Αρχική ΓΝΩΜΕΣ Θα τους τινάξει όλους στον αέρα

Θα τους τινάξει όλους στον αέρα

0
gkremos

Δεν είναι μόνον τολμηρός αλλά και αποφασισμένος να τους τινάξει όλους στον αέρα. Δεν θα μείνει κανένας αλώβητος, όλοι θα πληρώσουν την απερισκεψία τους να μην μας δίνουν άλλα λεπτά απάνω που συνηθίσαμε την καλοπέραση. Τους το είπε ο Αλέξης μία, τους το είπε δύο, τίποτα οι εταίροι, αυτά τα φίδια τα κολοβά, επιμένουν να θέλουν τα λεφτά τους πίσω.

Τι να σας δώσουμε βρε παλληκάρια, τα διακοποδάνεια, τις ξάπλες στην ζεστή ακρογιαλιά, τα δέκα ζευγάρια γυαλιά ηλίου που έχουμε από τις συνταγογραφήσεις ο καθένας, τι ακριβώς να σας δώσουμε; Είναι να σαν να ζητάτε να σας δώσουμε πίσω ένα ξύλο που ήδη το έχουμε κάψει στη φωτιά. Η θερμική ενέργεια που παρήχθη δεν μπορεί να ξαναγυρίσει και να γίνει πάλι ξύλο. Εσείς ζητάτε να ανατρέψουμε τους νόμους της φυσικής και να κάνουμε χαρτονομίσματα τα σουβλάκια που φάγαμε και προ ετών αφοδεύσαμε. Εν κατακλείδι είστε παράλογοι και μάλλον παρανοϊκοί. Για όλους τους παραπάνω λόγους η λύση είναι μία: μας δίνετε το ισόποσο που σας χρωστάμε, σας το δίνουμε πίσω και έτσι πατσίσαμε, ας ακολουθήσετε και μία φορά την οδό της λογικής που οι αρχαίοι πρόγονοί μας σας διδάξανε και που απ ότι διαπιστώνουμε ακόμη δεν μας πληρώσατε τα δίδακτρα. Δεν φτάνει που είστε ανεπίδεκτοι μαθήσεως, είστε και μπατακτσήδες.

Υπάρχουν χίλιοι δύο λόγοι που μπορούμε να σας πούμε και να σας κλείσουμε το στόμα αλλά δεν το κάνουμε για λόγους αισθηματικής φόρτισης και αλληλεγγύης. Αλλά αν επιμένετε ιδού τα ακλόνητα επιχειρήματά μας: Δώστε μας πίσω τις πολεμικές αποζημιώσεις από την κατοχή των Γερμανών για να δώσουμε και εμείς τις αποζημιώσεις στους Αφγανούς και τους Ινδούς για ότι τους έκανε εκείνος ο ζημιάρης ο Μέγας Αλέξανδρος. Είμαστε τίμιοι και θα τους αποζημιώσουμε, τόσο αυτούς όσο και τους Σικελούς για την καταστροφή που έπαθαν από τον Αλκιβιάδη τον μερακλή το 2430 προ της εποχής μας. Εμείς είμαστε τίμιοι και θα το δείτε, δεν ξέρω αν είναι τόσο τίμιοι και οι Γάλλοι για να αποζημιώσουν τους Ρώσους που μακέλεψαν στη μάχη του Μποροντίνο με τον Ναπολέοντα το 1812, οφείλουν και αυτοί να συμμορφωθούν.

Οι Τράπεζες δεν θα προλαβαίνουν τα εμβάσματα των δισεκατομμυρίων από κράτος σε κράτος. Οι Ισπανοί να δεις τι έχουν να εμβάσουν στο Περού και στο Μεξικό για τις κατακτήσεις του Πιζάρο και του Κορτέζ. Αυτό είναι το σωστό, ο διαξιφισμός δισεκατομμυρίων. Αν δεν γίνει αυτό ο Αλέξης είναι πλέον σίγουρο θα τους τινάξει όλους στην άκρη της ατμόσφαιρας, θα μείνουν χωρίς οξυγόνο. Κάτσε να δεις τι θα πάθουν. Οι πρώτοι που θα την πληρώσουν θα είναι ο Ολάντ και η Μέρκελ, που δυστυχώς δεν έχουν καταλάβει την πυρά και τα βασανιστήρια που τους περιμένουν αν δεν μας δώσουν τα λεφτά τους. Από την τιμωρία αυτή δεν πρόκειται να γλυτώσει ούτε ο πρόεδρος Ομπάμα. Πολλοί τον συμβουλεύουν να εγκαταλείψει το συντομότερο τον Λευκό Οίκο και να καταφύγει στο κοντινότερο πυρηνικό καταφύγιο. Δεν ξέρω αν έχει αντιληφθεί σε ποιά τραγική θέση έχει περιέλθει και αυτός και όλος ο λαός των Ηνωμένων Πολιτειών. Οσον αφορά τον υπουργό οικονομικών της Αμερικής, κάποιον τυχάρπαστο κύριο Λιού αποτελεί ήδη παρελθόν για την ανθρωπότητα μετά την αντιπάθεια που προκάλεσε στον Παναγιώτης (τον Λαφαζάνη).

