Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα 21χρονη φοιτήτρια κατήγγειλε ότι τη βίασαν δύο άνδρες

21χρονη φοιτήτρια κατήγγειλε ότι τη βίασαν δύο άνδρες

0
viasmos

Συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης. Πήραν προθεσμία για να απολογηθούν

Μετά από κοινή διασκέδαση το βράδυ του Σαββάτου η 21χρονη ισχυρίστηκε ότι εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση μέθης της

 

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκαν χθες το πρωί δύο άνδρες, ηλικίας 29 και 35 ετών, μετά από καταγγελία 21χρονης ότι έπεσε θύμα βιασμού.

Στην αστυνομία η 21χρονη φοιτήτρια ισχυρίστηκε ότι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, οι κατηγορούμενοι εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση μέθης της, την οδήγησαν στο σπίτι του 35χρονου, όπου την προέτρεψαν σε χρήση κάνναβης και την εξανάγκασαν να έρθει σε εξώγαμη συνουσία μαζί τους. Αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης συνέλαβαν τους δύο άνδρες τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ομαδικό βιασμό, ενώ περιλαμβάνει και το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών, καθώς σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 2 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 16 γραμμαρίων, 18 δισκία διαφόρων φαρμακευτικών σκευασμάτων, 2 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 1 tablet, 3 κινητά τηλέφωνα, 6 ηλεκτρονικές συσκευές αποθήκευσης δεδομένων και είδη ρουχισμού.

Το περιστατικό συνέβη μετά από κοινή τους διασκέδαση και η 21χρονη μερικές ώρες αργότερα το κατήγγειλε στην αστυνομία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ενώ το προανακριτικό έργο ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης. Οι δύο συλληφθέντες πήραν τριήμερη προθεσμία για να απολογηθούν και την Πέμπτη Ανακριτής και Εισαγγελέας θα αποφασίσουν αν θα πρέπει να προφυλακιστούν μέχρι την ημέρα που θα εκδικαστεί η υπόθεση. Η 21χρονη κοπέλα μετέβη στο Νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε ιατροδικαστικές εξετάσεις.

Ελένη Διαφωνίδου
ediafonidou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…