α: Ενήλικες 120 €, Παιδικά (έως 14 ετών) 45 €

ΘΥΡΑ Β (Επισήμων): Ενήλικες 240 €

ΘΥΡΑ Γ (Στ. Γεωργουδάκη): Ενήλικες 120 €, Παιδικά (έως 14 ετών) 45 €

ΘΥΡΑ Α1 (Ευτ. Πατσούρα): Ενήλικες 120 €, Παιδικά (έως 14 ετών) 45 €

ΘΥΡΑ Β1: Ενήλικες 135 €, Παιδικά (έως 14 ετών) 45 €

Η διάθεση των καρτών μελών ξεκινά στις 7 Ιουλίου 2015 στα εξής σημεία:

– Περίπτερο Κεντρικής Πλατείας Ξάνθης: 10:00 – 14:30, 18:00 – 21:00

– Le Chalet: 10:00 – 19:00

– Γραφεία Xanthifans, Χατζησταύρου 14

Οι περσινοί κάτοχοι καρτών έχουν προτεραιότητα για δικαίωμα ανανέωσης μέχρι και την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Πήρε βαθμό στη Χρυσούπολη το Άβατο – Ήττα για τον Πετεινό

Αποτελέσματα και βαθμολογία της 32ης αγωνιστικής Ο Άρης Αβάτου πήρε πολύτιμο βαθμό ισοπαλί…