Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Τροχαίο με νταλίκα στην Εγνατία τα ξημερώματα της Δευτέρας

Τροχαίο με νταλίκα στην Εγνατία τα ξημερώματα της Δευτέρας

0
ntalika egnatia

Ανετράπη για άγνωστο λόγο λίγο πριν την είσοδο στην Ξάνθη

Σώοι οδηγός και συνοδηγός της νταλίκας, που κρεμόταν στο κενό διακόπτοντας την κυκλοφορία

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της γέφυρας του Νέστου, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Μοναδικός ‘’πρωταγωνιστής’’ στο ατύχημα μία νταλίκα από την Τουρκία, η οποία, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, εξετράπη από την πορεία της. Το φορτηγό όχημα με την ρυμουλκούμενη καρότσα ανετράπη και προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς το όχημα, ευτυχώς χωρίς θύματα.

Σώοι οι οδηγοί, στο κενό η νταλίκα

Ο 26χρονος οδηγός και ο 51χρονος συνοδηγός, τουρκικής υπηκοότητας αμφότεροι, τραυματίστηκαν ελαφρά και νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Ξάνθης για προληπτικούς λόγους. Η νταλίκα, τουρκικής εταιρείας, μετά την πρόσκρουση βρέθηκε κυριολεκτικά να κρέμεται από τη γέφυρα, με το κουβούκλιο του οδηγού να βρίσκεται στο κενό και την καρότσα να παραμένει στο οδόστρωμα. Διερχόμενοι οδηγοί, που αντίκρισαν το ατύχημα, ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία μετέβη άμεσα στο σημείο με όχημα της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρο, απεγκλωβίζοντας οδηγό και συνοδηγό και μεταφέροντάς τους σώους στο Νοσοκομείο. Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, καθώς διενεργείται προανάκριση από το τμήμα της Τροχαίας.

Διακοπή της κυκλοφορίας

Λόγω του ατυχήματος και της θέσης του φορτηγού στο οδόστρωμα διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο, ενώ η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση προσωρινής απαγόρευσης κυκλοφορίας στην Εγνατία, στην οποία επισημαίνει πως: «Για την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και την αποφυγή της ταλαιπωρίας του κοινού, λόγω τροχαίου ατυχήματος (εκτροπή φορτηγού οχήματος – ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου) στην Εγνατία Οδό, από την Δευτέρα (25-5-2015) και ώρα 08.20΄, απαγορεύεται προσωρινά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, από τον Ανισόπεδο Κόμβο Βανιάνου έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Παραδείσου (στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ηγουμενίτσα). Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από την Εθνική Οδό Ξάνθης – Καβάλας». Η απαγόρευση της κυκλοφορίας ίσχυε τουλάχιστον μέχρι χθες το απόγευμα, μέχρις ότου μετακινηθεί το όχημα από το σημείο. Άνθρωποι του χώρου επισημαίνουν ότι οι συνθήκες εργασίας είναι πολύ δύσκολες, με τους οδηγούς να αναγκάζονται σε συνεχή και πολύωρα δρομολόγια, που έχουν σαν αποτέλεσμα αυξημένη κόπωση για τους ίδιους με κίνδυνο της ζωής τους, αλλά και άλλων οδηγών.

Χ.Δ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τροχαίο με διακινητή στο Σέλερο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό έξι ατόμων

Το όχημα ήταν δηλωμένο για κλοπή σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης Συνελήφθη το μεση…