Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Στην Ξάνθη ο Αντώνης Σαμαράς το Σάββατο

Στην Ξάνθη ο Αντώνης Σαμαράς το Σάββατο

0
samaras xanthi

Ξεκινά προσυνεδριακός διάλογος για την ΝΔ με νομαρχιακές και περιφερειακές συνελεύσεις

Πρόσκληση σ’ όλα τα μέλη από την ΝΟΔΕ Ξάνθης –Συνέντευξη Τύπου αύριο παρουσία του βουλευτή Νίκου Παναγιωτόπουλου

Ξεκινούν οι διεργασίες ανασυγκρότησης της ΝΔ με την επίσημη έναρξη του προσυνεδριακού διαλόγου σε νομαρχιακό και περιφερειακό επίπεδο. Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται στην Ξάνθη το Σάββατο ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαρά.

Επί ποδός η ΝΟΔΕ Ξάνθης για την επίσκεψη Σαμαρά στην Ξάνθη

Το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης του κ Σαμαρά καθώς και λεπτομέρειες για το πλαίσιο του διαλόγου θα δοθούν σε συνέντευξη Τύπου στις 18:30 στο ξενοδοχείο «Ξανθίππειον» ενώ στον ίδιο χώρο στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Νομαρχιακή Συνάντηση Στελεχών (Ν.Ο.Σ.) της Νέας Δημοκρατίας. Θα παρευρεθεί ο Βουλευτής Ν. Παναγιωτόπουλος, πρώην υπουργός, συντονιστής ΟΚΕ Κοινωνικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας.

Προσυνεδριακός διάλογος για την ΝΔ – Περιμένουν να δουν τι θα γίνει με την συμφωνία

Παρότι επισήμως δεν γίνεται λόγος για συνέδριο ΝΔ ωστόσο πρωτοκλασάτα στελέχη της το επιζητούν – και έχουν εκφράσει δημόσια τις απόψεις τους -   ως ένα «σανίδι σωτηρίας» για το κόμμα μετά την εκλογική ήττα που υπέστη αλλά και για να θέσουν θέμα ηγεσίας. Κύκλοι του κόμματος χαρακτηρίζουν «φαινομενική και επίπλαστη» την ηρεμία που υπάρχει από τα πρωτοκλασάτα στελέχη. Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, οι εξελίξεις στην ΝΔ θα εξαρτηθούν από την πορεία της διαπραγμάτευσης κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Το ενδεχόμενο μιας συμφωνίας της κυβέρνησης με τους θεσμούς είναι πιθανό ν’ ανοίξει τον ασκό του Αιόλου της αμφισβήτηση προς τον Αντώνη Σαμαρά καθώς έτσι απομακρύνεται το σενάριο της «αριστερής παρένθεσης που επένδυσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Διότι όπως συνομολογούν οι πάντες, κανένας δεν μπορούσε να αμφισβητήσει τον Αντ. Σαμαρά όσο υπήρχε στο προσκήνιο το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της χώρας, αλλά και η πιθανότητα πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Συναγερμός» για τις επιπτώσεις της κρίσης στη Μέση Ανατολή: Πώς βλέπει την κατάσταση η κυβέρνηση και ποιες κινήσεις δρομολογούνται

Οι διπλωματικοί δίαυλοι είναι απόλυτα ανοιχτοί και υπάρχει ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο γ…