Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Skoda Ξάνθη: Ενίσχυση στην άμυνα με Τάσο Παπάζογλου

Skoda Ξάνθη: Ενίσχυση στην άμυνα με Τάσο Παπάζογλου

0
papazoglou

Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών η ξανθιώτικη ομάδα πήρε τον 26χρονο ποδοσφαιριστή

Στον αγώνα της Τετάρτης με τον Πανιώνιο στραμμένη η προσοχή του αγωνιστικού τμήματος

Σε ακόμη μία προσθήκη, την τελευταία – εκτός απροόπτου – για την χειμερινή μετεγγραφική περίοδο προχώρησε η Skoda Ξάνθη χθες, τελευταία ημέρα των μεταγραφών.

Η ξανθιώτικη ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου αμυντικού, Τάσου Παπάζογλου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την κυπριακή ομάδα του ΑΠΟΕΛ, με τη Skoda να κινείται με τάχιστες διαδικασίες και να έρχεται σε συμφωνία με τον παίκτη, αποσπώντας την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του πρότεινε, χωρίς να γίνουν γνωστά η διάρκεια του και το ύψος της αμοιβής του παίκτη. «Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Τάσου Παπάζογλου», ήταν η χθεσινή λιτή ανακοίνωση της.

Σημαντική καριέρα με τίτλους!

Ο ύψους 1.88 κεντρικός αμυντικός (αγωνίζεται και ως δεξί μπακ) που κατάγεται από τις Σέρρες, ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες «Γιώργος Κούδας» στη Θεσσαλονίκη. Το 2007 επέστρεψε στη γενέτειρά του υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Πανσερραϊκό όπου έμεινε για τρεις σεζόν, σημειώνοντας 45 συμμετοχές (3 γκολ).

Οι καλές του εμφανίσεις προσέλκυσαν τα βλέμματα των ¨σκάουτερ¨ του Ολυμπιακού ο οποίος στις 30/08/2010 τον απέκτησε από τη σερραϊκή ομάδα υπογράφοντας μαζί του 5ετές συμβόλαιο. Εκεί αγωνίστηκε για τρεις σεζόν (κατακτώντας μάλιστα ισάριθμα πρωταθλήματα και δύο κύπελλα με τους ¨ερυθρόλευκους¨), με τον ίδιο όμως να μην έχει ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής (31 αγ./1 γκολ στο πρωτάθλημα 13 αγ./1 γκολ στο κύπελλο), με αποτέλεσμα να λυθεί το συμβόλαιο του στις 23/07/2014.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η ομάδα του ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο, με τον οποίο υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο. Στο πρώτο εξάμηνο παρουσίας του στην Κύπρο, ο Παπάζογλου σημείωσε 9 συμμετοχές, χωρίς να ολοκληρώνει τη διάρκεια του συμβολαίου του καθώς αποδεσμεύθηκε την 1η Φεβρουαρίου 2015 (προχθές), με την Ξάνθη όπως υπογραμμίσαμε να κινείται άμεσα και να τον αποκτά για την ενίσχυση του ¨ρόστερ¨ της.

Τα «ερυθρόλευκα» ΜΜΕ στέλνουν Γούτα στον Ολυμπιακό

Χθεσινά δημοσιεύματα σε ΜΜΕ που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ανέφεραν χθες ότι οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για την απόκτηση του Δημήτρη Γούτα από την Ξάνθη, γεγονός που – αν ισχύει – ενδεχομένως να σχετίζεται με την απόκτηση του Παπάζογλου από την Ξάνθη, ώστε να ενισχύσει την αμυντική γραμμή.

Τα «ερυθρόλευκα» δημοσιεύματα ανέφεραν σημείωναν ότι ο Γούτας θα μετακινηθεί στην ομάδα του Πειραιά, είτε τώρα, ή το ερχόμενο καλοκαίρι. Όπως και να έχει η Ξάνθη ενισχύθηκε με τον 26χρονο αμυντικό έτσι ώστε να μη βρεθεί με ελλιπές ρόστερ σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Θασίτης αμυντικός.

«Έκλεισε» η χειμερινή μετεγγραφική περίοδος – «παράταση» για τους άνεργους ποδοσφαιριστές μέχρι τις 13/02

Η χειμερινή μετεγγραφική περίοδος του 2015 ολοκληρώθηκε χθες, σε ότι αφορά παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαια στις ομάδες τους. Ωστόσο από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή 13/02 θα μείνει ανοιχτό το «παράθυρο» για τους «άνεργους ποδοσφαιριστές», οι οποίοι δεν δεσμεύονται με συμβόλαια, ενώ ανάμεσα σε αυτούς θα συμπεριληφθούν και όσοι μείνουν ελεύθεροι από τον Ο.Φ.Η. λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Όπως υπογραμμίσαμε, η Skoda Ξάνθη έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές της, με μοναδική εκκρεμότητα την πιθανή απόκτηση ενός επιθετικού που ανήκει στην παραπάνω κατηγορία των «άνεργων ποδοσφαιριστών», με φήμες που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες ημέρες να κάνουν λόγο για τον 26χρονο επιθετικό Μανώλη Περογαμβράκη ο οποίος πιθανότατα θα αποχωρήσει από τον Ο.Φ.Η., χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται κάτι από την πλευρά της Ξάνθης, ενώ πληροφορίες υπήρξαν και για επαφές τις προηγούμενες ημέρες με ελεύθερο επιθετικό από το εξωτερικό, χωρίς να προχωρήσει η συμφωνία. Να υπενθυμίσουμε ότι η Skoda Ξάνθη στη μετεγγραφική περίοδο που ολοκληρώθηκε χθες πήρε τους Βάλτερ Μπαλούφο, Αντόνιο Γκομσί, Νίκολα Μπέλιτς και Τάσο Παπάζογλου.

