Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Παραιτήθηκε ο συνδυασμός ‘’Νέα Αρχή’’ από την ΟΕΒΕ Ξάνθης

Παραιτήθηκε ο συνδυασμός ‘’Νέα Αρχή’’ από την ΟΕΒΕ Ξάνθης

0
grigoriou-sinenteuksi

Επανέλαβε τα ‘’κατηγορώ’’ της η Χρυσούλα Γρηγορίου


Το πρωί της Πέμπτης, 15 Ιανουαρίου, παραχώρησε συνέντευξη τύπου η επικεφαλής της παράταξης ‘’Νέα Αρχή’’ της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ξάνθης κα Χρυσούλα Γρηγορίου. Μαζί της η αντιπρόεδρος των Αρτοποιών Ξάνθης κα Μαλλιαρουδάκη Μαριάνθη και η κα Φανίδου Κονδύλω του Σωματείου των Φωτογράφων. Η κα Γρηγορίου αφού ευχαρίστησε τα ΜΜΕ για την παρουσία τους, δήλωσε ότι το πρωί της ίδιας μέρας υπέβαλαν παραίτηση όλα τα μέλη της παράταξής της, πλην του κ. Τσάκαλου του Σωματείου Ηλεκτρολόγων. Η παραίτηση υποβλήθηκε ηλεκτρονικά, γιατί δεν υπήρχε, όπως ισχυρίστηκε, κανείς για να την επιδώσουν.

Ο λόγος της παραίτησης, όπως δήλωσε η κα Γρηγορίου, είναι η απογοήτευση από την λειτουργία της ΟΕΒΕ, για την οποία είχαν ένα όραμα κάθαρσης και αλλαγής. Στις θέσεις των δύο παραιτηθέντων από το ΔΣ, της κας Γρηγορίου και της κας Φανίδου, θα τεθούν οι αναπληρωματικοί Ιντζές και Καραπαναγιωτίδης. Επίσης, η κα Μαλλιαρουδάκη, μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής, δήλωσε ότι παραιτούνται από την τριμελή Επιτροπή η ίδια και η κα Δερμεντζοπούλου, γιατί εδώ και πέντε μήνες, από την ημέρα των εκλογών, δεν έχουν συνέλθει ακόμη σε σώμα. «Ο ρόλος μας είναι ‘’διακοσμητικός’’» δήλωσε η ίδια.

Εν συνεχεία, η κα Γρηγορίου επανέλαβε τις γνωστές καταγγελίες για οικονομική κακοδιαχείριση της προηγούμενης διοίκησης της ΟΕΒΕ, η οποία, κατά την ίδια, συνεχίζεται και από την νέα διοίκηση. Μαζί της προσκόμισε αρκετά έγγραφα που θεωρεί ότι πιστοποιούν τους ισχυρισμούς της και τα οποία έχει καταθέσει στην Εισαγγελία, γιατί διαφαίνεται μέσω αυτών προνομιακή μεταχείριση σε κάποια τοπικά ΜΜΕ και σε συγκεκριμένο τοπικό ΚΕΚ.

Χ.Δ.

  • Σχόλια 12/11/14

    Χέρι-χέρι με τον Άκη ήταν τελικά ο Καρατζαφέρης… Υπόλογος ο Καρατζαφέρης Άσχημο νταραβέρι …
  • agios konst

    Ποιά τα πολιτικά συμφέροντα στην τουριστική δίοδο;

    Χ.Γρηγορίου: «Παράνομη από τη γέννησή της η δίοδος του Αγ. Κωνσταντίνου»   Για δρόμο …
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σε ισχύ το «Καλάθι των Νονών» – Έρχεται και το «Καλάθι του Πάσχα»

Παραμένει ενεργό το «Καλάθι της Σαρακοστής» έως τις 4 Μαΐου Από εχθές Δευτέρα 22 Απριλίου …