Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Νέα αυτοκτονία νεαρού συγκλόνισε την Ξάνθη

Νέα αυτοκτονία νεαρού συγκλόνισε την Ξάνθη

0
vovou-tragodia

Έπεσε στο κενό 25χρονος από τον 4ο όροφο εµπορικού κέντρου στην Δαγκλή

Επέλεξε το σηµείο όπου πριν δύο χρόνια είχε αυτοκτονήσει µε τον ίδιο τρόπο 16χρονος

Συγκλονισµένη από προχθές η τοπική κοινωνία από τον αιφνίδιο θάνατο ενός νεαρού 25 ετών, που έπεσε από τον 4ο όροφο οικοδοµής στο κέντρο της Ξάνθης. Η θλιβερή είδηση έγινε γρήγορα γνωστή στην πόλη το απόγευµα του Σαββάτου, 9 Μαΐου, λίγη ώρα αφότου έφυγε από την ζωή ο αδικοχαµένος νέος. Η τραγική έκπληξη της είδησης αυτοκτονίας ενός νεαρού, έγινε ακόµη πιο έντονη από το γεγονός ότι επέλεξε ως τόπο για το απονενοηµένο διάβηµα το ίδιο σηµείο που είχε επιλέξει πριν από σχεδόν δύο χρόνια ο 16χρονος Παντελής.

‘’Έφυγε’’ την ηµέρα της γιορτής του

Ο 25χρονος Χριστόφορος Τ., την ηµέρα της ονοµαστικής του εορτής, µετέβη στο εµπορικό κέντρο στην συµβολή των οδών Δαγκλή και Τσιµισκή, όπου διατηρεί γραφείο ο πατέρας του, και έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο. Ιδιοκτήτες παρακείµενων καταστηµάτων αναφέρουν ότι άκουσαν ένα θόρυβο γύρω στις 4 το µεσηµέρι, αλλά θεώρησαν ότι οφειλόταν στις εκδηλώσεις που πραγµατοποιούνταν εκείνη την ώρα στην κεντρική πλατεία. Λίγο αργότερα αντιλήφθηκαν το σώµα του νεαρού, που βρισκόταν στο αίθριο της πολυώροφης οικοδοµής και έσπευσαν να καλέσουν ασθενοφόρο. Σύµφωνα µε αυτόπτες µάρτυρες, ο θάνατος του άτυχου νεαρού δεν ήταν ακαριαίος, αλλά κατέληξε µετά την µεταφορά του στο νοσοκοµείο.

Η αστυνοµία ερευνά, ασφαλώς, τα αίτια του τραγικού συµβάντος, παρότι θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι πρόκειται για αυτοχειρία, που πιθανώς οφείλεται σε ψυχολογικά αίτια. Το γεγονός σκόρπισε ανείπωτη θλίψη σε πολλούς συµπολίτες µας, φίλους και συγγενείς της οικογένειας, που βρέθηκαν στο πλευρό τους. Σε τέτοιες στιγµές δεν βρίσκονται εύκολα λόγια παρηγοριάς… Η κηδεία του νεαρού Χριστόφορου θα τελεστεί σήµερα στις 12 το µεσηµέρι στο Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο χωριό Κυψέλη Ξάνθης, µε την σορό να µεταφέρεται στον Ναό στις 11 η ώρα. Τα πιο βαθιά µας συλλυπητήρια στην οικογένεια.

Χ.Δ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Φύσηξε» και γεμίσαμε σκόνη στην Ξάνθη

Καλυμμένα τα αυτοκίνητα, οι δρόμοι και τα μπαλκόνια – Μιλά ο καθηγητής ΔΠΘ και Διευθυντής …