Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Κουμπάρος στο Ζλάτογκραντ ο Κώστας Καραμανλής

Κουμπάρος στο Ζλάτογκραντ ο Κώστας Καραμανλής

0
karamanlis koubaros

Πάντρεψε την γυναίκα που φρόντιζε τα παιδιά του ο πρώην Πρωθυπουργός

«Έκλεψε» την καρδιά του γνωστού επιχειρηματία Αλεξάντερ Μιτούσεφ

Το Σάββατο 2 Μαΐου, σε ένα μαγευτικό περιβάλλον μέσα στα δάση της οροσειράς της Ροδόπης και σε μία μικρή εκκλησία του γειτονικού Ζλάτογκραντ, ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με την σύζυγό του Νατάσσα Παζαΐτη πάντρεψαν την Σλαβέγια Βάντσεβα με τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον γνωστό επιχειρηματία του Ζλάτογκραντ, Αλεξάντερ Μιτούσεφ.

Αν και η νύφη ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ο Κώστας Καραμανλής και η σύζυγός του εξέπληξαν τους παρευρισκόμενους με την απλότητά τους, τόσο στο ντύσιμο, όσο και στην συμπεριφορά τους απέναντι στους φίλους και συγγενείς των νεόνυμφων.

Πάντρεψε την γυναίκα που πρόσεχε τα παιδιά του

Η Σλαβέγια είναι η γυναίκα που πρόσεχε στην Ραφήνα τα παιδιά του Κώστα Καραμανλή, όταν αυτά ήταν ακόμη μικρά και ο Κώστας Καραμανλής ήταν Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Με εγνωσμένη την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό της, τόσο από τον πρώην Πρωθυπουργό, όσο και από την κα Νατάσσα Παζαΐτη, η Σλαβέγια ζήτησε από το ζεύγος να την παντρέψει με τον δικό της αγαπημένο, τον άνδρα που γνώρισε πριν από δύο χρόνια και της έκλεψε την καρδιά. Στην πρόταση αυτή ανταποκρίθηκε το πρώην πρωθυπουργικό ζεύγος και μαζί με τα παιδιά του επισκέφθηκε το Ζλάτογκραντ, που βρίσκεται στη νότια Βουλγαρία, τρία μόλις χιλιόμετρα από τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, για να ενώσει ενώπιον Θεού και ανθρώπων, με τα ιερά δεσμά του γάμου, την Σλαβέγια και τον Αλεξάντερ.

Από υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων… σύζυγος του επιχειρηματία

Η Σλαβέγια δεν αξιολογήθηκε μόνο από τον Κώστα Καραμανλή για την εργατικότητά της, αλλά και από τον γνωστό Βούλγαρο επιχειρηματία Alexander Mitoushef, ο οποίος δραστηριοποιείται κυρίως στον τομέα του τουρισμού, εντός και εκτός Βουλγαρίας, και σύμφωνα με πληροφορίες ξεκινάει νέα συνεργασία με διεθνή εταιρεία, ετοιμάζοντας μεγάλες και ευχάριστες εκπλήξεις. Μία από αυτές θα είναι ο σκοπευτικός τουρισμός, με εκπαίδευση και σκοποβολή με ραβδωτά όπλα, που σκοπό έχουν να τραβήξουν το ενδιαφέρον πολλών Ελλήνων. Ο κ. Μιτούσεφ προσέλαβε την Σλαβέγια Βάντσεβα αρχικά ως υπεύθυνη για τις δημόσιες σχέσεις και τις επαφές του στον κόσμο των τουριστικών επιχειρήσεων. Με τα άπταιστα ελληνικά της συνεισέφερε στην προβολή και επαφή με τουρίστες από την Ελλάδα, που επισκέπτονται συχνά το ξενοδοχειακό συγκρότημα στο Ζλάτογκραντ.

Ενθουσιασμένο από την διαμονή του το ζεύγος Καραμανλή

Το ζεύγος Καραμανλή διέμεινε το Σαββατοκύριακο στο πανέμορφο Ζλάτογκραντ, όπου και απόλαυσε την φυσική ομορφιά της περιοχής, μένοντας ενθουσιασμένο από την φιλοξενία των κατοίκων, πριν πάρει τον δρόμο της επιστροφής, αποχαιρετώντας του νεόνυμφους με τις καλύτερες ευχές για την νέα τους κοινή ζωή. Να ευχηθούμε κι εμείς κάθε χαρά και ευτυχία στο νέο ζευγάρι και επιτυχίες στις επαγγελματικές τους δραστηριότητες.

Χ.Δ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κάλεσμα στην απεργιακή συγκέντρωση της Τετάρτης και από το σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ Ξάνθης

Ζητούν αυξήσεις στις συντάξεις και μέτρα κατά της ακρίβειας   Στην πανεργατική απεργί…