Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Δημοτική Αγορά με αναφορά στα τοπικά προϊόντα

Δημοτική Αγορά με αναφορά στα τοπικά προϊόντα

0
ektesi dimotikiagora1

Μεσογειακή έκθεση στο πλαίσιο του προγράμματος Marakanda το Σάββατο της Αποκριάς

Οι επισκέπτες γεύτηκαν τοπικά προϊόντα και νόστιμα πιάτα από την σεφ Στέλλα Σπανού


Γλεντζέδικη όψη είχε το Σάββατο το μεσημέρι η Δημοτική Αγορά της Ξάνθης συμμετέχοντας έτσι στην μεγάλη γιορτή της πόλης, την γιορτή των Θρακικών Λαογραφικών Γιορτών και του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού. Στο πλαίσιο του προγράμματος Marakanda που έχει σημείο αναφοράς τις Μεσογειακές Ιστορικές Αγορές μεταξύ των οποίων και της πόλης μας διοργανώθηκε μια μεσογειακή έκθεση με τοπικά προϊόντα ..αυξάνοντας κατακόρυφα την επισκεψιμότητα του κόσμου

Τόπος γλεντιού η δημοτική αγορά το Σάββατο της Αποκριάς

Απώτερος στόχος της εκδήλωσης, η ανάδειξη της δημοτικής αγοράς Ξάνθης και η αξιοποίηση της ως ένα σημείο αναφοράς εκτός από …αγορά και τουριστικού αξιοθέατου!

Για το λόγο αυτό εκτός από την έκθεση τοπικών προϊόντων που είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν και να γνωρίσουν γευστικά οι επισκέπτες είχαν και την ευκαιρία να γευτούν τα πιάτα που ετοίμαζε μπρος στα μάτια τους η βραβευμένη σεφ Στέλλα Σπανού, η οποία και επιμελήθηκε και τους μπουφέδες. Κι όλα αυτά υπό την συνοδεία οίνου αλλά και μουσικής από ορχήστρα που έπαιζε λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια σκορπώντας το κέφι. Αρκετοί μάλιστα ήταν αυτοί που χόρεψαν. Στη γιορτή της Δημοτικής Αγοράς παραβρέθηκε ο δήμαρχος κ. Χ. Δημαρχόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης κ. Σ. Μωραϊτης, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μ. Αμοιρίδης και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Π. Ταρενίδης καθώς επίσης και αρκετοί Ξανθιώτες και ξένοι επισκέπτες.

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δυσεύρετο το εργατικό δυναμικό στην Ξάνθη

Προσφορά εργασίας υπάρχει αλλά οι άνεργοι προτιμούν τα επιδόματα –  Παράπονα εργοδοτ…