Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Ρεβυθοκεφτέδες σπεσιαλιτέ Σίφνου

Ρεβυθοκεφτέδες σπεσιαλιτέ Σίφνου

0
revithokeftedes

-500 γρ. ρεβύθια

-200 γρ. λάδι

-2 κ. σούπας σόδα

-2 κρεμμύδια

-1 ματσάκι μαϊντανό

-1 αυγό

-1 φλιτζάνι αλεύρι

Μουσκεύουμε τα ρεβίθια σε χλιαρό νερό με σόδα για 12 – 14 ώρες. Τα στραγγίζουμε, τα πλένουμε πολύ καλά και τα αλέθουμε στο μύλο των λαχανικών ή σε μίξερ. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τον μαϊντανό, το αυγό και το αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε καλά και πλάθουμε το μείγμα σε κεφτέδες. Αλευρώνουμε τους ρεβυθοκεφτέδες και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Οι ρεβυθοκεφτέδες σερβίρονται ζεστοί!

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Νηστίσιμο μωσαϊκό σοκολάτας με ξηρούς καρπούς

-300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, τεμαχισμένη σε μικρότερα κομμάτια -200 γρ. ρόφημα αμυγδάλου…