Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Τρία τροχαία σε δυο μέρες στο νομό μας

Τρία τροχαία σε δυο μέρες στο νομό μας

0
troxaio2-web

Χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς – Ανατροπή νταλίκας στο Δέκαρχο την Τετάρτη, 44χρονος έπεσε πάνω σε κολώνα την ΔΕΗ κοντά στην ΣΕΚΕ την Πέμπτη

33χρονη έπεσε πάνω σε δυο κολώνες στο δρόμο των Κιμμερίων. Μι χελώνα ήταν η αιτία

«Βροχή» από τροχαία ατυχήματα είχαμε στον νομό μας την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα ούτε είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς. Ωστόσο υπάρχει μια διαπιστωμένη αύξηση σε τροχαία ατυχήματα τον τελευταίο καιρό στον νομό και πολλά απ’ αυτά θανατηφόρα και αυτό είναι ένα θέμα που προβληματίζει και προκαλεί ανησυχία την τοπική κοινωνία και καθιστά αναγκαία την μεγαλύτερη αστυνόμευση αλλά και την αύξηση της προσοχής από τους οδηγούς.  

Ανατροπή νταλίκας στο Δέκαρχο

Το ατύχημα προκλήθηκε σε μια στροφή λίγο πριν το Δέκαρχο του Δήμου Τοπείρου. Ο οδηγός της νταλίκας στην προσπάθειά του να αποφύγει σύγκρουση με ένα μηχανάκι που οδηγούσε ένας 67χορνος έχασε τον έλεγχο του οχήματος και ανατράπηκε. Ο οδηγός της νταλίκας κατάφερε να βγει σώος από το όχημα ενώ ο οδηγός του δικύκλου τραυματίστηκε ελαφρά από την πτώση του. Η νταλίκα μετέφερε ρούχα και παπούτσια και από την ανατροπή της γέμισε ο δρόμος με το εμπόρευμα. Η αστυνομία που μετέβη στο σημείο του ατυχήματος διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος. Στο σημείο έχουν γίνει και άλλα ατυχήματα. Να σημειώσουμε ότι κλήθηκε η οδική βοήθεια για την απομάκρυνση του οχήματος.

44χρονος έπεσε πάνω σε κολώνα την ΔΕΗ κοντά στην ΣΕΚΕ

Πιο σοβαρό το ατύχημα που προκλήθηκε στις 6.30 το πρωί της Πέμπτη όταν ένας 44χρονος που οδηγούσε Ι.Χ. αυτοκίνητο και κινούνταν στοηνΕπαρχιακή Οδό Ξάνθης-Πετεινού, λίγο μετά το εργοστάσιο της ΣΕΚΕ. κάτω από αδιευκρίνιστη αιτία έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με μια κολώνα της ΔΕΗ. Ο οδηγός τραυματίστηκε στο αριστερό του χέρι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ενώ σοβαρή υλική ζημιά υπέστη το αυτοκίνητο και η κολώνα Η Αστυνομία διενεργεί προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες που ατυχήματος.

Μια χελώνα η αιτία του τροχαίου στα Κιμμέρια

33χρονη οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου κινούνταν στο δρόμο των Κιμμερίων προς την Πανεπιστημιούπολη όταν είδε μπροστά της μια χελώνα. Στην προσπάθειά της να μην την πατήσει έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και έπεσε πάνω σε δυο κολώνες. Παρότι η σύγκρουση ήταν σφοδρή η νεαρή γυναίκα δεν τραυματίστηκε ούτε βεβαίως και η χελώνα!

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…