Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα 11χρονη έπεσε σε βάθος 3,5 μέτρων στην κοίτη του Κόσυνθου

11χρονη έπεσε σε βάθος 3,5 μέτρων στην κοίτη του Κόσυνθου

0
kosynthos samakov

Ενώ περπατούσε συνοδευόμενη από τους γονείς της υποχώρησε το έδαφος

Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης από την Πυροσβεστική. Ανασύρθηκε σώα

Μια ξένοιαστη βόλτα με τους γονείς της πλάι στην κοίτη του Κόσυνθου κατέληξε σε περιπέτεια που θα θυμάται για καιρό η 11χρονη Ξανθιώτισσα και οι γονείς της που τη συνόδευαν!

Έπεσε σε βάθος 3,5 μέτρων στην κοίτη του Κόσυνθου

Το απόγευμα της Παρασκευής η 11χρονη με τους γονείς της περπατούσαν κατά μήκος της κοίτης του Κοσύνθου (μεταξύ των δύο γεφυρών) κατευθυνόμενοι στη περιοχή Σαμακώβ όταν υποχώρησε το έδαφος σε κάποιο σημείο – προφανώς ήταν σαθρό από τις βροχές- και παρέσυρε την 11χρονη που έπεσε σε βάθος 3.5 μέτρων στην κοίτη του Κοσύνθου. Στο σημείο δεν είχε νερό αλλά είχε πέτρες και κάθε τόσο δημιουργούνταν μικρές κατολισθήσεις. Το κορίτσι δεν τραυματίστηκε σοβαρά όμως δεν μπορούσε να ανέλθει. Αμέσως κατέβηκε και ο πατέρας της όμως δεν μπορούσε να την βοηθήσει και οι δυο τους να αναρριχηθούν αφού το έδαφος ήταν σαθρό.

Επιχείρηση κατάβασης και διάσωσης από την Πυροσβεστική

Άμεσα κλήθηκε η πυροσβεστική η οποία έσπευσε με δύο επανδρωμένα οχήματα. Όπως μας ενημερώνει ο νέος Διοικητής της Π.Υ. Ξάνθης Πυραγός Σπανός Αντώνης που ανέλαβε καθήκοντα την ίδια μέρα μετακινηθείς από την Π.Υ. Τρικάλων στήθηκε επιχείρηση διάσωσης του κοριτσιού και του πατέρα. Με σκοινιά κατέβηκαν πυροσβέστες που τους ανέβασαν με ασφάλεια ενώ στο κορίτσι δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και είναι καλά στην υγεία του.

Να σημειώσουμε ότι στο σημείο αυτό έχουν σημειωθεί κατά καιρού και άλλα ατυχήματα και ίσως θα’ πρέπει ο δήμο να εξετάσει το ενδεχόμενο να λάβει κάποια μέτρα για την προστασία των δημοτών.

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…