Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Περιοδεία του Υπουργού Υγείας Π. Κουρουμπλή ξεκινά από τον Έβρο

Περιοδεία του Υπουργού Υγείας Π. Κουρουμπλή ξεκινά από τον Έβρο

0
kouroublis ygeia

Προγραμματίζονται επισκέψεις και σε Ξάνθη-Κομοτηνή

Την πρώτη του περιοδεία ξεκινώντας από τον Έβρο θα πραγματοποιήσει τις επόμενες ημέρες ο υπουργός Υγείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. Την Παρασκευή 24 Απριλίου, πιθανολογείται, ο κ. Κουρουμπλής θα βρίσκεται στο χώρο του νοσοκομείου και θα έχει επαφές με τη διοίκηση, τους γιατρούς και τους εργαζόμενους σε αυτό, παρουσία και των άλλων εκπροσώπων φορέων (μητροπολίτης, δήμαρχοι Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας, Σουφλίου κ. α.) που συμμετείχαν στην επιτροπή αγώνα για τη διοικητική αυτονομία του νοσοκομείου. Προσκλήσεις για τη συνάντηση θα λάβουν και οι τέσσερις βουλευτές του Έβρου.

Το θέμα της διοικητικής αυτοτέλειας του νοσοκομείου θα κυριαρχήσει στη συζήτηση με τον υπουργό Υγείας, μαζί με τα θέματα των κονδυλίων για τις εφημερίες, αλλά και των απαραίτητων προσλήψεων γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού. Να σημειωθεί ότι το νοσηλευτικό ίδρυμα χρειάζεται τουλάχιστον 5 γιατρούς και 15 νοσηλευτές, για να καλύψει τα πολλά κενά που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, κυρίως λόγω συνταξιοδοτήσεων.

Πριν βρεθεί στο Διδυμότειχο ο υπουργός θα επισκεφθεί και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου θα έχει και σχετική ενημέρωση για τα προβλήματά του.

Ο υπουργός αναμένεται το Σάββατο και να βρεθεί και στην Ξάνθη για να επισκεφθεί το νοσοκομείο και αργότερα και την Κομοτηνή.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΠΑΣΟΚ: Ο κ. Μητσοτάκης ζει σε εικονική πραγματικότητα

Για τετραπλάσιο ρυθμό αύξησης του πληθωρισμού των τροφίμων στην Ελλάδα συγκριτικά με την Ε…