Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Έπαιξαν μπάσκετ με… καρναβαλική διάθεση για καλό σκοπό

Έπαιξαν μπάσκετ με… καρναβαλική διάθεση για καλό σκοπό

0
allstar-karnavali2

Νικητής η φιλανθρωπία στο «2ο All Star Game» πολιτιστικών συλλόγων

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ξάνθης

Τον αγώνα «2ο All Star Game» πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης παίκτες που συμμετέχουν στο τουρνουά μπάσκετ πολιτιστικών συλλόγων.

Οι συμμετέχοντες με καρναβαλική διάθεση και ντυμένοι με αποκριάτικες στολές πήραν μέρος σε ένα διαφορετικό παιχνίδι χωρίς αντιπαλότητα και με πολύ ¨χαβαλέ¨, με νικητή την φιλανθρωπία, καθώς τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από την εκδήλωση δόθηκαν στη συνέχεια για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ξάνθης.

Η εκδήλωση έγινε στο κλειστό γυμναστήριο «Φ. Αμοιρίδης» και ενίσχυσαν με την παρουσία τους οι γνωστοί μπασκετμπολίστες Δημήτρης Μασλαρινός, Απόλλων Δεληγιώργης (Βέροια), Κώστας Χρήστου (Ξάνθη, ΠΑΟΚ, Άρης) και ο Σταμάτης Μπένας (ΚΑΟΔ, Ερμής Λαγκαδά), ενώ τις ευχές του έστειλε από την Δράμα ο Θοδωρής Ζάρας του ΚΑΟΔ, που δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην Ξάνθη καθώς ένας σοβαρός τραυματισμός (διάστρεμμα) τον κράτησε εκτός.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με αγώνα επίδειξης από τα τμήματα μίνι των δύο συλλόγων της πόλης Αρίων και Ασπίδα, για να πάρει στην συνέχεια ο διαγωνισμός τριπόντων, με τους καλύτερους σουτέρ κάθε συλλόγου να μετέχει στον διαγωνισμό, όπου νικητής αναδείχτηκε ο παίκτης των «Βατράχων» Χρήστος Καραμάνης, που έλαβε ως βραβείο μια μπάλα μπάσκετ του ΠΑΟΚ με τις υπογραφές όλων των παικτών του «δικέφαλου». Αμέσως μετά ξεκίνησε το «σόου» με τους «επίλεκτους» των πολιτιστικών συλλόγων να αντιμετωπίζουν τους υψηλούς προσκεκλημένους στον αγώνα επίδειξης.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης πραγματοποιήθηκε η δημοπρασία για τις επίσημες φανέλες των Άρη και ΚΑΟΔ, με τις υπογραφές όλων των αθλητών τους, αλλά και μια συλλεκτική φανέλα του βετεράνου άσσου και νύν προέδρου του ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς, με το ποσό που μαζεύτηκε να προστίθεται στο «κουτί της αγάπης» για την οικονομική στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ξάνθης.

Οι πολιτιστικοί σύλλογοι που παίρνουν μέρος στο τουρνουά και εκπροσωπήθηκαν στο «2ο All Star Game»: Θράκη, Αιμοδότες, ΧΟΞ, Βάτραχοι, Τεχνουργείο, Κατασκηνωτές, Γέφυρα, Πρόσκοποι, Οδρύσσες, Εβρίτες, Ανεπρόκοποι, Σαρακατσάνοι, Παικτούρες 3ου, Απαράδεκτοι.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τρίτη στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα η Στέλλα Ορφανίδη του ΑΠΟΦΚΑ

Εξασφάλισε την είσοδό της στο Πανεπιστήμιο αν και μαθήτρια της 1ης Λυκείου Μία μεγάλη επιτ…