Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Μια αυτοκτονία και 3 απόπειρες μέσα στο τριήμερο

Μια αυτοκτονία και 3 απόπειρες μέσα στο τριήμερο

0
autoktonia xeri-empros

Νεαρή γυναίκα πήδηξε από την γέφυρα του Κόσυνθου – Άνδρας αποπειράθηκε ν’ αυτοκτονήσει

«Καμπανάκι» για το νομό μας η συχνότητα του φαινομένου των αυτοκτονιών

Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία το …μπαράζ αυτοκτονιών και θανάτων που έχουν σημειωθεί μέσα σ’ ένα μήνα σε συμπολίτες μας. Ο φόρος του αίματος στην άσφαλτο άνοιξε την Μ. Τρίτη 8 Απριλίου με το διπλό θανατικό που έπεσε στο Τύμπανο όταν δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά από ατύχημα στην είσοδο της πόλης και έκλεισε με τον 27χρονο που έχασε την μάχη με τη ζωή στις 8 Μαΐου μετά από σοβαρό τραυματισμό του σε τροχαίο την Πρωτομαγιά.

Μπαράζ αποπειρών αυτοκτονίας

Όμως εκτός από τα τροχαία έχουμε και μπαράζ αυτοκτονιών μέσα στο τριήμερο. Έτσι την Κυριακή είχαμε την αυτοκτονία του 25χρονου που κατέληξε πέφτοντας από το 4ο όροφο του Εμπορικού Κέντρου στην Δαγκλή στο σημείο ακριβώς που είχε αυτοκτονήσει και ο 16χρονος πριν 2 χρόνια. Και σαν μην έφταναν αυτά τις τελευταίες μέρες είχαμε άλλες τρεις απόπειρες αυτοκτονίας που ευτυχώς δεν είχαν τραγικό τέλος! Συγκεκριμένα μια γυναίκα από τον δήμο Αβδήρων αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με μεγάλη ποσότητα παραισθησιογόνων χαπιών. Ευτυχώς την αντιλήφθηκε εγκαίρως ο περίγυρός της και την μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε πλύση στομάχου με αποτέλεσμα να συνέλθει.

Νεαρή γυναίκα πήδηξε από την γέφυρα του Κόσυνθου – Άνδρας αποπειράθηκε ν’ αυτοκτονήσει

Την Κυριακή επίσης άλλη μια νεαρή γυναίκα έπεσε μέσα στον Κόσυνθο πηδώντας από την γέφυρα και τραυματίστηκε σοβαρά. Ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική και η Αστυνομία από κάποιον γνωστό της και έγινε επιχείρηση της πυροσβεστικής. Συγκεκριμένα πυροσβέστες κατέβηκαν με σκάλα για να την ανασύρουν με ασφάλεια και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορείς μας η κοπέλα αποπειράθηκε ν’ αυτοκτονήσει.

Επίσης άλλος ένας άνδρας από την Ξάνθη με ψυχολογικά προβλήματα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και του χορηγήθηκε η απαραίτητη βοήθεια και εξήλθε.

«Καμπανάκι» για το νομό μας η συχνότητα του φαινομένου των αυτοκτονιών

Η συχνότητα του φαινομένου στην πόλη μας και το νομό μας προκαλεί εύλογη ανησυχία και χρήζει επιστημονικής διερεύνησης. Έχει καταγραφεί μια αλματώδης αύξηση πανελλαδικά στις αυτοκτονίες και στις απόπειρες που αποδίδεται στην οικονομική κρίση αλλά στο νομό μας αυτό δεν πιστοποιείται καθώς κανένα από όλα αυτά τα περιστατικά που αναφέρθηκαν δεν ήταν για οικονομικούς λόγους.

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…