Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα 17.000 € από το Ραδιομαραθώνιο Αγάπης στο Γηροκομείο

17.000 € από το Ραδιομαραθώνιο Αγάπης στο Γηροκομείο

0
girokomio-empros

Επιτυχής και η φετινή διοργάνωση. Θερμές ευχαριστίες προς όλους από το ΔΣ

Ουσιαστική και συμβολική συνεισφορά σε χρήματα και είδη από πολίτες, φορείς, σωματεία, συλλόγους και επιχειρήσεις της Ξάνθης

Σχεδόν 17.000 € έφερε στο ταμείο του Γηροκομείου Ξάνθης ο ραδιομαραθώνιος Αγάπης που διοργανώθηκε και φέτος τη Μεγάλη Τετάρτη, με σκοπό αφενός να συλλέξει χρήματα για την πολύπαθη λειτουργία του και αφετέρου να εντάξει το σύνολο της τοπικής κοινωνίας στην προσπάθεια επιβίωσης του ιδρύματος και φροντίδας των παππούδων και των γιαγιάδων που διαβιούν εκεί.

Για άλλη μια χρονιά πολίτες, εθελοντές, φορείς, σύλλογοι, σωματεία και επιχειρήσεις της Ξανθιώτικης κοινωνίας στήριξαν το Ραδιομαραθώνιο Αγάπης 2015. «Η συμπαράσταση και η υποστήριξη, τόσο η οικονομική όσο και η υλική και η ηθική, μας δίνει κουράγιο και ελπίδα να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας, ώστε η μοναδική μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων του Νομού μας να συνεχίσει να λειτουργεί και να αντιμετωπίσει με σθένος όλα τα προβλήματα που ανακύπτουν. Η αγάπη για την τρίτη ηλικία όπως αυτή εκδηλώθηκε μέσα και από την φετινή προσπάθεια ήταν εμφανέστατη, και αναδεικνύει ακόμη περισσότερο την ψυχή και τη δύναμη των ξανθιωτών», σημειώνει το ΔΣ του Ιδρύματος απευθύνοντας θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συνέδραμαν. Οι ίδιοι τονίζουν ότι το εγχείρημα και φέτος στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού συνολικά μαζεύτηκε το ποσό των 16.949,00€ σε χρήματα ενώ αξιοσημείωτες είναι και οι προσφορές σε υλικά και είδη.

Για λόγους διαφάνειας, όπως πράττει για όλα του τα έσοδα το Γηροκομείο έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα όσων κατέθεσαν χρήματα στο Γηροκομείο Ξάνθης για τον Ραδιομαραθώνιο Αγάπης 2015, αλλά και όσων προσέφεραν τρόφιμα και άλλα είδη που διευκολύνουν τη λειτουργία του Ιδρύματος, αλλά και διευκόλυναν τη διεξαγωγή του ραδιομαραθωνίου.

Το ΔΣ ευχαριστεί ακόμη ιδιαιτέρως τις «Γυναίκες της Αγάπης» για τις υπηρεσίες τους στο πλαίσιο του ραδιομαραθώνιου, αλλά και τα ΜΜΕ της πόλης που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια.

Φυσικά, το ποσό δεν είναι αρκετό για να καλύψει το ύψος των αναγκών του Γηροκομείου, ωστόσο αποτελεί μία ακόμη διευκόλυνση στην κάλυψη οικονομικών εκκρεμοτήτων, αλλά δίνει και ένα συμβολισμό καθολικής στήριξης του Γηροκομείου της Ξάνθης από τους πολίτες της.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έμφυλη βία δίχως τέλος σε Ελλάδα και Ευρώπη

Γράφει η Φωτεινή Οικονομοπούλου, απόφοιτη Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων του Παντείου Παν…