Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Επισκέπτεται αύριο την Ξάνθη ο υποδιοικητής του ΟΑΕΕ

Επισκέπτεται αύριο την Ξάνθη ο υποδιοικητής του ΟΑΕΕ

0
oaee xanthi

Στο πλαίσιο περιοδείας στην ΑΜΘ για ενημέρωση και επαφή με τα Επιμελητήρια και τους συνδικαλιστικούς παραγωγικούς φορείς

Ο Υποδιοικητής του ΟΑΕΕ κος Δ. Χριστοφορίδης, θα επισκεφθεί την Περιφερειακή Διεύθυνση Αν. Μακεδονίας και Θράκης, τα Περιφερειακά Τμήματα Κομοτηνής, Καβάλας, Δράμας και Ξάνθης καθώς και τα Επιμελητήρια Κομοτηνής, Καβάλας, Ξάνθης, Αλεξανδρούπολης για ενημέρωση των συνδικαλιστικών παραγωγικών φορέων σχετικά με την ρύθμιση και τις μελλοντικές πρωτοβουλίες που θα πάρει ο Οργανισμός για τους ασφαλισμένους. Σήμερα, στις 12:00 – 13:30 μ.μ. θα βρεθεί στα Γραφεία του ΟΑΕΕ και το Επιμελητήριο στην Καβάλα, στις 14:30 μ.μ. τα γραφεία του ΟΑΕΕ στην Δράμα και το απόγευμα στις 19:00, θα παραβρεθεί σε συνάντηση στο Δημαρχείο της Δράμας, όπου θα ενημερώσει τους συνδικαλιστικούς παραγωγικούς φορείς σχετικά με τη ρύθμιση και τις μελλοντικές πρωτοβουλίες που θα πάρει ο Οργανισμός για τους ασφαλισμένους του.

Την Πέμπτη 28/5/2015, στις 10:00 – 11:45 π.μ. θα επισκεφθεί τα Γραφεία του ΟΑΕΕ και το Επιμελητήριο στην Αλεξανδρούπολη, στις 12:30 – 14:00 μ.μ. τα Γραφεία του ΟΑΕΕ και το Επιμελητήριο στην Κομοτηνή και στις 14:30 – 16:00 μ.μ. τα Γραφεία του ΟΑΕΕ και το Επιμελητήριο στην Ξάνθη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σε τροχιά αναβάθμισης το ελικοδρόμιο Σαμοθράκης

Το έργο, προϋπολογισμού 800.000 ευρώ, έχει αντικείμενο την επισκευή και συντήρηση των εγκα…