Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ψωνίζεις και σου επιστρέφονται χρήματα

Ψωνίζεις και σου επιστρέφονται χρήματα

0
emporikonet karta

Ένα καινοτόμο εργαλείο του Δικτύου EmporikoNet παρουσιάστηκε στο Επιμελητήριο Ξάνθης

Μικρή η συμμετοχή του επιχειρηματικού κόσμου της Ξάνθης – μεγάλο των ενδιαφέρον όσων παραβρέθηκαν

Επαφή μ’ ένα νέο προϊόν μάρκετινγκ και συγκεκριμένα με το «Σύστημα Επιστροφής Χρημάτων», ένα καινοτόμο προϊόν που προωθεί το Δίκτυο EmporikoNet είχε τη δυνατότητα να έχει ο επιχειρηματικός κόσμος της Ξάνθης που παρακολούθησε την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου το απόγευμα στο Επιμελητήριο Ξάνθης. Την παρουσίαση του Συστήματος Επιστροφής χρημάτων πραγματοποίησε ο Διευθυντής του Δικτύου   EmporikoNet Χριστόφορος Μίχου. Πρόκειται για τον ίδιο επιχειρηματία ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων Interflora.

Πως λειτουργεί το «Σύστημα Επιστροφής Χρημάτων» – Παρουσίαση από το Διευθυντή του Δικτύου EmporikoNet στο ΕΒΕ Ξάνθης

Όπως εξήγησε ο κ. Μίχου το Σύστημα Επιστροφής Χρημάτων είναι ένα εργαλείο που έχει οφέλη τόσο για τον επιχειρηματία που μπαίνει στο Δίκτυο όσο και για τον καταναλωτή που επιλέγει να ψωνίζει από καταστήματα συμβεβλημένα με το Δίκτυο. .Συγκεκριμένα ο μεν επιχειρηματίας που συμβάλλεται με το Δίκτυο   EmporikoNet αντί 60 ευρώ ανά έτος με την δυνατότητα 3μηνης δοκιμαστικής περιόδου, έχει τη δυνατότητα να προσελκύσει νέους πελάτες ,ν’ αυξήσει τις πωλήσει και να γίνει πιο ανταγωνιστικός προβάλλοντας παράλληλα το προϊόν του ενώ ο καταναλωτής επωφελείται από την έκπτωση που του παρέχει το συμβεβλημένο καταστήματος η οποία μέσω του Δικτύου ανά 15νθημερο πιστώνεται στον λογαριασμό του ενώ διασφαλίζεται κατ’ απόλυτο τρόπο η συναλλαγή και ο πελάτης ενημερώνεται μέσω sms γι αυτή. Παράλληλα επωφελείται η τοπική αγορά καθώς αποτελεί κίνητρο για κατανάλωση. Σ΄ ότι αφορά την λειτουργία του Συστήματος το συμβεβλημένο κατάστημα εφοδιάζει τους πελάτες του με μια κάρτα. Ο καταναλωτής έχει μία Κάρτα, έναν κωδικό και ισχύει σε όλη την Ελλάδα ενώ κάθε επιχείρηση φιλοξενείται στο ειδικά διαμορφωμένο ιστοχώρο του “Προνομίου” στο Emporiko.gr.

Να σημειώσουμε ότι η προσέλευση των επιχειρηματιών δεν ήταν η αναμενόμενη – όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης κ. Στέλιος Μωραΐτης που βρήκε πολύ ενδιαφέρον το καινοτόμο αυτό Σύστημα όμως το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων μεγάλο.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τη χορήγηση σύνταξης σε οφειλέτες – Η απόφαση

Ποιες εκκρεμείς συντάξεις θα δοθούν πρώτα Έτοιμη προς υπογραφή είναι η απόφαση για τη χορή…