Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Επίσκεψη Αποστόλου και Σγουρίδη στον Έβρο για το άνοιγμα της ΕΒΖ

Επίσκεψη Αποστόλου και Σγουρίδη στον Έβρο για το άνοιγμα της ΕΒΖ

0
sgouridis 01

Ο ξανθιώτης υφυπουργός θα συνεχίσει το πρόγραμμά του με περιοδεία στη Θράκη


Σήμερα, ο Υφυπουργός κ. Παναγιώτης Σγουρίδης θα επισκεφθεί μαζί με τον Αν. Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Ευάγγελο Αποστόλου την Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να συζητήσουν με τοπικούς φορείς και γεωργούς της περιοχής, για ζητήματα που τους απασχολούν σχετικά με την καλλιέργεια των ζαχαρότευτλων και την προώθηση της τευτλοκαλλιέργειας ώστε να ανοιχτεί το εργοστάσιο ζάχαρης Ορεστιάδας.

Την Παρασκευή 8-5-2015, ο Υφυπουργός κ. Παναγιώτης Σγουρίδης θα συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Μέτιο στις 10.00 πμ στην έδρα της Π.Ε. Ροδόπης και ύστερα θα δώσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ για το θέμα της καλλιέργειας τεύτλων.

Στη 1.00 μμ θα μεταβεί στην Ξάνθη όπου και θα δώσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στην αίθουσα συνεδριάσεων της Αντιπεριφέρειας για το θέμα της καλλιέργειας τεύτλων.

Ο Υφυπουργός το Σάββατο 9-5-2015, θα παραστεί στην εκδήλωση για την «Ημέρα Παννελαδικού εορτασμού της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού» που διοργανώνει η Π.Ε Ξάνθης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στ. Κούλογλου: «Οφείλουμε να πούμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό, κάτι που δυστυχώς δεν συνέβη επί ΣΥΡΙΖΑ»

Ο δημοσιογράφος και εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής, αυτή τη φορά με τη Νέα Αριστερά, παρε…