Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Skoda Ξάνθη: Απρόοπτος τραυματισμός με Παπάζογλου που χάνει τον τελικό!

Skoda Ξάνθη: Απρόοπτος τραυματισμός με Παπάζογλου που χάνει τον τελικό!

0

Αναπροσαρμόζει τα πλάνα του ο Λουτσέσκου στην άμυνα

Σήμερα αναχωρεί για Αθήνα η ξανθιώτικη αποστολή όπου θα διανυκτερεύσει δύο βράδια ενόψει του τελικού της 23ης Μαΐου

Μία απρόσμενη και δυσάρεστη εξέλιξη σημειώθηκε χθες στην Skoda Ξάνθη, καθώς εκτός προπόνησης έμεινε ο Τάσος Παπάζογλου ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα μείνει εκτός αποστολής και θα χάσει τον τελικό του Σαββάτου!

Ο 26χρονος αμυντικός ένιωσε ενοχλήσεις σε παλαιότερο τραυματισμό στη μέση και δεν κατάφερε να προπονηθεί, με αποτέλεσμα να θεωρείται εξαιρετικά απίθανη η συμμετοχή του στην αποστολή.

Έτσι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, λιγότερο από τρία 24ωρα για τον τελικό καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του για τον αγώνα του Σαββάτου καθώς υπολόγιζε στον Παπάζογλου ως «παρτενέρ» του Γούτα για το κέντρο της άμυνας.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να κληθεί ένας εκ των Λισγάρα ή Καρυπίδη για να βρεθεί στο δίδυμο της άμυνας μαζί με τον Γούτα, ενώ θέση στα άκρα της αμυντικής τετράδας θα πάρουν οι Μπέρτος (δεξιά) και Γουάλας (αριστερά). Δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Δημήτρη Κυριακίδη στη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Από εκεί κι έπειτα στη μεσαία γραμμή ο Ομπόντο θα ξεκινήσει βασικός, έχοντας δίπλα του έναν εκ των Βασιλακάκη ή Παπαστεριανού, με τον πρώτο να συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή περισσότερες πιθανότητες. Μπροστά από τα δύο «εξάρια» ρόλο οργανωτή θα αναλάβει ο Κλέιτον, κάνοντας «παιχνίδι» σε συνεργασία με τους Σολτάνι, Λουσέρο που θα παίξουν στα δύο άκρα της επίθεσης, στην κορυφή της οποίας θα ξεκινήσει ο Καπετάνος.

Πάντως να επισημάνουμε ότι αυτή δεν θα είναι δεδομένα η αρχική 11άδα καθώς ο Λουτσέσκου θα περιμένει και την σημερινή πρωινή προπόνηση για να καταλήξει στις επιλογές του.

Η χθεσινή πρωινή προπόνηση έγινε σε υψηλούς ρυθμούς καθώς ήταν η προτελευταία ενόψει του ματς. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αρχικά χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε υποομάδες ανάλογα με τις θέσεις που αγωνίζονται κι έκανε πρακτική άσκηση στην αμυντική λειτουργία και στην αποτελεσματικότητα των επιθέσεων, δίνοντας συνεχώς οδηγίες προς τους παίκτες του ακόμη και για μικρές λεπτομέρειες και λάθη.

Εξάλλου το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία πρωινή προπόνηση σήμερα κι έπειτα θα ανακοινωθεί η αποστολή που το απόγευμα θα ταξιδέψει αεροπορικώς στην Αθήνα όπου θα διανυκτερεύσει.

Για το πρωί της Παρασκευής στο πρόγραμμα υπάρχει συνέντευξη τύπου στο ΟΑΚΑ από τον προπονητή και έναν παίκτη της Ξάνθης και το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα γίνει στο ΟΑΚΑ το καθιερωμένο χαλάρωμα πριν τους αγώνες όπου ο Λουτσέσκου θα δώσει τις τελευταίες οδηγίες και στη συνέχεια οι παίκτες θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο όπου θα διανυκτερεύσουν για 2ο βράδυ, ώστε να ετοιμαστούν για τον ιστορικό αγώνα του Σαββάτου.

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@emrpos.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στην πόρτα της εξόδου ο Πογέτ μετά τον αποκλεισμό στην Τιφλίδα

Δύσκολη η παραμονή του Ουρουγουανού προπονητή Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου λύγισε στα πέ…