Ο Ιησούς, ο Βούδας και ο Αλλάχ ας συνασπισθούν και ας βάλουν το χέρι τους για να αποτρέψουν το ολοκαύτωμα, ο Αλέξης δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Ούτε και μπροστά. Τα λεφτά σας ή τη ζωή σας. Ανάμεσα στα δύο προτιμούμε τα λεφτά σας και φυσικά σε δολάρια, όχι τίποτα ρούβλια και λέβα, καταπράσινα δολάρια θέλουμε, πρέπει να διατηρήσουμε μία σοβαρότητα.

Αν τώρα η ανθρωπότητα δεν θέλει να καταλάβει και αποφασίσει να κάνει του κεφαλιού της θα πρέπει να πάρει και τις ευθύνες της, και τις δικές της και της Ελληνικής Κυβέρνησης που επί του παρόντος ασχολείται με τα νέα καλοκαιρινά μοντελάκια με λινά παπούτσια, χωρίς γραβάτα και εξωπαντέλονα πουκάμισα που σου δίνουν την ευκαιρία να κινηθείς με άνεση και στυλ σε όλους τους χώρους των κρεματορίων των δυνατών της γης. Όταν αποφασίσεις να σοβαρευτείς όμως βρίσκεσαι στην κόλαση των κλειστών Τραπεζών, των άδειων μπακάλικων και των εχθρικών δυνατών δολοφόνων του πλανήτη. Έτσι λέει η ιστορία, αλλά εμείς, επειδή τα ξέρουμε όλα, αποφασίσαμε να τινάξουμε στον αέρα και την ιστορία, ποιος κάθεται τώρα να διαβάζει!

 Φοίβος Ιωσήφ

  • Φτάσαμε πιά κοντά στον Θεό

    Φοίβος Ιωσήφ Ήταν τόσο κοντά ο Θεός και δεν το ξέραμε, τώρα το μάθαμε. Αυξήσαμε τις γνώσει…
  • Ο πασίγνωστος El Arabi

    Η μαθητιώσα νεολαία και η φίλαθλη τοιαύτη ξέρει καλά να ξεχωρίζει τις αξίες από τις απαξίε…
  • Ατιμούλια Έλληνες

    Εθνικά σύνορα είναι εκείνα που δείχνουν τα γεωγραφικά σημεία στα οποία φθάνουν τα συμφέρον…
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
  • Ο πασίγνωστος El Arabi

    Η μαθητιώσα νεολαία και η φίλαθλη τοιαύτη ξέρει καλά να ξεχωρίζει τις αξίες από τις απαξίε…
  • Ατιμούλια Έλληνες

    Εθνικά σύνορα είναι εκείνα που δείχνουν τα γεωγραφικά σημεία στα οποία φθάνουν τα συμφέρον…
  • Ανθρωπωδία

    Είναι η ᾠδὴ τῶν τράγων = χορικό άσμα των λατρευτῶν του Διονύσου που φορούσαν δέρματα τράγω…
Περισσότερα άρθρα από Φοίβος Ιωσήφ
  • Θερμοπύλες

    Φαντάσου ότι είσαι ένας πολίτης του Ισραήλ. Εβραίος στο θρήσκευμα πλην κοσμικός, γαλουχημέ…
  • Για να τιμηθεί ο Λόρδος Βύρων

    Από τον Κώστα Μαυρομάτη Επιστολή προς τον Στρατηγό Διοικητή του Δ΄Σώματος Στρατού Παπασταθ…
  • Βυρώνεια…

    Στο φύλλο της Τετάρτης 3 Απριλίου ο αγαπητός συλλέκτης-ερευνητής ο Κώστας Μαυρομάτης, μας …
Περισσότερα άρθρα από ΓΝΩΜΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Θερμοπύλες

Φαντάσου ότι είσαι ένας πολίτης του Ισραήλ. Εβραίος στο θρήσκευμα πλην κοσμικός, γαλουχημέ…