Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Το ΤΖΟΚΕΡ ανέμενε όλη η Ελλάδα, το ΛΟΤΤΟ τελικά ‘’κλήρωσε’’ στην Ξάνθη

Το ΤΖΟΚΕΡ ανέμενε όλη η Ελλάδα, το ΛΟΤΤΟ τελικά ‘’κλήρωσε’’ στην Ξάνθη

0
lotto-6ari

Κέρδισε 1,5 εκατ. ευρώ το τυχερό εξάρι άγνωστου μέχρι στιγμής Ξανθιώτη

Με ένα δελτίο των 11 ευρώ έγινε εκατομμυριούχος το Σάββατο συμπολίτης μας, που ζήτησε να παραμείνει ανώνυμος

Τις τελευταίες μέρες μεγάλη μερίδα των Ελλήνων περιστρεφόταν γύρω από τον αστερισμού του ΤΖΟΚΕΡ. Με το αστρονομικό ποσό των 9,5 εκατ. ευρώ να αποτελεί το έπαθλο της κλήρωσης, ήταν πολλοί αυτοί που έσπευσαν στα πρακτορεία για να δοκιμάσουν την τύχη τους. Και δεν ήταν μόνο τακτικοί παίκτες, αλλά πάρα πολλοί ‘’πρωτάρηδες’’ και περιστασιακοί ‘’τζογαδόροι’’ που έλπιζαν στην εύνοια της θεάς τύχης. Τελικά, ένας ήταν ο υπερτυχερός που κέρδισε το τεράστιο χρηματικό ποσό στην κλήρωση της Κυριακής, παρά τα περισσότερα από 1,5 εκατ. δελτία που κατατέθηκαν.

Έχασε στο ΤΖΟΚΕΡ, αλλά κέρδισε… στο ΛΟΤΤΟ η Ξάνθη

Άλλο ήταν, όμως, το τυχερό παιχνίδι που έκανε εκατομμυριούχο έναν συμπολίτη μας και σκόρπισε χαμόγελα, τουλάχιστον στον ίδιο. Ο λόγος για το 1.564.409,77 ευρώ που κέρδισε κάτοικος της Ξάνθης το περασμένο Σάββατο, καθώς κατάφερε να ‘’προβλέψει’’ τους πολυπόθητους έξι αριθμούς του ΛΟΤΤΟ. Πρόκειται για την 1605η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Μαΐου, το μοναδικό εξάρι της οποίας κατατέθηκε στο Πρακτορείο ΟΠΑΠ του κ. Γεωργίου Αρσένη, που βρίσκεται επί της οδού Ανδρέου Δημητρίου και Καβάλας. Ο τυχερός Ξανθιώτης κατέθεσε ένα δελτίο με σύστημα, που κόστισε μόλις 11 ευρώ με δώδεκα στήλες να έχουν σημειωθεί. Οι τυχεροί αριθμοί του ΛΟΤΤΟ που επιφύλασσαν το 1,5 εκατ. ευρώ είναι: 1, 7, 11, 41, 44, 47, +42. Το επόμενο δελτίο, με 5+1, κέρδισε το πολύ μικρότερο ποσό των 50.000 ευρώ, ενώ για την επόμενη κλήρωση απόψε το βράδυ οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας θα διεκδικήσουν το ποσό των 300.000 ευρώ τουλάχιστον.

Επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος ο τυχερός Ξανθιώτης

Ο ιδιοκτήτης του Πρακτορείου κ. Αρσένης, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες εξαιρετικές περιπτώσεις τυχερών δελτίων, τοποθέτησε στην είσοδο του καταστήματος μια ενημερωτική επιγραφή, που γνωστοποιεί σε κάθε περαστικό ότι πρόκειται για το πρακτορείο στο οποίο κατατέθηκε το ποθητό από πολλούς δελτίο. Όπως μας ενημέρωσε η υπάλληλος του πρακτορείου, ο μεγάλος τυχερός της κλήρωσης τηλεφώνησε στον κ. Αρσένη και παρακάλεσε να παραμείνει ανώνυμος, για ευνόητους λόγους. Παρότι ήταν η πρώτη φορά που αναδείχθηκε μοναδικός υπερτυχερός με τόσα κέρδη από το συγκεκριμένο πρακτορείο, δεν ήταν η πρώτη φορά που η τύχη χαμογέλασε σε κάτοικο της περιοχής μας, καθώς στο παρελθόν αρκετές φορές Ξανθιώτες αποκόμισαν κέρδη αρκετών εκατομμυρίων στο Λαχείο, στο Τζόκερ, αλλά και το ΛΟΤΤΟ. Να ευχηθούμε στον τυχερό συμπολίτη μας, όποιος και αν είναι, υγεία και σύνεση στην διαχείριση των χρημάτων που τόσο απρόσμενα κέρδισε.

Χ.Δ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχολικά κυλικεία: Νέα δεδομένα με επίκεντρο την καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας

Το έργο θα αναλάβει η νεοσύστατη Εθνική Επιτροπή Διατροφής Τα τρόφιμα που πωλούνται στα σχ…