Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα «Έπεσαν στη φάκα» 4 «ποντικοί» που άνοιγαν καταστήματα

«Έπεσαν στη φάκα» 4 «ποντικοί» που άνοιγαν καταστήματα

0
diariktis

Εξιχνιάστηκαν 20 περιπτώσεις κλοπών – Συνελήφθησαν μετά τις κλοπές 6 καταστημάτων στο Εμπορικό Cosmos center

Τον έπιασαν στα «πράσα» να κλέβει ρόδες αυτοκινήτου σε πυλωτή οικοδομής

Εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Ξάνθης, εγκληματική οργάνωση που είχαν συστήσει 4 νεαροί οι οποίοι συνελήφθηκαν και κατηγορούνται για διαρρήξεις και κλοπές κατ’ εξακολούθηση. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν στοιχεία που ενοχοποιούν τους νεαρούς για την διάπραξη συνολικά 20 κλοπών σε καταστήματα της πόλης το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οι συλληφθέντες είναι Ομογενείς από Γεωργία και Αρμενία και γεννηθέντες από το 1993 – 1995, δηλαδή από 20 – 22 ετών.

Εξιχνιάστηκαν 20 περιπτώσεις κλοπών

Υπενθυμίζουμε ότι τελευταία είχαμε ένα μπαράζ διαρρήξεων κάθε λογής καταστημάτων από καφενείων έως κομμωτηρίων και στο κέντρο της πόλης χωρίς οι αστυνομικοί να καταφέρουν να συλλάβουν τους δράστες. Όμως όπως φάνηκε η τελευταία «επιχείρησή» τους στο Εμπορικό Cosmos center στάθηκε μοιραία αφού μετά από αυτή εντοπίστηκαν και χθες συνελήφθησαν. Να σημειώνουμε ότι η συμμορία των 4 το βράδυ της Τρίτης προς Τετάρτη 25 Μαρτίου , άνοιξε 6 καταστήματα στην περιοχή του Εμπορικού Κέντρου, στον πεζόδρομο της Ελπίδος, αφαιρώντας κυρίως χρήματα – μικροποσά, όπως υποστηρίζουν οι καταστηματάρχες. Πρόκειται για ένα κομμωτήριο και καφετέριες που βρίσκονται μέσα στο Εμπορικό, καθώς και ένα καφενείο που βρίσκεται επί της οδού Μιχαήλ Καραολή. Οι δράστες τα άνοιξαν χρησιμοποιώντας ειδικά εργαλεία , έδρασαν δε με ιδιαίτερη προσοχή και δεν έγιναν αντιληπτοί.

Τον έπιασαν στα «πράσα» να κλέβει ρόδες αυτοκινήτου

Ένα ιδιόμορφο τρόπο βρήκε νεαρός άνδρας ν’ αλλάξει τα ελαστικά του αυτοκινήτου του χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει. Μόνο που έγινε αντιληπτός και τον συνέλαβαν στα «πράσα». Συγκεκριμένα ο νεαρός άνδρας τρύπωσε νωρίς το πρωί της Παρασκευής σε πυλωτή οικοδομής επί της οδού Συνταγματάρχη Δημητριάδη και «άνοιγε» ότι αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο αφαιρώντας κασετόφωνα και ότι άλλο αντικείμενο αξίας έβρισκε. Στη συνέχεια στράφηκε στις ρόδες και άρχισε να τις βγάζει από ένα αυτοκίνητο και να τις μεταφέρει στο δικό του. Τον αντιλήφθηκε όμως ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που τον κυνήγησε ειδοποιώντας παράλληλα την αστυνομία η οποία και τον συνέλαβε επί της οδού Θεμιστοκλέους, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία.

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@emrpos.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…