Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Κι άλλοι «μνηστήρες» για Γούτα – ενδιαφέρον και από Άντερλεχτ σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ

Κι άλλοι «μνηστήρες» για Γούτα – ενδιαφέρον και από Άντερλεχτ σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ

0
goutas 1

Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Βόσνιου μέσου Τόμισλαβ Τόμιτς

Αλλάζει σελίδα και από Skoda Ξάνθη γίνεται Ξάνθη… σκέτο

Μπορεί να μην υπάρχει μέχρι στιγμής κάτι επίσημο σχετικά με τις προτάσεις που καταφθάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη για το ενδιαφέρον συλλόγων για την απόκτηση του Δημήτρη Γούτα, ωστόσο η γαλλική ιστοσελίδα «mercato» σε χθεσινό της δημοσίευμα ανέφερε ότι ο αμυντικός της ξανθιώτικης ομάδας βρίσκεται στο «στόχαστρο» – μεταξύ άλλων – και της βελγικής Άντερλεχτ αλλά και της Μίλαν! Εκτός του Γούτα το γαλλικό Μέσο κάνει αναφορά και στον 23χρονο Νίκο Καρέλη του Παναθηναϊκού.

«Οι δύο Έλληνες παίκτες είναι στο στόχαστρο της Άντερλεχτ, αλλά η βελγική ομάδα θα πρέπει να ανταγωνιστεί με Άγιαξ (Ολλανδία), Μίλαν (Ιταλία), Λιλ (Γαλλία) και τη Στουτγάρδη (Γερμανία)» ανέφερε το δημοσίευμα της «mercato» κάνοντας αναφορά στο βιογραφικό του Γούτα τον οποίο αναφέρει ως «ένας σπουδαίος κεντρικός αμυντικός με πολύ μέλλον μπροστά του». Να υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγες ημέρες άλλα ΜΜΕ από το εξωτερικό ανέφεραν ότι ο Άγιαξ είναι αυτή τη στιγμή η ομάδα που έχει καταθέσει την πιο ικανοποιητική πρόταση απόκτησης του Γούτα από τη Skoda Ξάνθη, με το ύψος της πιθανής μεταγραφής του στην ολλανδική ομάδα να αγγίζει το 1.000.000 Ευρώ!

Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Τόμιτς

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος για την μεταγραφή του Τόμισλαβ Τόμιτς στη Skoda Ξάνθη, αφού η ακριτική ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Βόσνιου άσου.

Πρόκειται για 25χρονο (αριστεροπόδαρο) χαφ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ζελέζνιτσαρ, υπογράφοντας – σύμφωνα με πληροφορίες – 1+3 χρόνια με τον ξανθιώτικο σύλλογο. «Η Π.Α.Ε. Skoda Ξάνθη ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Τόμισλαβ Τόμιτς» ανέφερε η χθεσινή λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Έρχονται αλλαγές σε διάφορους τομείς έως το 2017

Ακόμη δεν έχει καταλαγιάσει ο θόρυβος από το «μπαμ» της Τρίτης και την ανακοίνωση διακοπής της συνεργασίας της εταιρείας «ΒΙΑΜΑΡ» του Χρήστου Πανόπουλου, με την «SKODA AUTO» και φυσικά οι συζητήσεις συνεχίζονται στις τάξεις των Ξανθιωτών φιλάθλων για το τι πρόκειται να συμβεί με την ποδοσφαιρική ομάδα της Skoda Ξάνθη.

Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με ανακοίνωση που έβγαλε η ΒΙΑΜΑΡ, η αυτοκινητοβιομηχανία SKODA AUTO κατήγγειλε στο τέλος του περασμένου Μαΐου την σύμβαση που έχει με την «ΒΙΑΜΑΡ ΑΕ», την εταιρεία δηλαδή της ιδιοκτησίας Πανόπουλου. Σε αυτές τις περιπτώσεις βέβαια, οι καταγγελίες δεν έχουν άμεση ισχύ. Γίνονται τώρα και ενεργοποιούνται σε δύο χρόνια. Έτσι λοιπόν θα γίνει και με την περίπτωση Skoda.

Η αντιπροσωπία της Skoda στην Ελλάδα, μετά από αυτήν την καταγγελία, φεύγει (μετά από 35 χρόνια συνεργασίας) από την ΒΙΑΜΑΡ και τον Πανόπουλο από τις 31 Μαΐου του 2017 και μετά. Το πού θα πάει, είναι κάτι άγνωστο. Η ουσία είναι ότι Skoda και Πανόπουλος δεν θα πορεύονται μαζί (επιχειρηματικά) από τον Ιούνιο του 2017 και μετά!

Τι επιπτώσεις θα έχει αυτό στην Skoda Ξάνθη; Σε σχέση ιδιοκτησίας ουσιαστικά καμία. Εξάλλου η «εταιρεία» ΠΑΕ Skoda Ξάνθη ΑΟ ανήκει στην ΒΙΑΜΑΡ, δηλαδή στην εταιρεία του Πανόπουλου και αυτό δεν αλλάζει.

Ωστόσο είναι προφανές ότι από την στιγμή που ο Πανόπουλος δεν θα έχει την αντιπροσωπία της Skoda, δεν θα έχει και λόγο να την διαφημίζει μέσω της Ξάνθης. Οπότε θα πρέπει να αναμένουμε το αργότερο μέχρι το καλοκαίρι του 2017, αλλά μπορεί και πολύ νωρίτερα, την αλλαγή του ονόματος της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη και όχι μόνο.

Μία ακόμη από τις αλλαγές που αναμένεται να γίνουν στην «εξωτερική εικόνα» της ομάδας θα αφορά το σήμα, εκτός κι αν από το τωρινό σήμα αφαιρεθεί μόνο το λογότυπο και το όνομα «Skoda», ενώ ανάλογη αλλαγή (ή αφαίρεση του Skoda) αναμένεται και στο γήπεδο των Πηγαδίων που αυτή τη στιγμή έχει επίσημη ονομασία το «Skoda Ξάνθη Arena». Φυσικά δεν αποκλείονται και άλλες εξελίξεις, σε σχέση με την ποδοσφαιρική ομάδα, κάτι που αναμένεται να γίνει γνωστό το προσεχές διάστημα. Η ΒΙΑΜΑΡ ΑΕ, πάντως, στην ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι ήταν και παραμένει μια από τις πιο υγιείς εταιρείες στον χώρο και ότι θα παραμείνει έτσι, γεγονός που σίγουρα στέλνει θετικά μηνύματα στους Ξανθιώτες φιλάθλους.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή σε έλεγχο ντόπινγκ στο ματς με τη Γεωργία

Σε σοκ βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς Έλληνας διεθνής που ήταν στην αποστολή της …