Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα «Όλοι μαζί μπορούμε να «απογειώσουμε» την Ξάνθη μας!»

«Όλοι μαζί μπορούμε να «απογειώσουμε» την Ξάνθη μας!»

0
eve filladio

Μ’ αυτό τα σύνθημα το Επιμελητήριο Ξάνθη ανέλαβε δράση διαφήμισης της πόλης του νομού και του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού

20.000 φυλλάδια θα μοιραστούν από τα διόδια Μουσθένης και Ιάσμου Το Ξανθιώτικο Καρναβάλι και η Ξάνθη θέμα σε 25 εκπομπές Αθηναϊκών καναλιών

Ενεργή δράση στην προβολή του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού και των ΘΛΕ έχει αναλάβει το Επιμελητήριο Ξάνθης με παράλληλη ανάδειξη των τουριστικών προορισμών του νομού μας. Στο πλαίσιο αυτό έχει αναπτύξει διάφορες δράσεις ιδιαίτερα στο τομέα της επικοινωνίας και έρχεται να συνδράμει στην προσπάθεια προσέλκυσης επισκεπτών στο τριήμερο της Αποκριάς

20.000 φυλλάδια θα μοιραστούν από τα διόδια Μουσθένης και Ιάσμου

Στην κατεύθυνση αυτή το Επιμελητήριο Ξάνθης εξέδωσε 20.000 διαφημιστικά φυλλάδια για τις εορταστικές εκδηλώσεις του 3ημέρου 21-23 Φεβρουαρίου 2015, Καρναβάλι Ξάνθης – Καθαρά Δευτέρα. Σε συνεννόηση του προέδρου του Επιμελητηρίου με την Εγνατία ΑΕ τα φυλλάδια μοιράζονται από την Τρίτη 18/2/2015 από τα διόδια Μουσθένης και Ιάσμου με κατεύθυνση την Ξάνθη. Τα διαφημιστικά φυλλάδια που είναι καλαίσθητα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το Καρναβάλι αλλά και την Π. Πόλη «συστήνουν» στους επισκέπτες την πόλη μας και δίνουν μια …γεύση της πολιτιστικής της ταυτότητας ενώ παράλληλα αποτελούν και ένα μίνι τουριστικό οδηγό για τα αξιοθέατα όλου του νομού.

Το Ξανθιώτικο Καρναβάλι στα Αθηναϊκά κανάλια

Στο τομέα της επικοινωνίας το Επιμελητήριο με μια έξυπνη και γευστική χειρονομία στέλνοντας ένα πλούσιο καλάθι εξαιρετικών και ποιοτικών προϊόντων της Ξάνθης, προσκάλεσε 25 τηλεοπτικά προγράμματα πανελλήνιας εμβέλειας καναλιών και έλαβε τεράστια ανταπόκριση σχεδόν από όλα. Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος κ. Μωραΐτης συμμετείχε σε ζωντανή σύνδεση από την πλατεία της Ξάνθης, στην εκπομπή «Έξι – Δέκα» της ΝΕΡΙΤ, προκειμένου να προωθήσει πανελληνίως τις πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου αλλά και τον τόπο μας. συμμετείχε επίσης, στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» της κας. Μαυραγάνη στην EpsilonTv, για 15 τηλεοπτικά λεπτά, διαφημίζοντας τον πολιτισμό, το Καρναβάλι και τα προϊόντα της Ξάνθης. Δεκάδες κολακευτικά σχόλια και αναφορές, με τεράστια διαφημιστική απήχηση έγιναν από τους κ.κ. Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Μανώλη Αναγνωστάκη στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο». Ανάλογες αναφορές έγιναν και από άλλα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μέσα των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης. Ο κ. Μωραϊτης συμμετείχε σε δεκάδες πανελλήνιας εμβέλειας ραδιοφωνικές εκπομπές διαφημίζοντας τον πολιτισμό, το Καρναβάλι και τα προϊόντα της Ξάνθης. Επίσης με πρωτοβουλία του προέδρου του Επιμελητηρίου την Παρασκευή 20/2/2015 θα γίνει απευθείας σύνδεση από την πόλη μας με την εκπομπή «Το Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1. Το Σαββατοκύριακο θα γίνουν 2 συνδέσεις με την εκπομπή «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον ALPHA. Τέλος στις 9:30 το πρωί της Κυριακής ο κ. Μωραϊτης θα συμμετέχει στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» της Φαίης Μαυραγάνη στην EpsilonTv.

«Όλοι μαζί μπορούμε και πρέπει να «απογειώσουμε» την Ξάνθη μας!»

Μ’ αυτό το σύνθημα το Επιμελητήριο και με τον διττό στόχο: την προσέλκυση στην περιοχή μας, επισκεπτών – τουριστών διαχρονικά και τη συμβολή στην παραγωγή πλούτου που θα έχει ως αποτέλεσμα την ανοδική πορεία της οικονομίας του τόπου και τη μείωση της ανεργίας, το τελευταίο 3μηνο, έχει προβεί στις παρακάτω ενέργειες: α) Ανάδειξη και πιστοποίηση της Καριόκας Ξάνθης. β) Ξεκίνησε τη χάραξη της πολιτιστικής – τουριστικής Διαδρομής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «Οι Άθλοι του Ηρακλή».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση Το Επιμελητήριο Ξάνθης για πρώτη φορά θα έχει μια «γλυκιά» έκπληξη για όλους τους επισκέπτες του Καρναβαλιού της Ξάνθης και θα παρουσιάσει στην Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση της Κυριακής 22/2/2015, τη Βασίλισσα του Γλυκού – «Καριόκα Ξάνθης» και τους «Άθλους του Ηρακλή» της πολιτιστικής – τουριστικής διαδρομής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εκδήλωση με θέμα τη βία στα σχολεία από την ΕΛΜΕ Ξάνθης και τον Διδασκαλικό Σύλλογο Ξάνθης

Θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι» σήμερα το απόγε…