Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Επιδειξιομανία στην Ξάνθη

Επιδειξιομανία στην Ξάνθη

0

41χρονη μητέρα στρατευμένου ήρθε από άλλη πόλη να δει τον γιο της να παρελαύνει και έπεσε θύμα προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας από 66χρονο

Τρίτο κρούσμα σε λίγους μήνες

41χρονη ήρθε από άλλη πόλη να δει και να καμαρώσει τον στρατευμένο γιο της να παρελαύνει και αντί για αυτό την ώρα της παρέλασης είδε ένα 66χρονο να την κάνει …επίδειξη των γεννητικών του οργάνων!

Βγήκε στην παρέλαση ο επιδειξίας…

Σύμφωνα με πληροφορίες η 41χρονη μητέρα περίμενε υπομονετικά να δει το γιο της κοντά στο τέλος της παρέλασης όταν ξαφνικά είδε τον 66χονο ο οποίος εκμεταλλευόμενος τον συνωστισμό αρχικά τη θώπευσε και όταν αυτή γύρισε της έκανε την επίδειξη. Η γυναίκα και σοκαρίστηκε και αμέσως κάλεσε την αστυνομία αναφέροντας τον συμβάν ενώ παράλληλα προσπάθησε να τον εμποδίσει να διαφύγει κυνηγώντας τον μαζί με την βοήθεια και άλλων πολιτών που στο μεταξύ κατάλαβαν τι συνέβη. Άμεσα έσπευσαν 4 άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ στην κεντρική πλατεία αναζητώντας τον δράστη. Τον εντόπισαν σε ελάχιστα λεπτά και τον συνέλαβαν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 66χρονος δεν έχει ψυχολογική προβλήματα. Χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Επιδειξιομανία…3 κρούσματα σε λίγους μήνες

Να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται κάτι αντίστοιχο στην πόλη. Μόλις πριν λίγους μήνες είχαν σημειωθεί αντίστοιχα περιστατικά στην περιοχή στο πάρκο του Μ. Αλεξάνδρου. Και πριν από λίγες μόλις ημέρες συνελήφθη άνδρας που κυκλοφορούσε γυμνός στο κέντρο της πόλης, ενώ και στο παρελθόν έχουν οδηγηθεί στο Τμήμα και άλλοι άνδρες για αντίστοιχες πράξεις.

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…