Η προσοχή της ομάδας στραμμένη στον αγώνα της Τετάρτης απέναντι στον Πανιώνιο

Πέρα από τα μεταγραφικά, υπάρχει και αγωνιστική δράση για τη Skoda Ξάνθη καθώς συνεχίζει στους ίδιους ρυθμούς, έχοντας ακόμη ένα παιχνίδι στο πρόγραμμα της αύριο. Το απόγευμα της Τετάρτης η Skoda θα φιλοξενήσει τον Πανιώνιο στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής, με την ομάδα του Λουτσέσκου να θέλει να συμπληρώσει ακόμη μία επιτυχία στο θετικό σερί που καταγράφει.

Η αποστολή της Ξάνθης μετά την 5νθήμερη… εξόρμηση σε Αθήνα και Λιβαδειά όπου σημείωσε διπλή επιτυχία με την πρόκριση στο κύπελλο και την πρώτη νίκη για το 2015, επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής στη βάση της, ενώ χθες το πρωί οι παίκτες προπονήθηκαν και πήρα τις πρώτες οδηγίες από τον Λουτσέσκου για το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στους «κυανέρυθρους».

Το ευχάριστο νέο από τη χθεσινή προπόνηση ήρθε από τον Αντώνη Ράνο που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και γυμνάστηκε σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ αντίθετα οι Χρήστος Καρυπίδης, Λάζαρος Ορφανίδης και Σάκης Γκαραβέλης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα κι έτσι δεν υπολογίζονται από τον Ρουμάνο τεχνικό για τον αυριανό αγώνα.

Όπως ανακοίνωσε χθες η ξανθιώτικη ΠΑΕ, οι φίλαθλοι που δεν έχουν κάρτα διαρκείας και θέλουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο την Τετάρτη (17:15) μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο για τις Θύρες Α (Οικογενειακή) και Γ1 πριν την έναρξη του αγώνα (από τις 15:30) από τα εκδοτήρια του γηπέδου. Η τιμή τους είναι 12 Ευρώ για τους ενήλικες και 6 Ευρώ για τα παιδιά.

Εν τω μεταξύ χθες ανακοινώθηκαν οι ορισμοί των διαιτητών που θα σφυρίξουν στα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής. Στην αναμέτρηση Skoda Ξάνθη – Πανιώνιος ¨ρέφερι¨ θα είναι ο Μάριος Λαμπρόπουλος (ΕΠΣ Ηλείας) με βοηθούς τους Ευθυμιάδη (1ος – ΕΠΣ Πιερίας) και Χαρίση (2ος – ΕΠΣ Γρεβενών), ενώ χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Παππάς (ΕΠΣ Αθηνών). Να σημειώσουμε πως η ΚΕΔ όρισε τον Γιώργο Κομίνη στο παιχνίδι ΟΦΗ-ΠΑΟΚ, που όμως είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα διεξαχθεί λόγω των γνωστών οικονομικών προβλημάτων του ΟΦΗ.

SUPER LEAGUE

22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 04 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

15.00: Κέρκυρα – Λεβαδειακός (NS3)

Διαιτητής: Μάνταλος (ΕΠΣ Καβάλας)

15.00: Παναιτωλικός – Εργοτέλης (NS2)

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)

17.15: Skoda Ξάνθη – Πανιώνιος (NS6)

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (ΕΠΣ Ηλείας)

17.15: Αστέρας Τρ. – Πλατανιάς (NS7)

Διαιτητής: Θάνος (ΕΠΣ Γρεβενών)

17.15: Ο.Φ.Η. – Π.Α.Ο.Κ. (NS2)

Διαιτητής: Κομίνης (ΕΠΣ Θεσπρωτίας)

17.15: ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια (NS3)

Διαιτητής: Αρετόπουλος (ΕΠΣ Τρικάλων)

19.30: Ολυμπιακός – Ατρόμητος Αθ. (NS1)

Διαιτητής: Μήτσιος (ΕΠΣ Ηπείρου)

ΠΕΜΠΤΗ 05 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

19.30: Πανθρακικός – ΑΕΛ Καλλονής (NS1)

Διαιτητής: Κύζας (ΕΠΣ Δράμας)

* Νίκη Βόλου – Παναθηναϊκός (ματαίωση)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός 51

2. Π.Α.Ο.Κ. 46

3. Παναθηναϊκός 43

4. Αστέρας Τρ. 35

5. Παναιτωλικός 35

6. Skoda Ξάνθη 31

7. ΠΑΣ Γιάννινα 31

8. Βέροια 30

9. Ατρόμητος Αθ. 30**

10. ΑΕΛ Καλλονής 27

11. Κέρκυρα 25

12. Πλατανιάς 22

13. Πανθρακικός 21

14. Λεβαδειακός 21

15. Πανιώνιος 19*

16. Εργοτέλης 18*

17. Ο.Φ.Η. 20**

18. Νίκη Βόλου 7***

* Εργοτέλης – Πανιώνιος έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

** Δεν υπολογίζονται οι +3 βαθμοί του Ατρόμητου Αθ. για το παιχνίδι με τον Ο.Φ.Η. που δεν διεξήχθη καθώς ακόμη οι Κρητικοί δεν έχουν αποβληθεί οριστικά από το πρωτάθλημα.

** Ο Ο.Φ.Η. έχει -10 βαθμούς.

*** Η Νίκη Βόλου έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Πήρε βαθμό στη Χρυσούπολη το Άβατο – Ήττα για τον Πετεινό

Αποτελέσματα και βαθμολογία της 32ης αγωνιστικής Ο Άρης Αβάτου πήρε πολύτιμο βαθμό ισοπαλί…