Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Περιφερειάρχης Θράκης Σταύρος Καμπέλης

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Περιφερειάρχης Θράκης Σταύρος Καμπέλης

0
kambelis

Σε ηλικία 67 ετών

 

Ο πρώην περιφερειάρχης Θράκης, Σταύρος Καμπέλης δεν είναι πια μαζί μας. Έφυγε τα ξημερώματα σε ηλικία 67 ετών αφού έδωσε πολύμηνη μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Ο Σταύρος Καμπέλης υπήρξε από τους πρωτοπόρους μηχανικούς στην Κρήτη με πολιτική άποψη και θέση. Αργότερα, επί πρωθυπουργίας Σημίτη, έγινε περιφερειάρχης στη Θράκη, και στη συνέχεια γενικός γραμματέας Εσωτερικών, επί υπουργίας Βάσως Παπανδρέου, όπου συνέδεσε το όνομά του με σπουδαίες μεταρρυθμίσεις (ΚΕΠ, απλούστευση διαδικασιών κ.λπ).

Το τελευταίο διάστημα είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση, πάλεψε, αλλά δεν τα κατέφερε.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, για τον θάνατο του Σταύρου Καμπέλη, έκανε την ακόλουθη δήλωση: « Με λύπη και συγκίνηση αποχαιρετούμε σήμερα τον Σταύρο Καμπέλη. Υπηρέτησε με αφοσίωση και ικανότητα την αυτοδιοίκηση και την αποκέντρωση, παράγοντας σημαντικό έργο, αθόρυβα μα πάντα αποτελεσματικά. Λειτούργησε με μετριοπάθεια και σύνεση σε όλη την πολιτική του διαδρομή. Στην οικογένεια του απευθύνω τα θερμά μας συλλυπητήρια.»

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, κ. Γιώργος Παυλίδης με ανακοίνωσή του δήλωσε για το θάνατο Καμπέλη «εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην Γενικού Γραμματέα Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Σταύρου Καμπέλη για το θάνατό του και εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και κουράγιο στη σύζυγό του Ελένη, στα παιδιά του Δήμητρα και Νίκο και σε όλους τους συγγενείς του. Η κοινωνία μας δεν ξεχνά την προσπάθεια και την προσφορά του στον τόπο μας. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να απαλύνει τον πόνο των συγγενών.»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Κοπεγχάγη

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, διεξήχθησαν αρκετές συναντήσεις με σκοπό την προώθηση της …