Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα 22χρονη φοιτήτρια κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στην Ξάνθη

22χρονη φοιτήτρια κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στην Ξάνθη

0
viasmos

Διερευνούν όλα τα ενδεχόμενα οι αστυνομικές αρχές. Έχουν προβεί σε συλλήψεις

Μία νέα καταγγελία για βιασμό απασχολεί τις αστυνομικές αρχές της πόλης από την Τρίτη. 22χρονη φοιτήτρια στην Ξάνθη που κατάγεται από την Κομοτηνή προσήλθε στον αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε ότι το βράδυ της Δευτέρας τρεις άνδρες τη βίασαν και τη λήστεψαν στην Λεωφόρο Στρατού, κοντά στο συνοικισμό του Δροσερού.

Οι έρευνες της αστυνομίας ξεκίνησαν άμεσα, με ενημέρωση του Εισαγγελέα και προβαίνοντας με ευαισθησία και διακριτικότητα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

Όπως προέκυψε, η νεαρή κοπέλα αναγνώρισε έναν από τους δράστες και η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες ,έχει προχωρήσει ήδη σε συλλήψεις.

Από την πλευρά των αστυνομικών εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα με προσοχή, καθώς και οι συνθήκες, κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα ο βιασμός, ενώ απασχολεί τους αστυνομικούς πιθανός συσχετισμός με ναρκωτικές ουσίες.

Την ιατροδικαστική εξέταση ανέλαβε ο ιατροδικαστής Νίκος Κηφνίδης, ο οποίος πιστοποίησε, μιλώντας στο «Ε», ότι βρέθηκαν ενδείξεις βιασμού, ωστόσο τα αποτελέσματα αποστέλλονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για επιπλέον έλεγχο και διασταύρωση με το γενετικό υλικό των δραστών.

Ελένη Διαφωνίδου

ediafonidou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…